Dodaj do ulubionych

Wycieczki last minut

25.07.08, 23:32
Mamy z PRzyjaciółką pomysl by na przełomie września/października spakować się, pojechać ranno na Okęcie, kupić wycieczkę i pojechać.
Czy ktoś z Was kupował kiedyś wycieczkę na lotnisku z wylotem tego samego dnia?
Czy jest wogóle sens czy lepiej wykupić coś wcześniej? Jeżeli tak, to o której najlepiej być na lotnisku.
Jaką lokalizację polecacie w tym okresie?
Z góry dziękuje za sugestie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Wycieczki last minut 26.07.08, 10:26
      Ja tak nigdy nie kupowałem. U nas takich super last minute to chyba za bardzo
      nie ma. Zresztą wszędzie trąbią, że wszystko wykupione, a te niby lasty są o 200
      pln tańsze niż katalog.
      O tej porze jest fajnie w Turcji, w Grecji , na Cyprze, Kanary itp.
      • toskaneczka Re: Wycieczki last minut 26.07.08, 11:45
        oj, to niedobrze. Po prostu nie lubie planować. PRzy planowaniu łatwiej o rozczarowanie.
        Niedobrze:( Cały plan "nieplowania" upada...
        Dziękuje za odpowiedź.

voyager747 napisał:

> Ja tak nigdy nie kupowałem. U nas takich super last minute to chyba za bardzo
        > nie ma. Zresztą wszędzie trąbią, że wszystko wykupione, a te niby lasty są o 20
        > 0
        > pln tańsze niż katalog.
        > O tej porze jest fajnie w Turcji, w Grecji , na Cyprze, Kanary itp.
        >
    • matanzas Re: Wycieczki last minut 26.07.08, 15:18
      toskaneczka napisała:

> Mamy z PRzyjaciółką pomysl by na przełomie września/października spakować się,
      > pojechać ranno na Okęcie, kupić wycieczkę i pojechać.
      > Czy ktoś z Was kupował kiedyś wycieczkę na lotnisku z wylotem tego samego dnia?
      > Czy jest wogóle sens czy lepiej wykupić coś wcześniej? Jeżeli tak, to o której
      > najlepiej być na lotnisku.
      > Jaką lokalizację polecacie w tym okresie?
      > Z góry dziękuje za sugestie.
      > Pozdrawiam

Lepiej luknij na stronkę ( www.ostatniemiejsca.pl )tam niema lastów są ostatnie miejsca w samolocie i można naprawdę wyhaczyć zajefajne imprezy za pół darmo !! szczególnie jak nie planujecie konkretnego kierunku i możecie wylecieć w ten sam dzień

pozdrawiam Matanzas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka