Gość: Arek IP: *.uznam.net.pl 26.07.09, 14:30 Czy był ktoś w Meksyku - Wielka Konkwista z RainbowTours? proszę o opinie i wrażenia z wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arh7 Re: RainbowTours - Wielka Konkwista 30.07.09, 14:28 Byłam na tej wycieczce w lutym br. Wszystko odbyło się wg planu, nie było nieprzyjemności (może oprócz nieciekawego jedzenia, małe ilości i przyprawiane dość orientalnie). Mieliśmy za to niespodziankę bo pierwszego i ostatniego dnia w Cankun dostaliśmy wspaniały 5* hotel zamiast 4*. Kierowca był dobry, autokar ok. Ogólnie kraj piękny, wszystkie zabytki robią ogromne wrażenie, chociaż zwiedzanie tylu kościołów niektórych zniechęca, bo też nie wszystkie są ciekawe. Podobało mi się "srebrne miasto", w Acapulco mieliśmy najbardziej reprezentacyjny hotel nad zatoką, choć wyposażenie jest z lat 70tych było wygodnie, w tym hotelu było też dobre jedzenie. Do Mexico City przylecieliśmy wieczorem, widok miasta z góry i to kołowanie nad nim - bajka. Ogólnie program dość napięty, więc jeśli masz czas i pieniądze wykup sobie jeszcze tydzień pobytu. życzę miłych wrażeń!! Odpowiedz Link Zgłoś
arkos25a Re: RainbowTours - Wielka Konkwista 12.08.09, 23:57 Czy leci ktoś 10.11.09r na Wielką Konkwistę Odpowiedz Link Zgłoś
pkk Re: RainbowTours - Wielka Konkwista 14.08.09, 07:35 niestety, ja 18.01.2010, daj znać po powrocie jak było...ogólnie wszyscy sa zadowoleni, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
an.bu1 Re: RainbowTours - Wielka Konkwista 14.08.09, 08:19 ja lecę dopiero 08.02.2010 i tez chętnie poczytam o tej imprezie:))) Odpowiedz Link Zgłoś