2lider 07.02.05, 13:19 Oczywiście jak jak na wszystkie podobne okazje i na WALENTYNKI Oriflame przygotował promocje całej grupy produktów: www.oriflame.pl/prod/offers/index.jhtml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla 2 zestwy walentynkowe - tylko w Poznaniu 09.02.05, 22:58 od 10- 14 lutego w Salonie w Poznaniu można kupić 1 Zestaw dla Niej -00814 1630 - Body Clinic krem do mycia 1533 - Body Clinic dezodorant antyperspiracyjny 7933 - Torebka, papierowa z rózą Moim zdaniem zestaw małoromantyczny.Gdybym dostała taki prezent , zastanawiałabym się co mój facet chce dać mi do zrozumienia. 2. Zestaw - dla Niego 8528- portfel męski 8121 - Rebel balsam po goleniu 7933- torebka , papierowa z różą. Odpowiedz Link
1szylider Re: 2 zestwy walentynkowe - tylko w Poznaniu 10.02.05, 00:08 albicilla napisała: > od 10- 14 lutego w Salonie w Poznaniu można kupić > 1 Zestaw dla Niej -00814 > 1630 - Body Clinic krem do mycia > 1533 - Body Clinic dezodorant antyperspiracyjny > 7933 - Torebka, papierowa z rózą > Moim zdaniem zestaw małoromantyczny.Gdybym dostała taki prezent , > zastanawiałabym się co mój facet chce dać mi do zrozumienia. ++++Nie nalezy podchodzic do az tak doslownie. Jest okazja kupic pare produktow taniej, to nalezy skorzystac, bez wzgledu czy jest to dzien babci, swiatowy dzien ochrony wielorybów, badan marsjanskich, czy swieto reniferów... > > 2. Zestaw - dla Niego > 8528- portfel męski > 8121 - Rebel balsam po goleniu > 7933- torebka , papierowa z różą. Odpowiedz Link
albicilla Co chiałybyście dostać na walentynki 11.02.05, 20:19 oczywiście z Oriflame . Znajoma kupiła sobie i partnerowi Freyę i Freya. Ja nie miałabym nic przeciwko pędzlowi Giordani Gold , o którym piszę w Akcesoriach. W każdym razie powinno to być coś ekstra. Odpowiedz Link
kottka111 Re: Co chiałybyście dostać na walentynki 11.02.05, 20:46 Ja chcialabym dostać zestaw kremików Time Prewent, albo puder w perełkach... Odpowiedz Link
albicilla Prezent dla Nowych Konsultantów 12.02.05, 10:54 Prezent na Walentynki dla nowych konsultantów Jesteś nowym konsultantem? W e-sklepie czeka na Ciebie prezent! Dołączyłeś do Oriflame w grudniu 2004, styczniu lub lutym 2005 roku? W lutym złóż zamówienia w e-sklepie o wartości co najmniej 50 PP, a w swoim internetowym koszyku znajdziesz upominek - breloczek z serduszkiem - za symboliczne 1 zł. 50 PP możesz uzbierać łącznie z kilku zamówień. Upominek otrzymasz w tym zamówieniu, w którym osiągniesz 50 PP*. Do wymaganych 50 PP wliczą się punkty za produkt promocyjny w Biurach Regionalnych tylko wtedy, gdy sam go wybierzesz. Możesz otrzymać tylko jeden breloczek! Promocja trwa od 4 do 25 lutego lub do wyczerpania zapasów. *prezent zobaczysz w e-koszyku dopiero przy 2 kroku: weryfikacji! Odpowiedz Link
albicilla Re: Co chiałbyś dostać na walentynki 14.02.05, 09:34 albicilla napisała: > Mężczyzno????? Zaczynam powątpiewać w płeć 1szylidera. Ile razy proszę o wypowiedzi dot. męskich kosmetyków- cisza. Teraz pytam o prezent - tez cisza, mimo ,że na innych wątkach aktywny/a. Odpowiedz Link
albicilla Dwa serca - promocja 14.02.05, 10:13 Dwa serca Wyjątkowa promocja tylko w dniach 10-14 lutego! Zrób zakupy za 50 PP (jednorazowo) z katalogu lutowego a otrzymasz naszyjnik "Serduszko" za 1 zł. Naszyjnik posrebrzany, długość łańcuszka 43 cm. Zakupy za 150 PP (jednoroazowo) z katalogu lutowego to ramka na zdjęcia za 1 zł. Wymiary ramki 10x12 cm. Odpowiedz Link