ala1986 26.03.06, 20:17 Lista rekomendowanych konsultantów/sponsorów. Bardzo fajny pomysł Już wysłałam swoje zgłoszenie. Mam nadzieję, że zostanę wpisana na listę użytkowników Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuegoo Re: Salonik bis 30.03.06, 16:16 Ano pomysł fajny...tylko zastanawiam się w jaki sposób mozna dostać się na tą listę? Czy trzeba byc zasponsorowanym przez Albicille? Czy jak? To nie jest żadna ironia, tylko czysta ciekawość. Bo skąd Albicillo wiesz czy kogoś zarekomendować czy nie??? Odpowiedz Link
justa_79 Re: Salonik bis 30.03.06, 16:21 a skąd wiesz, czy to Albicilla te osoby rekomenduje? poza tym, ktokolwiek rekomenduje, to chyba oczywiste, że musi znać te osoby, które poleca, wiedzieć, jak pracują, jakimi są konsultantami, sponsorami itp. itd. Odpowiedz Link
zorina Re: Salonik bis 30.03.06, 17:11 Salonik jest Albicilli, ale głównodowodzącym rekomendant o wielu nickach. Oczywiście trzeba być w ich grupie. Już sprawdziłam Nie jestem "rekomendowana" przez ojca rekomendanta. Ale to przecież logiczne. Biznes Oriflame działa na zasadzie niezależnych grup. Każdy dba o rozwój własnego biznesu a nie konkurencji. Odpowiedz Link
fuegoo Re: Salonik bis 30.03.06, 17:23 no tak, pomylilam sie, to nie Albicilla jest głowną rekomendantka. tak jak Zorina napisala, Albicilla jest "właścicielką" saloniku, stad tez moja pierwsza reakcja. co do "rekomendanta" to prawdopodobnie wiem Kto nim jest... musze przyznać!-naprawde dobry pomysł ten Ktoś miał jak narazie lista osob rekomendowanych jest dośc mala...ale pewnie z biegiem czasu to sie zmieni!POWODZENNIA!!! Odpowiedz Link
albicilla Re: Salonik bis 30.03.06, 18:49 Skromnie sprostuję nie jestem "właścicielką" tego saloniku , ale założycielką i właścicielką, bez cudzysłowu. Dodam ,że na pomysł salonika sponsorów wpadł Rekomendant i stworzył go, mimo moich oporów. Przyznam ,że jak wiele jego pomysłów i ten jest trafiony. Odpowiedz Link
rekomendacja Re: Salonik bis 30.03.06, 18:11 Witam! No jest tak jak myślicie... Co wiecej dobrze myslicie! Tak bardzo cieszę sie, że nasza inicjatywa spotkała sie z aplauzem i nasze metody ze zrozumieniem. Zresztą lista rekomedowanych sponsorów byla od dawna postulowana na tym forum i nawet przez niektórych PT Uczestników tego watku. A dla nas vox populi to vox Dei... Wstąp do Klubu Oriflame znajdziemy Ci sponsora lub konsultantke salonik sponsorów Odpowiedz Link
ala1986 Re: Salonik bis 31.03.06, 10:02 No i nie zarekomendowali mnie (czytaj: odrzucono moje zgłoszenie). To pewnie jest forum tylko dla osób zasponsorowanych przez "rekomendację". Odpowiedz Link