Dodaj do ulubionych

Profesor Suzin z Łodzi

IP: 10.0.205.* / 212.191.188.* 19.08.01, 18:25
Czy ktoś coś słyszał o tym lekarzu za wszelkie info będę bardzo wdzięczna ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: 213.25.190.* 19.08.01, 20:12
      Od jego pacjentek słyszłam, że:
      1) nie bierze łapówek,
      2) pomimo "niedźwiedzich" dłoni jest niesamowicie delikatny podczas badania.
      Ja miałam z nim doczynienia tylko podczas obchodów, gdy leżałam w szpitalu. Był
      bardzo miły.
    • Gość: Klara Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: 10.9.33.* 20.08.01, 11:02
      Ja wiem wszystko. Tylko musisz napisac, co Cie interesuje: czy chcesz u niego leczyc nieplodosc, czy
      rodzic. Bo jesli to drugie - to polecam.
      • Gość: Miki Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: 10.0.205.* / 212.191.188.* 20.08.01, 18:14
        W jakim szpitalu leczy profesor?
        Ja tylko wiem o gabinecie prywatnym.
        Chciałabym leczyć niepłodność.
        Trudno się do niego dostać, ile kosztuje prywatna wizyta i czy warto?
        Czy też lepjej do Gamety?

Miki
      • Gość: Miki Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: 10.0.205.* / 212.191.188.* 22.08.01, 16:08
        Halo halo proszę o odpowiedź, za tydzień chce iść na wizytę a chciałabym
        wiedzieć gdzie? Nie chcę źle wydać pieniążków plisssssssssssssss
        • malgosiak do Miki 22.08.01, 17:27
          Fajne imię. Miki myslę, ze powinnaś się skontaktowac a AGĄ- ona zna gametę.
          Napisz prywatnie. Małgosia
        • Gość: Marta Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: 212.180.136.* 22.08.01, 18:13
          Miki,
          zależy co chcesz
          jeżeli planujesz diagnostykę od początku i nie chcesz wydawać kasy to Poradnia
          Leczenia Niepłodności Centrum Zdrowia Matki Polki. Wszystko na miejscu. Lekarze
          normalni. I najważniejsze - Kasa Chorych Płaci !!!!!
          daj znac na mail martak@polbox.com
          Pzdr
        • Gość: Aśka Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: 213.25.190.* 22.08.01, 20:18
          Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. dr Maurycego Madurowicza
          I Klinika Ginekologii
          Intytut Ginekologii i Położnictwa AM w Łodzi, ul.Wileńska 37,
          tel. centr. 686-83-80
          Kierownik Kliniki i Dyrektor Instytutu: Prof. dr hab. med. Jacek Suzin
        • Gość: Klara Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: 10.9.33.* 24.08.01, 10:31
          Droga Miki!
          Ani tu, ani tu! Radze z calego serca! Leczylam sie i w jednej i drugiej - TO NIE MA SENSU! Tylko
          Bialystok lub Novum. Miki! Nie trac czasu, zadna z nas nie ma go wystarczajaco duzo! Trafiaj od razu
          w dziesiatke! Powodzenia!
          • Gość: Miki Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: *.lodz.tpnet.pl 28.08.01, 07:17
            I bądź mądry i pisz wiersze, słyszałam że prof. Suzin jest bardzo dobry ale nie
            słyszałam bezpośrednio od jego pacjentki tylko przez kogoś, komu się udało.
            Pójdę najpierw do normalnej przychodni w tym miesiącu zobaczę co mi powiedzą,
            może jakieś badania. Ja nie zaczęłam jeszcze leczenia zupełnie nic żadnych
            badań, kiedyś jak usiłowałam pani doktor powiedzieć, że nie mogę zlekceważyła
            mnie odczekałam pół roku i koniec i kropka dwa lata to myślę najwyższy czas.
            Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź
            • Gość: AGA Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: 217.153.35.* 28.08.01, 09:21
              Cześć Miki, zrobisz jak uznasz za stosowne - jak chcesz iść do zwykłej
              przychodni bezpłatnie, to zawsze możesz spróbować jeśli w ogóle ktos tam
              zainteresuje się twoim problemem. Spróbuj może do tej w CZMP, w której leczy
              się bezpłatnie Marta. Osobiście radziłabym skierować się od razu do
              specjalistów - w Łodzi to chyba Gameta lub CZMP, bo szkoda czasu i robienia
              niepotrzebnych badań (które np. później nie będą honorowane) czy sprawdzania
              jakiś nowych teorii lekarzy.
            • Gość: Marta Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 12:56
              Miki, zadzowoń do mnie. Telefon masz chyba w privie. I zobacz co z kasa.
              Naprawdę szkoda czasu na "zawykłą" poradnie.
              • Gość: Miki Re: Profesor Suzin z Łodzi IP: 10.0.205.* / 212.191.188.* 29.08.01, 20:48
                Spoko, poszlam do normalnego lekarza od razu sie przyznal ze nie bedzie leczyl
                po omacku nie jest specjalista jutro dzwonie do Centrum dzieki za helpna dlon
                • Gość: AGA Do Miki IP: 217.153.35.* 30.08.01, 09:02
                  Zaczęlo się dla ciebie szczęśliwie - trafiłaś do lekarza, który powiedział
                  uczciwie, że się nie zna i przynajmniej nie będzie testował swoich teorii. Obyś
                  dalej miała szczęście do dobrych lekarzy, tym razem juz takich, którzy sie
                  znają i coś zaradzą na wasze problemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka