Dodaj do ulubionych

Wielkość endometrium ?

IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 19:30
Jakiej wielkości powinno być endomerium żeby doszło do zapłodnienia dziś mam
7 mm (robiłam USG)
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Wielkość endometrium ? 28.07.04, 19:32
      Gość portalu: Justy napisał(a):

> Jakiej wielkości powinno być endomerium żeby doszło do zapłodnienia dziś mam
      > 7 mm (robiłam USG)
      a w ktorym dc jestes? to powie o wiele wiecej. generalnie jesli owu juz byla to
      7 mm to skromny wynik, ale to moze juz wystarczec.
    • Gość: Justy Re: Wielkość endometrium ? IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 20:17
      Jestem w 11 dc. A jaka wielkość jest minimalna żeby mozna coś było próbować ?
      • maretina Re: Wielkość endometrium ? 28.07.04, 20:19
        minimum to 7 lub 8 mm.
        moim zdaniem masz dobry wyniksmile. ktorego dc spodziewasz sie owulacji?
    • Gość: Justy Re: Wielkość endometrium ? IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 20:20
      Przy takiej wielkości nici z zajścia w ciąże ? Odpowiedcie proszę
      • maretina Re: Wielkość endometrium ? 28.07.04, 20:22
        spokojnie, endo rosnie nawet do 3 mm na dobe, a Ty masz juz prawie, prawie!
        jakie nici? proboj!smile
    • Gość: Justy Re: Wielkość endometrium ? IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 20:34
      Mam reguralny okres co 28 dni.
      • maretina Re: Wielkość endometrium ? 28.07.04, 20:38
        to owu gdziews ok 14 dc, zatem endo jeszcze sobie urosnie. zobaczysz.
        powodzenia. jest oksmile
    • Gość: Justy Re: Wielkość endometrium ? IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 20:47
      Dzięki za odpowiedzi na moje pytania
      • Gość: magda010 Re: Wielkość endometrium ? IP: *.ekoenergia.com.pl 29.07.04, 09:11
        a moj lekarz jakis tydzien przed owu powiedzial, ze mam 9 mm i ze jest jakas
        nadzieja w tym endo, odczytalam to, ze nie jest rewelacyjnie. potem 2 dni przed
        owu endo w ogole sie nie zmienilo, nadal bylo 9 mm, a 1 dzien po owu bylo 11,5
        i lekarz byl juz z tego bardzo zadowolony. Czyli 11,5 tuz po owu to jest
        zupelnie dobry wynik, czy powinno byc jeszcze wiecej?
        • maretina Re: Wielkość endometrium ? 29.07.04, 09:14
          dzien przed owu mam endo 10 mm i wszyscy lekarze mowili, ze to piekny wynik.
          • Gość: asia Re: Wielkość endometrium ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:53
            u mnie w dzień owu 9 i doktorek kręcił nosem... że była dysproporcja między
            pecherzykiem 23mm i własnie tym endo 9mm. hmmm...
    • magdulka26 Re: Wielkość endometrium ? 08.08.04, 16:17
      Ja w 3dc mialam 4mm.Po raz pierwszy mialam takie badanie przez powloki
      brzuszne,moj poprzedni gin.nigdy mi tego usg nie robil.Robil tylko
      dopochwowe.Mam nadzieje ze z kazdym dc rosnie sobie prawidlowo,ale dla wlasnego
      spokoju sumienia zbadam po owulacji lub tuz przd nia.Ach ci lekarze czy o
      wszystko musimy dopominac sie same .Pozdrawiam Magda.

Chce zajsc tak jak sloneczko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka