Gość: Justy IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 19:30 Jakiej wielkości powinno być endomerium żeby doszło do zapłodnienia dziś mam 7 mm (robiłam USG) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Wielkość endometrium ? 28.07.04, 19:32 Gość portalu: Justy napisał(a): > Jakiej wielkości powinno być endomerium żeby doszło do zapłodnienia dziś mam > 7 mm (robiłam USG) a w ktorym dc jestes? to powie o wiele wiecej. generalnie jesli owu juz byla to 7 mm to skromny wynik, ale to moze juz wystarczec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justy Re: Wielkość endometrium ? IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 20:17 Jestem w 11 dc. A jaka wielkość jest minimalna żeby mozna coś było próbować ? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Wielkość endometrium ? 28.07.04, 20:19 minimum to 7 lub 8 mm. moim zdaniem masz dobry wynik. ktorego dc spodziewasz sie owulacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justy Re: Wielkość endometrium ? IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 20:20 Przy takiej wielkości nici z zajścia w ciąże ? Odpowiedcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Wielkość endometrium ? 28.07.04, 20:22 spokojnie, endo rosnie nawet do 3 mm na dobe, a Ty masz juz prawie, prawie! jakie nici? proboj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justy Re: Wielkość endometrium ? IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 20:34 Mam reguralny okres co 28 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Wielkość endometrium ? 28.07.04, 20:38 to owu gdziews ok 14 dc, zatem endo jeszcze sobie urosnie. zobaczysz. powodzenia. jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justy Re: Wielkość endometrium ? IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.07.04, 20:47 Dzięki za odpowiedzi na moje pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda010 Re: Wielkość endometrium ? IP: *.ekoenergia.com.pl 29.07.04, 09:11 a moj lekarz jakis tydzien przed owu powiedzial, ze mam 9 mm i ze jest jakas nadzieja w tym endo, odczytalam to, ze nie jest rewelacyjnie. potem 2 dni przed owu endo w ogole sie nie zmienilo, nadal bylo 9 mm, a 1 dzien po owu bylo 11,5 i lekarz byl juz z tego bardzo zadowolony. Czyli 11,5 tuz po owu to jest zupelnie dobry wynik, czy powinno byc jeszcze wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Wielkość endometrium ? 29.07.04, 09:14 dzien przed owu mam endo 10 mm i wszyscy lekarze mowili, ze to piekny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Wielkość endometrium ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:53 u mnie w dzień owu 9 i doktorek kręcił nosem... że była dysproporcja między pecherzykiem 23mm i własnie tym endo 9mm. hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: Wielkość endometrium ? 08.08.04, 16:17 Ja w 3dc mialam 4mm.Po raz pierwszy mialam takie badanie przez powloki brzuszne,moj poprzedni gin.nigdy mi tego usg nie robil.Robil tylko dopochwowe.Mam nadzieje ze z kazdym dc rosnie sobie prawidlowo,ale dla wlasnego spokoju sumienia zbadam po owulacji lub tuz przd nia.Ach ci lekarze czy o wszystko musimy dopominac sie same .Pozdrawiam Magda. Chce zajsc tak jak sloneczko. Odpowiedz Link Zgłoś