Dodaj do ulubionych

Pytanie bardzo ważne!

24.04.14, 17:13
Witam mam pytanie do dziewczyn którym się udało zajść w ciążę jak to było z objawami,bo ja jestem po drugiej próbie w tej chwili 8 dpt i juz sama nie wiem co myśleć,7 dnia po zacząl mnie boleć brzuch jak na @ i boli cały czas czy ktoś tak miał czy to normalne bo już sama głupieje niby to drugi raz powinnam być madrzejsza ale tak nie jest. Przy pierwszym razie to bolał mnie od samego początku, miałam nawet śilne skurcze od 8 dpt i nie udało sie niestety więc teraz się boję jeszcze bardziej proszę pomozcie.
Obserwuj wątek
    • koralik35 Re: Pytanie bardzo ważne! 25.04.14, 12:31
      Kasiu, za każdym razem może być inaczej. Nie ma jednego wzoru. Mnie pobolewały jajniki i brzuch jak na okres i się udało. Nie doszukuj się niczego - wyluzj teraz, żeby ułatwić Maleństwu implantację. Miałaś crio teraz i blastocystę 5 dniową czy młodszy zarodek? Jak pięciodniowy to dziś - jutro możesz betę robić. Jak młodszy to poczekaj przynajmniej do poniedziałku. No i daj znać jak wynik smile Powodzenia.
      • kasia13211 Re: Pytanie bardzo ważne! 25.04.14, 15:47
        hej dzięki za wsparcie.dzisiaj zrobiłam sikańca nie wytrzymałam i jedna kreska,wiem ze nie mogę się tym sugerować ale same dobrze wiecie jak to jest.Moje serce ma nadzieję że bedzie dobrze a rozum mówi że i tak się nie uda.jutro beta zobaczymy jak bedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka