Gość: gajesiaa IP: *.szczecin.mm.pl 22.10.04, 20:10 Mam stresa przed jutrzejszym testem ciazowym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwe Re: testowanie...... 22.10.04, 20:26 To niestety zrozumiałe bo to stres jak diabli. Nie powiem ci żebyś sie nie denerwowała bo to bez sensu, poprostu będę trzymać kciuki. Informuj koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: testowanie...... 23.10.04, 19:37 a w którym dniu robiłaś ten test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajesiaa Re: testowanie...... IP: *.szczecin.mm.pl 23.10.04, 19:42 w 30 dc. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: testowanie...... 23.10.04, 19:52 To jeśli jeszcze nie dostałaś okresu, nie rób jeszcze takiej minki. Mojej znajomej test sikany wyszedł grubo po terminie okresu. Trzymam ciągle kciuki za Ciebie, a nóż widelec się udało A jesli jednak nie( tfu, tfu) to trzymam za listopad. W listopadzie mam urodziny, zdmuchując swieczki pomyslę o Tobie- obiecuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajesiaa Re: testowanie...... IP: *.szczecin.mm.pl 23.10.04, 20:03 Hihi wielkie dzieki.Jesli sie nie uda,to napewno nastepna proba w listopadzie.Mnie w tym cyklu "zbily z tropu" bolace tuz po owulacji piersi.No cuz moze promyk nadzieji jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: testowanie...... 23.10.04, 20:08 powodzenia, ja choc jeszcze sie nie staram bo troche za mloda jestem to wydaje mi sie ze potrafie zrozumiec kobiety ktore probuja a nie moga...sama czuje sie gorsza od innych bo cigle mam problemy z "tymi" rzeczami i wiem ze kiedys bede miec problem z zajsciem w ciaze wiec juz teraz probuje sie jak najwiecej dowiedziec. Ale z tego co juz zdazylam sie przekonac to prawie kazdej sie w koncu udaje i tak siebie pocieszam choc jeszcze nie mam tego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: testowanie...... 23.10.04, 20:14 No pewnie że jest!! Nie pisałam tego tylko po to żebyś się poczuła lepiej, serio koleżance ktora teraz jest w ciązy test wyszedł dobre 2 tyg po terminie okresu! a testowala chyba co dwa dni conajmniej , bo tez intensywnie sie starala i miala jakies problemy z zajsciem, nie do konca wiem jakie, bo to znajoma raczej, ale mamy wspolna bliska kolezanke. Trzymaj sie i dbaj o siebie na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajesiaa Re: testowanie...... IP: *.szczecin.mm.pl 23.10.04, 20:15 Obys w ogole nie miala takich problemow,czego Ci zycze z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: testowanie...... 24.10.04, 14:04 I jak gajesia? cos sie wyjasnilo czy nadal czekasz? Na kiedy masz termin @? Ja mialam na wczoraj, zazwyczaj dostaje z samego rana, denerwuje sie bo czuje ze nadchodzi, a to krotkie spoznienie daje mi jednak cien nadziei, mimowolnie sie nakrecam, a rozczarowania strasznie bola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajesiaa Re: testowanie...... IP: *.szczecin.mm.pl 24.10.04, 20:38 Jeszcze nie dostalam @,ale tez zbytnio sie nie nakrecamdzisiaj 32dc.Czekamy dalej....trzymam za nas kciuki ps.jesli @ nie przyjdzie zamierzam dopiero w sobote testowac Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: testowanie...... 25.10.04, 15:19 Ale jesteś cierpliwa Ja w tym cyklu już zużyłam chyba z 5 testów w tym raz badałam bete z krwi( sadzilam ze jak jestem w ciazy to mimo okresu zaszlam w poprzednim cyklu) wynik wskazal na brak ciąży, a mi się teraz okres spoźnia coprawda dopiero 2 dzien, ale tempka 37 , znowu się nakręcam. Już bym chciała żeby przyszła jak ma przyjść, a testu się teraz boję robić, nie chcę gasić tej ostatniej nadziei Odezwij się jak już u Ciebie się coś wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajesiaa Re: testowanie...... IP: *.szczecin.mm.pl 25.10.04, 19:02 Chyba do soboty nie bede miala po co czekac,od wczoraj mam plamienia,boli mnie brzuch i czuje w kosciach ze justro przywita mnie @.Juz sie psychicznie na jej przyjscie nastawiam!Szanse na ciaze z minuty na minute maleja.Trzymam za Ciebie mocno kciuki i odezwij sie koniecznie co i jak Wedlug mnie szanse masz duze pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: testowanie...... 25.10.04, 19:45 Może to plamienie nie zamieni się w @ a ustanie wkrótce, tego ci życzę. Ja jeszcze z pełną nadzieją i termometrem w różnych czesciach ciala. Teraz tempka 37,3 ... 2 dni po terminie okresu. Postanowiłam być twarda i nie testować narazie. Chociaz podejrzewam że jak @ nie przyjdzie zanim Ewcia przyśle mi testy to będę testować testem od niej jutro albo pojutrze, zależy kiedy dojdą. Proszę o ciepłe myśli i wsparcie, naprawde mi ciężko ostatnio z tą moją obsesją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hogata w którym dniu? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.10.04, 20:05 jutro ? super..a powiedz który to dzień w twoim cyklu?...brałaś coś wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: w którym dniu? 25.10.04, 20:10 Jestem 2 dni po terminie okresu , stąd te nadzieje, byłoby cudnie. Juz 4 lata bez antyków i nic Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: w którym dniu? 25.10.04, 20:12 moje nadzieje jednak gasi robiona beta jakies tydzien temu, wynik był negatywny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajesiaa Re: testowanie...... IP: *.szczecin.mm.pl 25.10.04, 20:19 ....Zaczynamkolejny cykl staran.Boje sie ze bedzie bledne kolo,a najgorsze jest to czekanie!Trzymam za Ciebie mocno kciuki,czuje ze sie udalo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: testowanie...... 25.10.04, 20:25 dziękuję, już sama nie wiem, czy gadać o tym i narazić się na zapeszenie, czy nic nie mówić i gryźć się od środka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajesiaa Re: testowanie...... IP: *.szczecin.mm.pl 25.10.04, 20:36 Czekam na dobre wiesciDaj znac koniecznie. ps.czy masz numer gg? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: testowanie...... 25.10.04, 20:44 mam 1210790 to nr nasz wspolny, moj i meza, zazwyczaj jednak jestem "niewidoczna" ale komp calodobowo odpalony, tak, że mozesz pisac w kazdej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: testowanie...... 25.10.04, 21:15 Rozłączyło mi się gg( Monika odezwę się jutro po pracy( wieczorem). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś