invicta1 13.12.04, 13:35 mam prośbę-może napisz dziewczynom na PCO o swoim cudzie-ucieszą się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dazzle Invicta 13.12.04, 13:58 Nie piszę tam, bo ja nie wierzę, że mam PCO. Mam za mało objawów, wydaje mi się, że diagnoza też nie została postawiona do końca. Dlatego nie roszcze sobie prawa do PCOwego cudu. To raz. Dwa, Invicto, jestem tak spanikowana, tak zestresowana, tak się boję, że nie składają mi się palce do pisania. Muszę powalczyć ze swoim strachem teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 ok 13.12.04, 14:09 przepraszam nie chciałam Cię cisnąć; skoro nie zdiagnozowano do końca, to racja nie ma co dorabiać filozofii rozumiem strach sama pewnie kiedys będę miała tak samo-bądź silna i odważna-UDA SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: ok 13.12.04, 14:49 Bardzo Ci dziękuję i za wsparcie i za zrozumienie. Pozdrawiam. Idę się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Dazzle! 13.12.04, 14:52 poczytaj cos może Chmielewską? film obejrzyj np Amelię-i nie dręcz się, bo prl rośnie od tego-miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś