Dodaj do ulubionych

do malej00

07.03.05, 07:30
Czesc Mala!!!
Jak sie czujesz? Czy wszystko OK? Jesli jeszcze tu zagladasz, napisz prosze
co u Ciebie?
Obserwuj wątek
    • mala00 Re: do malej00 07.03.05, 10:37
      Cześć Doris19.Milo,ze o mnie pamiętasz.Zaglądam tu oczywiście,tylko trochę
      rzadziej.W ogóle rzadziej zaglądam do komputera.Kochana ja i mój Cudaczek
      narazie walczymy dzielnie.Mialam wielkiego krwiaka obok pęcherzyka
      ciążowego,krwawilam w związku z tym ale zwalczyliśmy go,po krwiaku i
      plamieniach ani śladu.Co jakiś czas nad ranem straszą mnie niewielkie skórcze
      ale po no-spie przechodzą,gin mówi,że nie są groźne jeżeli po nich nie pojawia
      się plamienie.Tak więc siedzę sobie w domku na zwolnieniu i delektuję się
      ciażą,jestem bardzo szczęśliwa.Nie ukrywam,że caly czas towarzyszy mi lęk,po
      wcześniejszych przejściach nie jest latwo się wyluzować.jutro idę na usg mam
      nadzieję że wszystko jest ok.Doris jestem ciekawa co u Ciebie,jak wasze
      starania,jak się czujesz?Po nieudanym icsi w grudniu,pojechalismy z mężem do
      Lodzi do immunologa prof.Tchórzewskiego,zdążyliśmy zrobić badania,mieliśmy być
      przygotowywani do szczepionki ale kiedy pojechaliśmy po wyniki ja już bylam w
      ciąży.Na szczepionkę bylo zapóźno.Na szczęście immunologicznie ze mną jest
      ok.Mam nadzieję,że Ciebie też spotka taki cud,życzę ci tego z calego serca.Mala
      i Cudaczek 10tyg i 2dni
      • doris19 Re: do malej00 07.03.05, 21:45
        Bardzo, bardzo się cieszę,że u Was wszystko w porządku,że czujecie się dobrze.
        Będę Wam kibicawać do szczęśliwego końca, trzymam kciuki i wiem,że wszystko
        będzie dobrze, czas szybko minie i wkrótce będziesz chwalić się swoim
        Maluszkiem.Mam nadzieję,że i mnie to czeka... W kwietniu wybieram się po moje
        mrozaczki, ja niestety nie mogę już próbować naturalnie /obawa o moje życie w
        przypadku ew. ciąży pozamacicznej, chociaz oczywiście w przypadku mrozaczków
        nie mogę do końca jej wykluczyć.../.Jestem też po badaniach
        immunologicznych,szczepionki nie trzeba, bo już kiedyś miałam, ale poza tym
        wyszło trochę 'niedociągnięć' ,wad w moim organiźmie, których nie da się do
        końca usunąć, trzeba tylko brać odpowiednie leki przed i po zabiegu - jeśli się
        uda.Tak bym chciała,żeby to był już ostatni raz...Pozdrawiam Cię serdecznie,
        odpoczywaj, a jeśli będziesz tu czasem to napisz proszę co u Ciebie.
        • mala00 Re: do malej00 08.03.05, 14:56
          Doris bardzo ci kibicuję,życzę ci by szybciutko zamieszkaly w brzyszku
          mrozaczki.Ni wiem czy slyszalaś o takiej metodzie "podtrzymywania" ciąży a
          wlaściwie jej wspomagania.Jest to nowość na skalę światową.Prof. Tchórzewski
          wspomógl moją ciążę cyklosporyną.Jest to lek który podaje się pacjentom po
          przeszczepach organów.Dziala ona tak by organizm nie odrzucal
          przeszczepów.Czasem organizm kobiety atakuje ciążę różnymi przeciwcialami, jak
          cialo obce.Cyklosporyna przeciwdziala temu.Mnie chyba pomogla,bo narazie ciąża
          rozwija się prawidlowo.Martwię się tylko dzisiejszym usg.Maly wygląda
          prawidlowo,ma 3cm,pomachal nam rączką ale fald karkowy jest w górnej granicy
          normy- 3mm.Dziś gin pobral mi krew na test pappa.Czekam do soboty na
          wynik,bardzo boję się wad genetycznych.Chyba umrę ze strachu....Doris polecam
          ci prof Tchórzewskiego z Lodzi warto się z nim skonsultować,to wybitny
          czlowiek.jak będziesz chciala do niego namiary to ci podam.Pozdrawiam .Mala i
          Cudaczek 10tyg 3dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka