anita762 04.07.05, 17:29 czesc biore Clo od zeszlego piatku. nie mam zadnych obiawow zwiaznych ze skutkami ubocznymi brania tego leku ale bardzo boli mnie prawy janik. czy moze ktoras z was miala podobne dolegliwosci? pozdrawiam anita Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: pytanie do dziewczyn biorących CLO 04.07.05, 17:33 to częsty objaw i zazwyczaj pozytywny-jak mówił mi gin "jajnik boliu, bo intensywnie pracuje"-pewnie rosnie Ci pecherzyk Odpowiedz Link Zgłoś
hotcoffee Re: pytanie do dziewczyn biorących CLO 04.07.05, 21:21 Potwiedzam - mnie tez pobolewają jajniki podczas brania oraz jeszcze kilka dni po przestaniu przyjmowania. Oprócz tego mam straszne nerwy i uderzenia gorąca - okropność ! Ale pęcherzyki rosną Odpowiedz Link Zgłoś
anita762 Re: pytanie do dziewczyn biorących CLO 04.07.05, 17:38 dzieki wielkie za info. troche sie denerwowalam bo do tej pory nigdy mnie tak jajnik nie bolal. w piatek mam usg. mam nadzieje , ze bedzie ok. czy dlugo bierzesz CLO? anita Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: pytanie do dziewczyn biorących CLO 04.07.05, 22:00 Anitko, potwierdzam to co mówią dziewczyny. Ból jajnika to rozpychanie go przez rosnący pęcherzyk. Tak więc wszystko jest w porządku. To mój trzeci cykl z CLO. I zawsze tylko jeden pęcherzyk (na 1/2 tabl. dziennie). Pozdrawiam i trzymam kciuki za ładne pęcherzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga241 Re: pytanie do dziewczyn biorących CLO 04.07.05, 22:11 ja biorę CLO od paru ładnych miesięcy. Nigdy nie odczuwałam żadnych bóli ani innych skutków ubocznych. Jedyny ból jaki miałam - bardzo wyraźny - to ból około owulacyjny, ale to dobrze. W tym miesiącu miałam nawet trzy tabletki dziennie. Mam nadzieję że Ci się uda. Trzymam kciuki Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
anita762 Re: pytanie do dziewczyn biorących CLO 05.07.05, 17:16 czesc dziewczyny dzieki za wsyzstkie informacje i cieple slowa. ja dopiero zaczynam starania i mam nadzieje ze nam wsyzstkim sie powiedzie. zycze Wam tego szczerze. Anita Odpowiedz Link Zgłoś