a-alinka 06.09.06, 13:59 czy nie boicie sie przy calej tej machinie INVitro po prostu...pomylki w laborium, mi niestety takie mysli kraza po glowce a to wina mojego meza sam to "wymyslil". Co o tym myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mierzejka Re: wazna watpliwosc 06.09.06, 14:14 chyba każdemu kto robił in vitro przychodza takie myśli do głowy. Nie jestes z tą wątpliwością sama. Najlepiej dla własnego zdrowia psychicznego zapytaj gina w swojej klinice, jakie stosują procedury, aby takie pomyłki nie miały miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-joanna Re: wazna watpliwosc 06.09.06, 14:15 Nie miałam jeszcze in vitro, ale już przy IUI przelatywały mi takie myśli przez głowę, a to głównie przez to, że razem ze mną w szpitalu czekała na IUI dzieczyna z bardzo, ale to bardzo, podobnym do mojego nazwiskiem. Parę razy się upewniałam, zanim wykonali tę IUI, co do nazwiska )))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: wazna watpliwosc 06.09.06, 14:22 wcale nie jestes w tym odosobniona, moze przesadzamy, ale i ja mialam takie mysli Odpowiedz Link Zgłoś
kobiettka7 Re: wazna watpliwosc 06.09.06, 14:44 a mnie do tej pory to do glowy nie przyszlo, a w przyszlym tygodniu szykuje sie na IUI... no i mam kolejne zmartwienie do kolekcji ... Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: wazna watpliwosc 06.09.06, 14:53 kobietka, co ty, skoro ci nie przyszlo to nie daj sie nam skolowac mysl pozytywnie i nie o tym. to tylko watpliwosc. nikt nie ma dowodow poza glupimi amerykanskimi filmami o in vitro i walnietych ginach Odpowiedz Link Zgłoś
kasiksa Re: wazna watpliwosc 06.09.06, 15:07 jaaaaaaaaaaaaaaaaasne, i wkurzalam mojego m pytaniami typu "a jak bedzie czarne?" na co on z niezmaconym spokojem: powiem rodzinie , ze sie puscilas ale ci wybaczylem)) Odpowiedz Link Zgłoś
sun32 Re: wazna watpliwosc 06.09.06, 16:17 Ja często o tym myślę. Tylko jaki my mamy wybór jak nie zaufać im..? Odpowiedz Link Zgłoś
a-alinka Re: wazna watpliwosc 06.09.06, 16:26 jasne ze tak. zadnego wyboru. Nawet zadalam pytanie lekarzowi, powiedzial, ze nie mogliby sobie na cos takiego pozwolic, renoma, itp. Ze przeciez to jest do sprawdzenia pozniej. Ale ta malutka niepewnosc siedzi w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
mag_32 Re: wazna watpliwosc 06.09.06, 16:45 my z moim m. mielismy ten sam problem i nadal mamy. Zadalismy to pytanie w Novum, ale powiedziano nam, że to sie nie zdarza i nie ma mowy o pomyłce. My dodatkowo jeszcze mielismy watpliwosc czy naszego jajeczka nie dadza komus do adopocji, bo tego bysmy nie chcieli. Powiedzieli nam ze bez naszej zgody nie oddadza do adopcji, ale jak nie bedziemy placic za mrozenie to moze zniszcza a moze nie. Wszystko jakies sliskie takie. m Odpowiedz Link Zgłoś