Dodaj do ulubionych

Sandra Spa Pogorzelica

IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 03.01.10, 20:36
Znalazłam na stronie Sandry w Pogorzelicy ofertę na długi majowy weekend, no i
zastanawiam się czy tam się wybrać.Chcielibyśmy pojechać z dwójką dzieci w
wieku 11 i 4 lata.Poczytałam trochę forum i jestem pełna obaw, jak tam
naprawdę jest i czy cena jest adekwatna do oferty(wiem już,że należy wybrać
pokoje w Sandra spa, gdyż są odnowione).Co roku na majówkę jeździmy gdzieś
zagranicę, ale w tym roku ,mąż chciałby pojechać nad polskie morze.Chyba, że
możecie polecić jakiś inny hotel nad morzem z ciekawą ofertą dla
dzieci.Dziękuje za informacje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fasoland Re: Sandra Spa Pogorzelica 05.01.10, 21:14
      Mogę polecić. byliśmy z zoną i synkiem rok temu na Wielkanoc i ostatnio na Boże
      Narodzenie.
      Jedzonko urozmaicone, kompleksy basenowe na wysokim poziomie proponuje
      zarezerwować pokój Studio.
      • Gość: Ada Re: Sandra Spa Pogorzelica IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 05.01.10, 21:38
        Dziękuje za odpowiedź, napisz proszę o tych pokojach typu studio(czy znajdują
        się w tym samym budynku co baseny,czy trzeba wychodzić na zewnątrz),wcześniej na
        forum przeczytałam,że najlepsze są pokoje w budynku Sandra Spa.A czy
        korzystaliście z jakiś zabiegów?.Pozdrawiam Ada
        • Gość: gość Re: Sandra Spa Pogorzelica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 08:40
          a co do zabiegów korzystałam, wybrałam pakiet tygodniowy - zabiegi
          na twarz, ciało, masaże, oprócz tego relaksujące kąpiele w
          rehabilitacji- człowiek nowo narodzony, naprawdę polecam.
      • Gość: gość Re: Sandra Spa Pogorzelica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 08:38
        byliśmy na Andrzejki i Sylwestra. Pokój mieliśmy w Sandrze ( może
        faktycznie nadaje się do odnowy - ale nie narzekaliśmy , brudu nie
        było)ogólnie pokój na trzecim piętrze typu studio- tak jakby dwa
        oddzielne pokoje, co prawda małe ale miejsca wystarczyło,obok sala
        zabaw dla dzieci, nasz 5 latek zadowolony chodził sam, basen dla
        dzieci super przynajmniej dla naszego malucha,te dla dzieci w
        budynku Sandry więc tylko windą w dół i juz na miejscu.jedzenie ok,
        można coś dla siebie wybrać, ogólni naprawdę w porządku, a w pokoju
        praktycznie tylko spaliśmy.
        • kangurek773 Re: Sandra Spa Pogorzelica 29.04.10, 21:28
          witam ja jadę z dziećmi w czerwcu, proszę mi podpowiedzieć czy są jakieś zmiany
          żywieniowe,my mamy pokój w sandrze zarezerwowany na 2 pietrze ,a gdzie są baseny
          w którym budynku? Czy to prawda z tą bitwą o jedzenie?,
      • Gość: zdradzona Re: Sandra Spa Pogorzelica IP: 92.4.42.* 14.12.10, 13:37
        nie polecam.panie z obsługi lub recepcji zajmą się waszymi męzami.i to na tyle
        • asia224 Re: Sandra Spa Pogorzelica 03.01.11, 17:50
          własnie wrocilismy ze swiatecznego pobytu w Sandrze w Pogorzelicy - Masakra , ten obiekt nadaje sie do calkowitego remontu i oklejanie swiezymi tapetami rozpadajacych i zagrzybialych scian nic nie da ( zainetersowanym wysle zdjecia jak faktycznie wyglada ten obiekt napewno nie jak na stronie: grzyb, brud, dziury w posadzce w basenie dla dzieci,) do tego menu swiateczne rowniez wskazuje na wielkie oszczednosci ( tylko nie wiem czemu ceny ciagle ida w gore co nie jest adekwatne do standardu ) - na moja uwage ze salatki postawione od wigilii na drugi dzien podchodza juz woda Pani odpowiada ze przeciez w domu tez robi sie salatki na kilka dni swiat - ( gdybym chiala jesc przez 3 dni ta sama salatke to nie placilabym ponad 200zł za dobe :), biesiada niby planowo miala byc miedzy 13a20 a o 18 na tacach byly juz tylko resztki pasztetow i wyschle wedliny wystawione od godz 13. Poza tym tanie parowki czy frytki badz wodnisty sos do makaronu to raczej nie jest swiateczne menu. Standardem jest tez brak kawy czy napoi po południu nawet w swieta ( oczywiscie mozna sobie kupic ). Zeby nie bylo ze nie widzialam zadnych pozytywow to musze przyznac ze milym akcenetm byly prezenty od sw. Mikolaja dla kazdego ( maly dostal misia z ktorym do dzis spi:), animacje dla dzieci codziennie ( klaun byl naprawde super ), sala zabaw jednak tez chyba tylko z nazwy ja przypomina ( troche klockow i kuchenka do gotowania to wszystko, poza tym znajduje sie na III pietrze w drugiej czesci budynku niz Sandra SPA ).
          Podsumowujac, bylismy juz kilka razy w Sandrze w Karpaczu i naprawde standard jest duzo wyzszy ( zawsze sie znajda jakies makamenty ale obiektywnie osrodek w Karpaczu jest warty odwiedzenia ) natomiast Sandra w Pogorzelicy jesli nie zostanie gruntownie wyremontowana to za rok nie bedzie do czego tam jechac. Jednym slowem NIE POLECAM
        • Gość: Zawiedziona Re: Sandra Spa Pogorzelica IP: *.swidnica.mm.pl 12.01.11, 15:09
          Nie dowierzam. Usiadłam, by sprawdzić opinie i co widzę?. Nie jestem sama, bo ktoś pisze, żeby uważać na barmanki i recepcjonistki, jeśli wyjeżdża się z mężami. Podzielam.. Ja również odczułam dyskomfort, ponieważ wyjechałam na święta B. Narodzenia z narzeczonym i w 1-szy dzień świąt barmanka; tleniona blondynka w białych "laczkach" miała czelność dzwonić z życzeniami na pokój (drugie piętro) końcówka num. "727".. Jestem oburzona, że takie os. psują atmosferę w tak wspaniałym ośrodku jakim jest "Sandra"..
    • Gość: robertomoro Re: Sandra Spa Pogorzelica IP: 85.117.10.* 11.04.10, 23:53
      Nie daj się omamić, Sandra to jest nieporozumienie, byłem tam z
      dwójką dzieci w ubiegłym roku (3,11 lat) i nigdy więcej tam nie
      wrócę, posiłki to była bitwa, co chwilę brakowało jedzenia, bałagan,
      bród na basenie dla dzieciaków, ogólnie PORAŻKA!
      • kangurek773 Re: Sandra Spa Pogorzelica 30.04.10, 22:12
        witam ja jadę z dziećmi w czerwcu, proszę mi podpowiedzieć czy są jakieś zmiany
        żywieniowe,my mamy pokój w sandrze zarezerwowany na 2 pietrze ,a gdzie są baseny
        w którym budynku? Czy to prawda z tą bitwą o jedzenie?
        • Gość: Ada no i wróciliśmy IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 06.05.10, 17:58
          Wczoraj wróciliśmy z Sandry w Pogorzelicy,było super-dzieci bardzo zadowolone,my
          również.
          Ja rezerwowałam pakiet weekend majowy- pokój typu suite mieliśmy w Sandrze na
          parterze(pokój bardzo czysty,odnowiony,nowe meble).Baseny(dżungla dla dzieci)
          znajdują się w Sandrze i w przejściu(łączniku)pomiędzy Sandrą a Sandrą Spa.
          Jedzenia pod dostatkiem i bardzo dobre i dużo , nie było żadnej walki o
          jedzenie, a chodziliśmy o różnych porach,gdy czegoś brakowało zaraz było to
          uzupełniane.
          W razie jakiś wątpliwości chętnie pomogę.
          Pozdrawiam Ada
          • kangurek773 Re: no i wróciliśmy 08.05.10, 22:25
            my jedziemy od 5 czerwca ja mam pokój w sandrze spa,ale mam możliwość zmiany na
            sandrę i nie wiem czy nie zmienić bo basen jest w sandrze dla dzieci,a czy są
            jakieś place zabaw na zewnątrz,
            • ewa_on Re: no i wróciliśmy 08.05.10, 23:31
              Byłam w Sandrze 2 lub 3 lata temu i z tego co pamietam jest tam plac
              zabaw i bardzo fajnie zagospodarowany duży ogród z mini zoo,a
              jedzenia było duuużo i całkiem dobre,opcja 3 razy dziennie nie do
              przejedzenia:(
            • Gość: Ada Re: no i wróciliśmy IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 09.05.10, 12:19
              Ponoć pokoje w Sandrze spa są ładniejsze,ja rezerwowałam pakiet majowy i też
              chciałam pokój w spa, ale z uwagi,że moje starsze dziecko ma już 11 lat i było
              traktowane jako osoba dorosła (płaciłam jak za dorosłego)to zaproponowano mi
              pokój w Sandrze typu suita.W sumie byłam bardzo zadowolona bo było dużo miejsca,
              a jak wcześniej pisałam pokój sprawiał wrażenie świeżo malowanego i meble
              chyba też były nowe.Przy rezerwacji przydzielają wam jadalnię tzn.my mając pokój
              w Sandrze korzystaliśmy z jadalni w Sandrze(pod koniec pobytu, gdy było mało
              ludzi to wszyscy jedliśmy w Sandrze Spa.).Na zewnątrz znajduje się plac zabaw,
              bardzo fajne ścieżki spacerowe i mini zoo.
              Baseny dla dzieci faktycznie znajdują się Sandrze, ale wystarczy tylko przejść w
              szlafroku łącznikiem i jesteś na basenie dla dzieci.Właściwie wszyscy chodzą na
              baseny,zabiegi w szlafrokach.A jeszcze w Sandrze znajduje się pokój zabaw dla
              dzieci, a latem jest organizowane przedszkole dla dzieci, no ale ty jedziesz w
              czerwcu więc pewnie jeszcze nie będzie funkcjonowało.Pozdrawiam
              • karinaxy80 Re: no i wróciliśmy 24.05.10, 08:39
                Cieszę się, że natrafiłam na ten wątek,ale mam nadzieję że ADA
                odpowie mi jeszcze na kilka pytań odnośnie hotelu Sandra. Otóż
                wybieram się w tym roku z mężem i 20 miesięczną córką nad nasze
                polskie morze. Zastanawiam się na Klubem Plaza w Darłówku i Hotelem
                Sandra w Pogorzelicy. Prosiłabym o odpowiedz na moje pytanka:
                1. Jakie warunki panują w pokojach Sandra ??? ( w Sandra Spa jest
                widzę o wiele drożej)
                2. Czy menu jest dostosowane pod takie małe dzieci jak moja córcia???
                3. Czy baseny na dworze są podgrzewane?
                4. Czy jest kącik zabaw w środku i plac zabaw na zewnatrz dla
                dzieci???
                5. Jak wygląda miejscowość Pogorzelica? Czy oprócz terenu hotelowego
                jest gdzie wyjść??? jak daleko jest do "centrum"???
                6. Jaka jest odległość hotelu od plaży?
                Będę wdzięczna za odpowiedzi, może to ułatwi mi wybór:)))
                • Gość: Ada Re: no i wróciliśmy IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 25.05.10, 18:27
                  Hej,jak wcześniej pisałam pokój mieliśmy typu suita(w jednym pokoju było duże
                  łóżko małżeńskie, w drugim mniejszym pokoiku dwa pojedyncze łóżka dla
                  dzieci).Pokój sprawiał wrażenie świeżo malowanego, meble też były nowe(pokój na
                  parterze), jedynie co mnie brakowało to suszarki do włosów w łazience(pewnie
                  jestem zbyt wymagająca), w pokoju masz jeszcze lodówkę-mini bar.Pokoje były
                  sprzątane codziennie,ręczniki wymieniane również.Co do menu dla dzieci,to nie
                  zauważyłam jakiegoś specjalnego menu dla maluchów.Nie wiem czy baseny na
                  zewnątrz wszystkie są podgrzewane(jeden jest napewno).Jest pokój zabaw w Sandrze
                  na IIIpiętrze ,ale moje dzieci tam nie chodziły.Na zewnętrznym placu zabaw są
                  urządzenia dostosowane dla małych i starszych dzieci,cały plac jest wysypany
                  piaskiem.Sandra bezpośrednio graniczy z Niechorzem,my na spacery chodziliśmy na
                  plażę w Niechorzu ok.300metrów.
                  Wybierając Sandrę przede wszystkim kierowałam się atrakcjami dla dzieci
                  tzn.krytymi basenami,gdyż w maju to praktycznie jedyna rozrywka dla dzieci(i to
                  się potwierdziło moje dzieci praktycznie nie wychodziły z wody).Pozdrawiam Ada
                  • kangurek773 Re: no i wróciliśmy 03.06.10, 16:35
                    hey,a czy jest możliwość jak mąż nas zawiezie aby został w pokoju na noc albo
                    do wieczora i odpoczął przed drogą powrotną (750KM),?
    • prawdziwy.limbo Re: Sandra Spa Pogorzelica 24.01.11, 13:09
      No coś mi się obiło o uszy. Generalnie teraz jest niesamowity wybór spa, stały się popularne , bo chyba nie ma lepszego sposobu na relaks. Po wyczerpującym okresie każdemu się przyda . Nie wiem czy słyszeliście o winoterapii ? Jest ona praktykowana w Głęboczek. Vine Resort & SPA, ten hotel położony jest na Pojezierzu Brodnickim.
    • powakacjach Re: Sandra Spa-dzieci chorują?? 11.07.11, 23:33
      Czy innym po pobycie w Sandrze w Pogorzelicy dzieci również zachorowały na dość rzadką chorobę przenoszoną m.in. przez wodę? Nasze dzieci oraz dziecko znajomych, którzy również byli w tym hotelu, mają dość rzadką chorobę wirusową przebiegającą z wysypką głównie na dłoniach i stopach. Zakazić się można m.in. przez kąpiel w zanieczyszczonej wodzie.. Czy jest więcej takich rodzin?
      • Gość: A.K Re: Sandra Spa-dzieci chorują?? IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.11, 11:27
        Witam! Po pobycie w Sandra Spa moje dziecko rowniez sie rozchorowalo.Bylam tam okolo trzy miesiace temu i do tej pory biegam z dzieckiem po lekarzach bo od pobytu w Sandrze ma okropny kaszel i katar ktory jest nie do zwalczenia,chodzilam juz po roznych lekarzach, miala rozne leki i nic nie pomaga a lekarze rozkaladaja rece. Podejrzewam ze to od tych basenow na ktorych jest okropnie goraco i brudno... a co za tym idzie, idealne miejsce do rozwoju bakterii,tesciowa ktora siedziala na basenach z dzieckiem ma dokladnie to samo, a nigdy wczesniej nie miala choroby w sobie tak dlugo i nie byla tak ciezka do zwalczenia. Dlatego tez odradzam!
    • Gość: darek 491 Re: Sandra Spa Pogorzelica IP: *.205.107.105.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.12, 21:00
      Byłam w Sandrze nie ma na co narzekać jest rewelacyjnie a jedzonko SUPEEEEER jak
      u mamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka