Gość: mila IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 22:22 Czy ktos ma jakies wiadomosci o Centrum Turystyki Oskar w Poznaniu? Czy są w miarę porządni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jenny Re: Centrum Turystyki Oskar IP: *.idea.pl 04.04.04, 21:06 W zyciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przezylam z nimi w Bulgarii prawdziwa traume.Na zakwaterowanie czekalam bagatela ponad dobe.I nie zgadzalo sie kompletnie nic z tych bajek,ktore mi jakas babka naopowiadala w biurze.Blisko do morza to 700m,a apartament,to zapadla rudera u jakiejs staruszki na strychu.A reklamacje?Nie warto nawet skladac!W ramach rekompensaty zaproponowali mi znizke na kolejny wyjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchał Re: Centrum Turystyki Oskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:09 Bylem z nimi w Grecji i w Chorwacji. W Chorwacji 2 lata temu pełen wypas, mielismy z dziewczyną całkiem ladny pokój z duzym balkonem. W Gracji meble mogliby dac nowe - byly stare, ale jak za last minute za 500 bylo ok. Fajnie, że były kuchenki w pokojach i możnabyło sobie robic jedzenie w pokoju - zostawic wiecej kasy na atrakcje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Centrum Turystyki Oskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:25 Byłem w Bułgarii. Jeśli chodzi o transport, to faktycznie trochę długo trwał ale za to miła obsługa (pilot i kierowcy)-starali się! Za to na miejscu zajefajnie.Apartamenty super i jeśli ktoś pisze że mieszkał na strychu u jakiejś staruszki to pewnie zabłądził jak wydawali klucze do apartamentów lub był "niegrzeczny" podczas podróży i za karę został tak zakwaterowany:) Odpowiedz Link Zgłoś