ami2003 19.04.10, 15:21 Jesli ktos chce tanio i w przyjemnej atmosferze wypocząc w Zakopanem, to szczerze moge polecic Pensjonat "U Jeleni". Miła obsługa, pokoiki z łazienkami, czyściutko i schludnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asterzd1982 Re: Zakopane, fajny pensjonat 19.04.10, 20:29 A ja ze swojej strony mogę polecić WILLA ŻÓŁTA TURNICKA także w Zakopanem również za niewygórowaną cenę, na stronie możecie także zobaczyć co znajduje się w pobliżu Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Zakopane, fajny pensjonat 20.04.10, 10:08 Jesli wolno się dopisać to polecam Stachoniówkę, szczególnie rodzinom z dziećmi. www.stachoniowka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Zakopane, fajny pensjonat 20.04.10, 10:10 A mają swoją stronę, bo jakoś nie mogę namierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazz Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: *.chello.pl 20.04.10, 10:42 ja osobiście polecam Magnolię w Zakopanem: www.nocowanie.pl/noclegi/zakopane/kwatery_i_pokoje/29387/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: 78.133.200.* 20.04.10, 14:09 Zapraszam do komentowania Magnolii - i wszystkich pozostałych :) Oczywiście zachęcam także do korzystania z naszej wyszukiwarki - a jeśli zabraknie w niej Waszego ulubionego miejsca, zgłaszajcie je bezpośrednio do nas, pod adres mailowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: *.ntb.veo.pl 20.04.10, 14:35 Ja ze swojej strony mogę polecić pensjonat Szarotka: www.noclegi.zakopaneonline.pl/noclegi/?action=obiekt&id=469 Odpowiedz Link Zgłoś
moszczeniczanka Re: Zakopane, fajny pensjonat 26.04.10, 16:36 Zapraszamy do nas: mamy noclegi o różnym standardzie i różnej cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marika4221 Re: Zakopane, fajny pensjonat 12.01.12, 10:39 Gość portalu: kazz napisał(a): > ja osobiście polecam Magnolię w Zakopanem: www.nocowanie.pl/noclegi/zakopane/kwatery_i_pokoje/29387/ W Magnolii byłam , bardzo ładne noclegi, a znalazłam tą oferte na enoclegi.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derew Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 10:28 Ja polecam ci osobiście skorzystać z noclegu w Koscielisko-Residence. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morelcia Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 21:16 Teraz pensjonat U Jeleni zmienił właściciela i nazwe na Zielony Dworek : www.zielonydworek.com.pl teraz dopiero jest fajnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kachazuza Re: Zakopane, fajny pensjonat 20.03.11, 09:38 a ja polecam to miejsce Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
pemo78 Re: Zakopane, fajny pensjonat 16.01.12, 15:33 Witam mogę polecić nie tyle w Zakopanym ale blisko bardzo blisko bardzo fajne miejsce możecie zerknąć. www.wczasynamaxa.pl/obiekt_detale.php?obid=19 Pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
krokus-zakopane Re: Krokus w Kościelisku 17.01.12, 19:17 Polecamy ośrodek wypoczynkowy Krokus w Koscielisku. Polozony z dala od ulicy, blisko do Zakopanego jak ktoś chce - sa busy, blisko do stoku na Szymoszkowej. W lecie basen otwarty, miejsce na ognisko, teren do zabaw dla dzieci. Duże pokoje i nie ma ciasnoty. Dobre jedzenie. Strona: krokus-zakopane.pl Odpowiedz Link Zgłoś