Dodaj do ulubionych

Zakopane, fajny pensjonat

19.04.10, 15:21
Jesli ktos chce tanio i w przyjemnej atmosferze wypocząc w Zakopanem, to szczerze
moge polecic Pensjonat "U Jeleni".
Miła obsługa, pokoiki z łazienkami, czyściutko i schludnie.
Obserwuj wątek
    • asterzd1982 Re: Zakopane, fajny pensjonat 19.04.10, 20:29
      A ja ze swojej strony mogę polecić WILLA ŻÓŁTA TURNICKA także w Zakopanem również za niewygórowaną cenę, na stronie możecie także zobaczyć co znajduje się w pobliżu
      • ania-bell Re: Zakopane, fajny pensjonat 20.04.10, 10:08
        Jesli wolno się dopisać to polecam Stachoniówkę, szczególnie
        rodzinom z dziećmi.
        www.stachoniowka.pl/
    • ania-bell Re: Zakopane, fajny pensjonat 20.04.10, 10:10
      A mają swoją stronę, bo jakoś nie mogę namierzyć.
    • Gość: kazz Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: *.chello.pl 20.04.10, 10:42
      ja osobiście polecam Magnolię w Zakopanem: www.nocowanie.pl/noclegi/zakopane/kwatery_i_pokoje/29387/
      • Gość: Agata Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: 78.133.200.* 20.04.10, 14:09
        Zapraszam do
        komentowania
        Magnolii
        - i wszystkich pozostałych :)
        Oczywiście zachęcam także do korzystania z naszej wyszukiwarki - a jeśli
        zabraknie w niej Waszego ulubionego miejsca, zgłaszajcie je bezpośrednio do nas,
        pod adres mailowy :)
        • Gość: maruda Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: *.ntb.veo.pl 20.04.10, 14:35
          Ja ze swojej strony mogę polecić pensjonat Szarotka:

www.noclegi.zakopaneonline.pl/noclegi/?action=obiekt&id=469
          • moszczeniczanka Re: Zakopane, fajny pensjonat 26.04.10, 16:36
            Zapraszamy do nas: mamy noclegi o różnym standardzie i różnej cenie :)
      • marika4221 Re: Zakopane, fajny pensjonat 12.01.12, 10:39
        Gość portalu: kazz napisał(a):

> ja osobiście polecam Magnolię w Zakopanem: www.nocowanie.pl/noclegi/zakopane/kwatery_i_pokoje/29387/
        W Magnolii byłam , bardzo ładne noclegi, a znalazłam tą oferte na enoclegi.net.pl
        • Gość: Derew Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 10:28
          Ja polecam ci osobiście skorzystać z noclegu w Koscielisko-Residence. Naprawdę warto.
    • Gość: morelcia Re: Zakopane, fajny pensjonat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 21:16
      Teraz pensjonat U Jeleni zmienił właściciela i nazwe na Zielony Dworek : www.zielonydworek.com.pl teraz dopiero jest fajnie ;-)
    • kachazuza Re: Zakopane, fajny pensjonat 20.03.11, 09:38
      a ja polecam to miejsce Tekst linka
    • pemo78 Re: Zakopane, fajny pensjonat 16.01.12, 15:33
      Witam mogę polecić nie tyle w Zakopanym ale blisko bardzo blisko bardzo fajne miejsce możecie zerknąć.
      www.wczasynamaxa.pl/obiekt_detale.php?obid=19
      Pozdrawiam i polecam
      • krokus-zakopane Re: Krokus w Kościelisku 17.01.12, 19:17
        Polecamy ośrodek wypoczynkowy Krokus w Koscielisku. Polozony z dala od ulicy, blisko do Zakopanego jak ktoś chce - sa busy, blisko do stoku na Szymoszkowej. W lecie basen otwarty, miejsce na ognisko, teren do zabaw dla dzieci. Duże pokoje i nie ma ciasnoty. Dobre jedzenie.
        Strona: krokus-zakopane.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka