wisnia74 25.07.05, 22:25 REGO -BIS - czy ktoś coś wie o tym biurze? Proszęo opinię - PLEASE!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereska21 Re: REGO-BIS 23.08.05, 14:06 hej ja chciałam zapisać się na kurs pilota z tego biura totalnie mnie olali telefony głuche nikt nie odbierał sama pracowałam w biurze więc tak się klienta nietraktuje olej ich jest więcej lepszych buir które sznują klienta Odpowiedz Link
alessa Re: REGO-BIS 24.08.05, 11:20 tereska coś chyba jest nie tak , kursy pilotów organizują specjalnie upoważnione jednostki, mieszkam na Śląsku gdzie jest siedziba Rego-Bisu i nie szłyszałam, że ma uprawnienia do prowadzenia kursów pilockich. Dowiedz się w Urzędzie Wojewódzkim kto organizuje , bo i tak tam będziesz zdawała egzaminy. Odpowiedz Link
slonceswieci1 Re: REGO-BIS 23.09.05, 22:29 Bylam niedawno w Paralii z tym biurem i najwiekszym problemem, przez ktory zreszta nie zamierzam w najblizszym czasie korzystac z uslug rego bis, byla podroz. Autokar (jechali nim tez ludzie z kilku innych biur) byl dosyc wysluzony, bylo spore opoznienie przy powrocie, zbieralismy ludzi nie wiadomo skad, kierowcy pędzili zeby nadrobic i bylo malo postojow... ogolonie dezorganizacja. Poza tym problemy z nawiewem i ogrzewaniem w autokarze. To byly raczej problemy zwiazane z przewoznikiem. Co do rezydentki na miejscu to raczej nie bylo problemu z kontaktem i chetnie pomagala, tyle ze w kilku sytuacjach okazalo sie ze lepiej dowiedziec sie samemu. Apartamenty w porzadku Odpowiedz Link
maftik Re: REGO-BIS 12.05.06, 07:00 Byłam z nimi w lecie w Turcji. autokar wysłużony , klimatyzacja zepsuła się juz na 2 dzień. Pilot młody, miły ale mało kompetentny. Odpowiedz Link
jagoxx Re: REGO-BIS 07.02.07, 10:32 Nadal nie dbają o klientów, zwłaszcza tych, których obsługują przez agentów. Chcieliśmy pojechać z Rego-bis na objazdówkę po Krymie w tym roku. W związku z ogłaszaną przez Rego-bis promocją przy wpłaceniu zaliczki 40% do końca stycznia postanowiliśmy zarezerwować sobie miejsca wcześniej. Skorzystaliśmy z ich agenta w Poznaniu. Podpisaliśmy umowę - oczywiście na kwotę promocyjną, po czym otrzymaliśmy telefon od agenta, że Rego-bis umowy nie przyjmie, bo miejsca promocyjne skończyły się na dwa dni przed podpisaniem przez nas umowy. Agent wypierał się, że o tym nie wiedział, Rego-bis zapierało, że rozesłało odpowiednią informację do wszystkich swoich agentów. I tak odbijali nas między sobą, po czym stwierdzili, że to my mamy pokryć większą część różnicy pomiędzy ceną promocyjną a zwykłą, a jak nam nie pasuje to możemy zrezygnować. Nie będę tu już wspominać jak to się ma do ustawy o usługach turystycznych i innych przepisów dotyczących umów cywilno-prawnych. Napiszę tylko, że (co chyba nie jest dziwne) poczuliśmy się mocno zdegustowani takim potraktowaniem sprawy i zrezygnowaliśmy na dobre z usług tego biura. Suma sumarum - NIE POLECAMY!!! Odpowiedz Link
kasik46 Re: REGO-BIS 23.11.17, 19:15 Niewiele jest opinii na temat tego biura. Znalazłam tylko taką: okiemturysty.pl/category/biura-podrozy/rego-bis-opinie-komentarze-recenzje/ Odpowiedz Link