25.07.05, 22:25
REGO -BIS - czy ktoś coś wie o tym biurze? Proszęo opinię - PLEASE!!!
Obserwuj wątek
    • tereska21 Re: REGO-BIS 23.08.05, 14:06
      hej ja chciałam zapisać się na kurs pilota z tego biura totalnie mnie olali
      telefony głuche nikt nie odbierał sama pracowałam w biurze więc tak się klienta
      nietraktuje olej ich jest więcej lepszych buir które sznują klienta
      • alessa Re: REGO-BIS 24.08.05, 11:20
        tereska coś chyba jest nie tak , kursy pilotów organizują specjalnie
        upoważnione jednostki, mieszkam na Śląsku gdzie jest siedziba Rego-Bisu i nie
        szłyszałam, że ma uprawnienia do prowadzenia kursów pilockich.

Dowiedz się w Urzędzie Wojewódzkim kto organizuje , bo i tak tam będziesz
        zdawała egzaminy.
        • slonceswieci1 Re: REGO-BIS 23.09.05, 22:29
          Bylam niedawno w Paralii z tym biurem i najwiekszym problemem, przez ktory
          zreszta nie zamierzam w najblizszym czasie korzystac z uslug rego bis, byla
          podroz. Autokar (jechali nim tez ludzie z kilku innych biur) byl dosyc
          wysluzony, bylo spore opoznienie przy powrocie, zbieralismy ludzi nie wiadomo
          skad, kierowcy pędzili zeby nadrobic i bylo malo postojow... ogolonie
          dezorganizacja. Poza tym problemy z nawiewem i ogrzewaniem w autokarze.

To byly raczej problemy zwiazane z przewoznikiem. Co do rezydentki na miejscu
          to raczej nie bylo problemu z kontaktem i chetnie pomagala, tyle ze w kilku
          sytuacjach okazalo sie ze lepiej dowiedziec sie samemu. Apartamenty w porzadku
    • maftik Re: REGO-BIS 12.05.06, 07:00
      Byłam z nimi w lecie w Turcji. autokar wysłużony , klimatyzacja zepsuła się juz
      na 2 dzień. Pilot młody, miły ale mało kompetentny.
      • jagoxx Re: REGO-BIS 07.02.07, 10:32
        Nadal nie dbają o klientów, zwłaszcza tych, których obsługują przez agentów.
        Chcieliśmy pojechać z Rego-bis na objazdówkę po Krymie w tym roku. W związku z
        ogłaszaną przez Rego-bis promocją przy wpłaceniu zaliczki 40% do końca stycznia
        postanowiliśmy zarezerwować sobie miejsca wcześniej. Skorzystaliśmy z ich
        agenta w Poznaniu. Podpisaliśmy umowę - oczywiście na kwotę promocyjną, po czym
        otrzymaliśmy telefon od agenta, że Rego-bis umowy nie przyjmie, bo miejsca
        promocyjne skończyły się na dwa dni przed podpisaniem przez nas umowy. Agent
        wypierał się, że o tym nie wiedział, Rego-bis zapierało, że rozesłało
        odpowiednią informację do wszystkich swoich agentów. I tak odbijali nas między
        sobą, po czym stwierdzili, że to my mamy pokryć większą część różnicy pomiędzy
        ceną promocyjną a zwykłą, a jak nam nie pasuje to możemy zrezygnować. Nie będę
        tu już wspominać jak to się ma do ustawy o usługach turystycznych i innych
        przepisów dotyczących umów cywilno-prawnych. Napiszę tylko, że (co chyba nie
        jest dziwne) poczuliśmy się mocno zdegustowani takim potraktowaniem sprawy i
        zrezygnowaliśmy na dobre z usług tego biura. Suma sumarum - NIE POLECAMY!!!
    • kasik46 Re: REGO-BIS 23.11.17, 19:15
      Niewiele jest opinii na temat tego biura. Znalazłam tylko taką: okiemturysty.pl/category/biura-podrozy/rego-bis-opinie-komentarze-recenzje/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka