Gość: Ela IP: *.chello.pl 27.02.04, 20:05 Zastanawiam się nad wyborem tego miejsca na Święta Wielkanocne. Czy ktoś z forumowiczów tam był ? Jakie wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m@rk Re: Kadyny Country Club IP: 195.116.198.* 29.02.04, 15:20 Nie Nie i jeszcze raz nie. Byłem tam dwa lata temu. Niby 4 gwiazdki, ale za co????? Byłem w sierpniu, było ciepło jak cholera a klimy nie mają i do tego strasznie małe pokoiki z bardzo małymi okienkami więc nie da się za baradzo przewietrzyć pokoju. Pływając w basenie masz wrażenie że zaraz na głowę spadnie ci tynk. Woda w jakuzzi chyba nigdy nie zmieniana-syf to najlepsze określenie. Jedyne co dobre to kuchnia, tutaj trzeba ich pochwalić. Acha większość gości to cudoziemcy, więc nie dziwie się że mają "takie piękne" zdanie o bazie turystycznej w Polsce, skoro osrodek 4 gwiazdkowy wygląda jak ... Byłem dwa lata temu (już pisałem), bo znalazłem w przewodniku Pascal`a, że to hotel z klimatem. Może i klimat był ale po której butelce?. Może od tego czasu coś się zmieniło,ale sprawdz lepiej jeżeli możesz bo myślę, że bedziesz żałować jak ja. Polecam natomiast na mazurach hotel Klekotki-drogi ale super. Zyczę miłych swiąt . Pzdr M@rk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Kadyny Country Club IP: *.de.ibm.com 29.02.04, 15:24 M@rk, Dzieki za ostrzezenie. Szukam wobec tego dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@rk Re: Kadyny Country Club IP: 195.116.198.* 29.02.04, 15:57 Nie ma za co. Może tam się zmieniło. Kto wie. Sprawdz Hotel Klekoteki oraz ,Kania-lodge (na Kaszubach) naprawdę warto, przy czym obudwa znajdują się na uboczu. Pzdr m@rk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Kadyny Country Club IP: *.de.ibm.com 01.03.04, 09:27 W zmiany nie wierzę, ale może... Jednak nie będę ryzykować. Hotele przez Ciebie polecane wygladają fajnie, ale chyba przekraczają moje możliwości finansowe. W każdym bądź razie szukam dalej. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś