Dodaj do ulubionych

Noclegi w Polsce

05.07.16, 20:04
Witam chciałbym żebyście mi polecili jakieś noclegi w Polsce szukam czegoś na uboczach nie ważne gdzie byle była cisza i spokój, mogę polecić wam Noclegi u Jagodów Ciche i spokojne miejsce byłem tam parę razy z rodzinką polecam i proszę o podrzucenie podobnych w tym dziale.

Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • tamari15 Re: Noclegi w Polsce 17.03.17, 11:26
      Wg mnie fajnym miejscem na odpoczynek jest Muszyna, a dokładniej Hotel Klimek. Okolica jest piękna, a do tego cisza i spokój, można się zrelaksować i odpocząć od zgiełku miasta.
    • turystanizinny Re: Noclegi w Polsce 17.03.17, 15:09
      Polecam ciche i spokojne miejsce w Szczawnicy smile

www.orlica.com/oferta/pakiety
    • magdziuchaem Re: Noclegi w Polsce 10.06.17, 16:51
      ja mogę szczerze polecić hotel w Nałęczowie, nazywa się W Krainie Alicji smile klimatyczne miejsce, fajnie urządzone pokoje i super ogród
    • hotel_klimek Re: Noclegi w Polsce 20.06.17, 12:34
      Atrakcyjne miejscem na spędzenie urlopu, w dodatku z ciszą i spokojem, jest z pewnością Muszyna. Serdecznie zapraszamy do Hotelu Klimek****, gdzie przygotowaliśmy dla naszych Gości interesujące pakiety noclegowe i szereg rozrywek- SPA, aquapark,atrakcje dla dzieci.
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
      Pozdrawiamy, Hotel Klimek****SPA
    • jenkins12_12 Re: Noclegi w Polsce 05.07.17, 22:07
      Ja to ogólnie polecam Stegnę. Jak jedziesz tam z rodzinką to jest to idealne miejsce wink i przede wszystkim spokojne wink
      www.noclegowo.pl/noclegi/stegna/
      noclegów nie brakuje i powinieneś spokojnie znaleźć coś nie drogiego big_grin
    • olcia300789 Re: Noclegi w Polsce 29.09.17, 19:39
      JAkis czas temu obchodzilismy w mezem rocznice slubu, na weekend wybralismy się do Krakowa a nocowalismy w swietnym hostelu www.premiumhostel.pl/ Rewelacyjna miejscówka za naprawde super kase. Wypozyczylismy rowery i spedzilismy wreszcie troche czasu razem, było super.
    • barbarka69 Re: Noclegi w Polsce 21.01.18, 14:10
      Ja polecam fajne miejsce na wakacje w miejscowości Sielpia. Miejscowość położona nad jeziorem z licznymi atrakcjami (kajaki, rowerki wodne, park linowy, fajne knajpki, centrum rozrywkowe). Duży wybór wakacyjnych domków letniskowych i ośrodków wypoczynkowych.
    • jolanta1200 Re: Noclegi w Polsce 12.04.18, 06:19
      Witaj grenox z całą odpowiedzialnością mogę Ci polecić hotel w Bieszczadach w Olchowcu. Mieści się w samym sercu Bieszczadów, otacza go las i jeziorko. Nie wspominając już o przepięknych, nie dających się opisać widokach. Ponadto w luksusowej Villi Collis jest mnóstwo atrakcji, nie tylko dla dorosłych, (ale również dla dzieci). Dla jeszcze większego odprężenia, jest możliwość skorzystania z salonu kosmetycznego, czy Spa. Bywałam już w wielu różnych miastach i hotelach, ale nigdzie nie wypoczęłam tak, jak tam. Zresztą nie ma się co dziwić, bo drugiego takiego hotelu i okolicy jak ta, drugiej w Polsce nie ma. Osobiście mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda mi się tam pojechać.
      Życzę udanego wypoczynkusmile

Pozdrawiam
    • melam1 Re: Noclegi w Polsce 21.11.18, 11:43
      Ostatnio byliśmy w Villi Cynamon w Wiśle. Przepiękne pokoje, zaprojektowane z pomysłem, np. nasz pokój był na wzór kajuty! Do tego smaczne śniadania, a sam budynek nie jest w ścisłym centrum, więc bez problemu można tam odpocząć.
    • januszpopiel Re: Noclegi w Polsce 21.12.18, 12:03
      Jeżeli interesują Cię noclegi w Polsce, fajnych i sprawdzonych ofert poszukaj na www.zaplanujwczasy.pl
    • xiwiropaxa Re: Noclegi w Polsce 28.01.19, 14:01
      W południowej wielkopolsce warto postawić na podjadek.pl, fajne miejsce w urokliwym parku krajobrazowym, jest ślicznie smile
    • morskaosada Re: Noclegi w Polsce 25.02.19, 16:50
      Polecam Pleśną koło Ustronia Morskiego smile Morska Osada Pleśna smile
    • qazqazqaz Re: Noclegi w Polsce 13.05.19, 19:24
      Szukasz noclegu? Sprawdzone tanie noclegi tylko w bazie turystycznej meganocleg.pl/
    • a.rozycka1 Re: Noclegi w Polsce 20.05.19, 11:12
      Polecam Siedlisko w Pleśnej tylko 100 m od morza z prywatnym wyjściem na pustą plażę i basenem dla dzieci z podgrzewaną wodą smile strona: www.morskaosada.pl - zakładka Siedlisko
    • tomik.w Re: Noclegi w Polsce 26.10.20, 07:06
      www.ujasia.com.pl
    • r.wolderko Re: Noclegi w Polsce 05.11.21, 12:41
      W necie jest naprawdę bardzo dużo ciekawych ofert logkoparki.pl/wyjatkowe-spanie-idealne-dla-kazdego/ często pojawiają się promocje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka