Gość: Maja IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 05.03.04, 02:15 Nigdy nie bylam...warto wdepnac na jeden dzien? Co zwiedzac? Gdzie cos ciekawego/lokalnego zjesc? Czy jest cos jeszcze ciekawego w okolicy? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: Kazimierz Dolny-warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 20:27 KAZIMIERZ-na jeden dzień-warto- na dłużej :jechać dalej w stronę Lublina. Po drodze ruiny zamku w Bochotnicy, Celejów , wąskotorowa kolejka, Wojciechów- wieża ariańska i malutkie muzeum kowalstwa artystycznego, Nałęczów-na spacer po parku pałacowym i łyk wody. Lublin-zamek, starówka Jeszcze warto wpaść do Janowca, na ruiny zamku i do malutkiego skansenu wsi oraz do Puław, połazić po parku i jego budowlach. misia2street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Kazimierz Dolny-warto? IP: 195.116.92.* 12.03.04, 15:37 Warto? Oczywiście, że trzeba tam pojechać koniecznie!!! Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
marian_koniuszko1 Re: Kazimierz Dolny-warto? 12.03.04, 17:18 azimierz - warto, nawet na więcej dni, ale po sezonie! w wakacje wielkie tłumy (chyba, że lubisz) Zwiedzania jest na 1 dzień, ale można robic wypady na wzgorza w okolicy, niestety ja nie robilem, ale gdybym tam jechał na dłużej to pewnie w tym celu. Puławy i Nałęczów to bym sobie darował....Takich uzdrowisk jest na kopy(Kotlina Kłodzka), jedyny plus- oswojone wiewiorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kazimierz Dolny-warto? IP: *.dtcentrum.pl 22.03.04, 14:53 zobacz sobie www.kazimierzdolny.pl i sam oceń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Kazimierz Dolny-warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 15:23 Puławy to nie jest uzdrowisko, a zobaczyć jednak warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kklamerka Re: Kazimierz Dolny-warto? 13.04.04, 19:21 Byłam u Wujostwa w Ostrowcu Sw. dwa tygodnie temu i wzieli mnie do Kazmierza. Pierwszy raz w życiu. Targ z palmami wielkanocnymi z ziół, malutkie galeryjki, spacer po bulwarze nad Wisłą, pierogi ruskie i chleb ze śliwką i orzechem włoskim w piekarni "Pod Kogutkiem"... Czy warto? Hmm... mam nadzieje, ze na wakacje uda mi sie przyjechac na dluzej. Bardzo dziekuje Wujkowi i Cioci Kotom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leska polecam super kwaterę IP: *.visp.energis.pl 15.04.04, 23:44 A my odkryliśmy i Kazimierz i wspaniałe miejsce do zamieszkania - Dom Gościnny Lipowa Dolina - gospodarstwo argo- ok 5 km or miasta. p. Kasia 081-8820066 www.lipowa-dolina.pl Polecam po warto a u nich nawet jak tłum w Kazimierzu to nie jest tłozcno, bo to nieduże gospodastwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aks Re: Kazimierz Dolny-warto? IP: *.visp.energis.pl 25.04.04, 15:26 dzikie tłumy i kosmiczne ceny - no to może warto? Odpowiedz Link Zgłoś