nnina13 23.05.05, 01:20 Polecam, choć byłam w Turcji z GTI z Niemiec ale o polskiej filii też słyszałam dużo dobrego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnienienia Re: GTI 04.06.05, 16:18 W 2004 roku byliśmy w podróży poślubnej, profesjonalizm w każdym calu, nie mamy najmniejszych zastrzeżeń!!!!!! Odpowiedz Link
m3rkury Re: GTI 24.06.05, 00:37 hej, byłem 4 razy z GTI Polska i zawsze było ok. Ceny mają (jeśli chodzi o Turcję z Polski) chyba bezkonkurencyjne. No i zaplecze (samoloty, autokary, rezydenci) niezłe. Szczerze polecam! (co nie znaczy, że wszyscy uczestnicy byli zawsze zadowoleni - zawsze są tacy, co znajdą dziurę w całym) :) Odpowiedz Link
kubiak.zgierz Re: GTI 26.08.05, 16:23 w ubiegłym roku spędzalismy wakacje w Turcji z GTI, obsługa - rewelacja, żadnych zastrzeżeń dotyczących rezydentów, hoteli, wyżywienia, obyło się bez zmian godzin wylotów itp. Moi znajomi mieli tylko jedno złe doświadczenie - przez 3 godziny czekali na swój hotel-pomylono listy z nazwiskami czy coś takiego, ale w zamian dostali darmowe leżaki na tydzień gratis na plaży oraz kosz owoców z butelką wina do pokoju w ramach przeprosin (w przypadku niektórych biur nie powiedza nawet przepraszam). Biuro polecam, pozdrawiam Odpowiedz Link