Dodaj do ulubionych

szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi

• Gość: Basia Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 17:12
      pojedź na Kaszuby, las, jeziora, kajaki, rowery, grzyby, nie ma nudy nawet w deszcz,
      polecam: www.kwaterykaszuby.blogspot.com
    • daros2007 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 18.04.12, 21:27
      jak dzieci jeszcze małe to najlepiej do rodziny, a jak już starsze to wejdz na tą strone www.daros2007.blogspot.com tam dowiesz się więcej.
    • Gość: Kinga Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 12:52
      My się wybieramy do Chorwacji - lecimy w 2 rodzinki w tym 3 dzieci, znaleźliśmy połączenie do Zadaru w eurolocie, gdzie byli już nasi znajomi i są zachwyceni, ja już się nie mogę doczekać nie byłam jeszcze w Chorwacji.
    • Gość: jurij Pieniny - Czorsztyn - Kinga Hotel Wellness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 18:09
      Pieniny - Czorsztyn - Kinga Hotel Wellness

Doskonała infrastruktura oraz niezwykłe położenie, sprawiają, że jest to idealne miejsce zarówno na owocne spotkanie biznesowe, rodzinny wypoczynek jak i pełen szalonych atrakcji pobyt motywacyjny!

Sercem hotelu jest Kairali Ajurweda Center. To kraina piękna stworzona z myślą o tych, którzy poszukują luksusowego miejsca na odnowę ciała, zregenerowanie sił i ukojenie zmysłów w zgodzie z naturą.
    • Gość: tomek3 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.chelmnet.pl 21.04.12, 20:32
      W Polskę to warto tylko nad morze, a najlepiej do Sopotu! Nad Zatoką jest fajnie, można zwiedzać całe Trójmiasto. Noclegów najlepiej poszukać w Sopocie, bo jest w samym środku. A wybrać się można do jednego z kilkunastu, jak nie kilkudziesięciu apartamentów. Tutaj pełna lista: sopot apartamenty
      • Gość: anatol Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 16:05
        morze jest zimne i malo ciekawe...
        • Gość: bo76 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 00:06

A może Beskid Śląski? Dom do wyłacznej dyspozycji, wiele atrakcji w okolicy dla dzieci i dorosłych
          www.1-szy.net/mesznadom/index.php?p=0
          • Gość: Asia Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.play-internet.pl 25.04.12, 20:25
            może nad jezioro z Rozwiń Skrzydła. wygoogluj bo nie chcę reklamować
        • karlowice1 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 23.06.12, 00:21
          Witam zapraszam w okolice Szklarskiej Poreby Swieradowa zdroj nad Zalew Zlotnicki mam nowy domek z kominkiem 3 pokoje kuchnia lazienka tv sat kajak i rower wodny mam wolne terminy w czerwcu i sierpniu zapraszam 607585293
    • Gość: katarzynaa Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 09:38
      Witam!
      Rok temu byłam z rodziną w pensjonacie na Kaszubach. Ostatnio przypadkiem wróciłam na ich www i zobaczyłam, że mają w ofercie rodzinne obozy jeździeckie. Może coś takiego Was zainteresuje? Konie fajne, rok temu mieliśmy okazję pojeździć. Dodatkowo przepiękna okolica, lasy, rowerami można śmiało jeździć :D A pensjonat leży jakieś 30 km od Gdańska - noceidnie.com/pl/
      pozdrawiam i udanych wakacji :)
      • jojosto Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 06.05.12, 22:03
        podepne sie do watku w poszukiwaniu inspiracji :)
        zanim przejrze wszystkie ofery zapytam

poszukuje fajnego miejsca na pobyt z malymi dziecmi
        niekoniecznie nad morzem, najlepiej "blizej natury" w sensie, łąka, ogrod, las
        tak, zeby nie stresowac, sie, ze mi dziecko po betonie biega
        jakies przyjemne domki?
    • chata_ale_lipa Polecam Góry Sowie / Stołowe (dolnośląskie) 16.05.12, 08:57
      Poniżej podaje link do mapy (google) z zaznaczonymi i opisanymi atrakcjami turystycznymi Gór Sowich / Stołowych:

Atakcje turystyczne Góry Sowie / Stołowe

-------------
      ChataAleLipa
    • sylwana86 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 19.05.12, 20:19
      Witam, polecam jechac do Pobierowa lub pokazac dzieciom rozne Parki Miniatur, a wiecej o tym znajda panstwo na blogu www.turystykapodroze.blogspot.com
      • Gość: bo76 Beskid Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 21:55
        Może Besikd Śląski? Dom 6 osób 100zł / doba za całosć

www.1-szy.net/mesznadom/index.php?p=0
        • Gość: Marta Re: Beskid Śląski IP: 95.155.90.* 29.07.23, 13:17
          a przyjmujecie grupy zorganizowane np kolonie?
          www.fajnyczas.pl/p/noclegi-dla-grup
    • czasurlopu123 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 27.05.12, 13:57
      Zapraszamy do naszej bazy nocelgowej

czas-urlopu.pl
    • owzawiaty Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 03.06.12, 22:44
      Zapraszamy do Ośrodka Wypoczynkowego ZAWIATY na Kaszubach.
      W ofercie atrkacji dla dzieci - 5h zajęć z Animatorem Czaso Wolnego, a także atrkacje dla rodziców z dziećmi. Wiecej informacji na naszej stronie internetowej www.zawiaty.com
    • siedlisko_carownica Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 05.06.12, 12:30
      Jeśli zdecydujecie się Państwo na wakacje w Górach Świętokrzyskich (a jest tu mnóstwo ciekawych miejsc, które zainteresują dzieciaki) - zapraszamy do Siedliska Carownica. Na ponad 1,5 hektara ogrodzonego terenu do Państwa dyspozycji mamy duży i bezpieczny plac zabaw z górą piachu, Chatkę Carownicy, basen ogrodowy, altankę, stoły i ławy ogrodowe, miejsca na ognisko, grille przenośne, boisko do plażowej piłki siatkowej oraz badmintona, powierzchnię do malowania kredą, gry zręcznościowe i planszowe, zabawki w bawialni i na placu zabaw oraz zieloną przestrzeń do brykania, a także gotową do lotu 13-metrową miotłę Carownicy! Szczegóły na www.carownica.pl
    • Gość: ŻAGIEL Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.ryb.abpl.pl 10.06.12, 15:01
      Proszę skorzystać z zaproszenia
      do Ośrodka Wczasowego Żagiel w Sarbinowie
      to idealne miejsce na wypoczynek , teren bardzo duzy pieknie zadbany ,
      czysciutkie pokoje domki , plac zabaw dla dzieci , duża trampolina
      ,pole do siatkówki . blisko morza naprawde polecam !!!!!!!!!
      www.owzagiel.com.pl
      NOWE NIZSZE CENY
      WOLNE TERMINY
      • Gość: Hania Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.home.aster.pl 05.02.13, 22:08
        Agroturystyka nad morzem jest dość urocza, np ta baza noclegowa ma chyba najkorzystniejsze oferty.
    • Gość: noclegi Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 10:38
      www.slonecznapolska.pl/agroturystyka-ochotnica-gorna-noclegi-gorce-tatry.htm
      NOCLEGI w górach. Pysznie, tanio. Cena: nocleg+wyżywienie 35zł od osoby. POLECAM! :)
      www.eholiday.pl/noclegi-vb0234.html
    • ciezka-walizka Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 20.06.12, 13:27
      hej, polecam, wakacje z dziecmi - w Turcji.
      wasze pocioechy na pewno nie beda sie tam nudzic. tutaj mozna poczytac o najwiekszych atrakcjach dla dzieci i ich rodziców w turcji www.tanie-loty.com.pl/wakacje-w-turcji.html
      • Gość: MamaNomada Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.15, 12:52
        Ja ostatnio szukając pomysłu na wakacje z dzieciakami trafiłam na fajna stronę- Dziecko w Podróży- www.dzieckowpodrozy.pl- to taki poradnik plus mnóstwo propozycji wyjazdów w kraju i za granicą. Warto zajrzeć naprawdę- myślę, że znajdziesz coś odpowiedniego :) Pomysłów jak już pisałam tam nie brakuje.
      • 1magda556 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 13.03.15, 12:15
        Wakacje z rodziną mogą być naprawdę piękne. Może Turcja, Barcelona? Warto szukać przez www.traveliada.pl/ - zapewniają pełen pakiet usług.
    • miko6687 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 20.06.12, 15:07
      Pałac na Wodzie, uroczy zakątek na Dolnym Śląsku. Mało kto o nim wie a wielka szkoda! Zobaczcie jak tam jest pięknie palacnawodzie.pl/ Dla mnie wakacje bez wizyty tam to nie wakacje :)
      • krubusie Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 23.06.12, 19:29
        zapraszamy do nas www.apartamentnadmorzem.ecom.net.pl
        wolny termin
        24 czerwca 1 lipca
        PROMOCJA doba 140zł za cały apartament dwupokojowy z aneksem i widokiem na panoramę Mierzei w Krynicy Morskiej 500m do plaży
        • piotruspan26 A ja polecam NORD Krynica Morska 08.03.13, 11:29
          Witam, jeżeli chcą Państwo spędzić miło czas, to ja polecam Nord w Krynicy Morskiej, byłem tam na wakacjach z dziećmi i było na prawdę fajnie. Ale co ja tam będę zachęcał, proszę sobie obejrzeć pokoje na stronie www.pensjonatnord.pl
          Mi tam się podobały wakacje!
    • Gość: atrakcje pomorskie Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.rev.pro-internet.pl 23.06.12, 23:02
      Jeśli może byś miasto - to Gdańsk z Sopotem połączony jest nadmorską A1 rowerową (zwężenie w Sopocie - kilkaset metrów)

Jeśli poza miastem to można w okolice Helu - przez cały Półwysep też ścieżką i w okolicach, ewentualnie Ustka - też mają fajną i długą ścieżkę ze stacjami rowerowymi.

Atrakcje dla dzieci - pomorskie

Mini przewodniki - są tutaj - może coś przypadnie do gustu
    • nieznajomy112 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 25.06.12, 16:32
      Polecam morze albo mazury. I tu i tu dużo atrakcji dla dużych i małych. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli morze to polecam Stegnę- nie duże i nie drogie miasteczko nad morzem. Na Mazurach zaś Giżycko- to miasto, w którym latem ciągle się coś dzieje. Jest tam port jeden z największych na Mazurach, plaża miejska, duży deptak, duże wesołe miasteczko i jeszcze wiele innych atrakcji. Polecam
    • aducha2704 Ostrowo, Pensjonat Delfin 26.06.12, 10:44
      Zapraszamy do Pensjonatu Delfin w Ostrowie

ceny już od 25 zł/dobę

Nasz obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy w nadmorskiej miejscowosci Ostrowo. Znajdujemy sie w sąsiedztwie lasu, z dala od głównych ulic.

Oferujemy naszym Gościom wygodne pokoje 2, 3, 4 i 5-osobowe, pokoje rodzinne oraz studia. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę, czajnik bezprzewodowy, parawan oraz koc na plażę. Niektóre pokoje z balkonami. Do dyspozycji Gości aneks kuchenny, lodówki, plac zabaw dla dzieci, ogród z meblami ogrodowymi i miejscami do grillowania oraz miejsca parkingowe na ogrodzonej posesji.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej:

www.pokojedelfin.freehost.pl/#1

• Gość: rabka Rabka IP: *.interia.pl 26.06.12, 13:24
        Cześć,
        a ja polecam wakacje bez dzieci. Można je spokojnie zostawić w Race, w pensjonaciku u Wujaszka. Jeśli chcecie mieć rękę na pulsie, zawsze można wynająć sobie pokój gdzieś w okolicy i potraktować ofertę jak półkolonię :)

www.facebook.com/uwujaszka
    • Gość: Ramka Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 00:52
      A może zajrzyjcie do oferty Almaturu? Jeśli lubicie np. objazdówki - mają sporo fajnych wycieczek. Mi wpadła w oko Francja. Ale mają też wakacje stacjonarne, wypoczynek np. w Bułgarii. Chociaż ja wolę zdecydowanie bardziej aktywnie :)
    • lena-mama Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 07.07.12, 22:23
      Polecam Łebę. Mają dużo atrakcji dla dzieciaków, ścieżki rowerowe, park dinozaurów, fokarium i bardzo szeroką bazę noclegów w Łebie na każdą kieszeń.
    • Gość: HostelPanda Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: 192.166.203.* 30.07.12, 06:32
      Zapraszamy do Krakowa, do hostelu Panda :)
      www.pandahostel.pl/panda/wordpress/
    • tjamal Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 11.08.12, 15:27
      polecam Willę Narocz w Krynicy-Zdrój
      www.narocz-krynica.pl/
    • sirkamelot Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 20.08.12, 11:51
      Ciekawa strona z ogłoszeniami turystycznymi jest pod adresem: www.naszekwatery.pl/
      Polecam rzucić okiem.
    • wyga5 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 27.09.12, 09:48
      Według mnie całkiem dobrym pomysłem jest polskie morze. Okolice Jastrzębiej Góry są bardzo piękne, w dodatku jest tam taki ośrodek Primavera, gdzie spokojnie można zabrać dzieciaki, w zasadzie o każdej porze roku zarówno na krótki wypad, jak i na długie letnie wakacje all inclusive.
      • dreamywind Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 05.10.12, 20:05
        WILLA ARLETTA - polecam serdecznie, naprawdę wysoki standard, bardzo czysto - jak się wchodzi to przyjemnie pachnie, ogólnie zadbany pensjonat, ale przede wszystkim raj dla dzieciaków! świetny plac zabaw, dzieciaki się nie nudzą nawet w pochmurne dni. Do tego ładna okolica, cisza, spokój, rano budzi mnie śpiew ptaszków, wieczorem podziwiam zachody słońca... miła, rodzinna atmosfera. polecam i pozdrawiam www.facebook.com/WillaArletta
      • nat-ka50 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 17.08.15, 22:13
        przecież to SPAM
    • Gość: Łukasz Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.12, 13:44
      Osobiście polecam Kiermusy Dworek nad Łąkami, oprócz zwykłych atrakcji miłych każdemu dziecku ( boiska, basen, możliwość wypożyczenia rowerów i wędek) posiadają także własne żubry oraz najprawdziwsze Muzeum ( nie ukrywam że sam z ciekawości tam zajrzałem i do tej pory nie mogę wyjść z podziwu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka