Gość: Basia Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 17:12 pojedź na Kaszuby, las, jeziora, kajaki, rowery, grzyby, nie ma nudy nawet w deszcz, polecam: www.kwaterykaszuby.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
daros2007 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 18.04.12, 21:27 jak dzieci jeszcze małe to najlepiej do rodziny, a jak już starsze to wejdz na tą strone www.daros2007.blogspot.com tam dowiesz się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 12:52 My się wybieramy do Chorwacji - lecimy w 2 rodzinki w tym 3 dzieci, znaleźliśmy połączenie do Zadaru w eurolocie, gdzie byli już nasi znajomi i są zachwyceni, ja już się nie mogę doczekać nie byłam jeszcze w Chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurij Pieniny - Czorsztyn - Kinga Hotel Wellness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 18:09 Pieniny - Czorsztyn - Kinga Hotel Wellness Doskonała infrastruktura oraz niezwykłe położenie, sprawiają, że jest to idealne miejsce zarówno na owocne spotkanie biznesowe, rodzinny wypoczynek jak i pełen szalonych atrakcji pobyt motywacyjny! Sercem hotelu jest Kairali Ajurweda Center. To kraina piękna stworzona z myślą o tych, którzy poszukują luksusowego miejsca na odnowę ciała, zregenerowanie sił i ukojenie zmysłów w zgodzie z naturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek3 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.chelmnet.pl 21.04.12, 20:32 W Polskę to warto tylko nad morze, a najlepiej do Sopotu! Nad Zatoką jest fajnie, można zwiedzać całe Trójmiasto. Noclegów najlepiej poszukać w Sopocie, bo jest w samym środku. A wybrać się można do jednego z kilkunastu, jak nie kilkudziesięciu apartamentów. Tutaj pełna lista: sopot apartamenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 16:05 morze jest zimne i malo ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo76 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 00:06 A może Beskid Śląski? Dom do wyłacznej dyspozycji, wiele atrakcji w okolicy dla dzieci i dorosłych www.1-szy.net/mesznadom/index.php?p=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.play-internet.pl 25.04.12, 20:25 może nad jezioro z Rozwiń Skrzydła. wygoogluj bo nie chcę reklamować Odpowiedz Link Zgłoś
karlowice1 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 23.06.12, 00:21 Witam zapraszam w okolice Szklarskiej Poreby Swieradowa zdroj nad Zalew Zlotnicki mam nowy domek z kominkiem 3 pokoje kuchnia lazienka tv sat kajak i rower wodny mam wolne terminy w czerwcu i sierpniu zapraszam 607585293 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynaa Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 09:38 Witam! Rok temu byłam z rodziną w pensjonacie na Kaszubach. Ostatnio przypadkiem wróciłam na ich www i zobaczyłam, że mają w ofercie rodzinne obozy jeździeckie. Może coś takiego Was zainteresuje? Konie fajne, rok temu mieliśmy okazję pojeździć. Dodatkowo przepiękna okolica, lasy, rowerami można śmiało jeździć :D A pensjonat leży jakieś 30 km od Gdańska - noceidnie.com/pl/ pozdrawiam i udanych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
jojosto Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 06.05.12, 22:03 podepne sie do watku w poszukiwaniu inspiracji :) zanim przejrze wszystkie ofery zapytam poszukuje fajnego miejsca na pobyt z malymi dziecmi niekoniecznie nad morzem, najlepiej "blizej natury" w sensie, łąka, ogrod, las tak, zeby nie stresowac, sie, ze mi dziecko po betonie biega jakies przyjemne domki? Odpowiedz Link Zgłoś
chata_ale_lipa Polecam Góry Sowie / Stołowe (dolnośląskie) 16.05.12, 08:57 Poniżej podaje link do mapy (google) z zaznaczonymi i opisanymi atrakcjami turystycznymi Gór Sowich / Stołowych: Atakcje turystyczne Góry Sowie / Stołowe ------------- ChataAleLipa Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana86 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 19.05.12, 20:19 Witam, polecam jechac do Pobierowa lub pokazac dzieciom rozne Parki Miniatur, a wiecej o tym znajda panstwo na blogu www.turystykapodroze.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo76 Beskid Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 21:55 Może Besikd Śląski? Dom 6 osób 100zł / doba za całosć www.1-szy.net/mesznadom/index.php?p=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Beskid Śląski IP: 95.155.90.* 29.07.23, 13:17 a przyjmujecie grupy zorganizowane np kolonie? www.fajnyczas.pl/p/noclegi-dla-grup Odpowiedz Link Zgłoś
czasurlopu123 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 27.05.12, 13:57 Zapraszamy do naszej bazy nocelgowej czas-urlopu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
owzawiaty Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 03.06.12, 22:44 Zapraszamy do Ośrodka Wypoczynkowego ZAWIATY na Kaszubach. W ofercie atrkacji dla dzieci - 5h zajęć z Animatorem Czaso Wolnego, a także atrkacje dla rodziców z dziećmi. Wiecej informacji na naszej stronie internetowej www.zawiaty.com Odpowiedz Link Zgłoś
siedlisko_carownica Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 05.06.12, 12:30 Jeśli zdecydujecie się Państwo na wakacje w Górach Świętokrzyskich (a jest tu mnóstwo ciekawych miejsc, które zainteresują dzieciaki) - zapraszamy do Siedliska Carownica. Na ponad 1,5 hektara ogrodzonego terenu do Państwa dyspozycji mamy duży i bezpieczny plac zabaw z górą piachu, Chatkę Carownicy, basen ogrodowy, altankę, stoły i ławy ogrodowe, miejsca na ognisko, grille przenośne, boisko do plażowej piłki siatkowej oraz badmintona, powierzchnię do malowania kredą, gry zręcznościowe i planszowe, zabawki w bawialni i na placu zabaw oraz zieloną przestrzeń do brykania, a także gotową do lotu 13-metrową miotłę Carownicy! Szczegóły na www.carownica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻAGIEL Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.ryb.abpl.pl 10.06.12, 15:01 Proszę skorzystać z zaproszenia do Ośrodka Wczasowego Żagiel w Sarbinowie to idealne miejsce na wypoczynek , teren bardzo duzy pieknie zadbany , czysciutkie pokoje domki , plac zabaw dla dzieci , duża trampolina ,pole do siatkówki . blisko morza naprawde polecam !!!!!!!!! www.owzagiel.com.pl NOWE NIZSZE CENY WOLNE TERMINY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.home.aster.pl 05.02.13, 22:08 Agroturystyka nad morzem jest dość urocza, np ta baza noclegowa ma chyba najkorzystniejsze oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noclegi Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 10:38 www.slonecznapolska.pl/agroturystyka-ochotnica-gorna-noclegi-gorce-tatry.htm NOCLEGI w górach. Pysznie, tanio. Cena: nocleg+wyżywienie 35zł od osoby. POLECAM! :) www.eholiday.pl/noclegi-vb0234.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciezka-walizka Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 20.06.12, 13:27 hej, polecam, wakacje z dziecmi - w Turcji. wasze pocioechy na pewno nie beda sie tam nudzic. tutaj mozna poczytac o najwiekszych atrakcjach dla dzieci i ich rodziców w turcji www.tanie-loty.com.pl/wakacje-w-turcji.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamaNomada Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.15, 12:52 Ja ostatnio szukając pomysłu na wakacje z dzieciakami trafiłam na fajna stronę- Dziecko w Podróży- www.dzieckowpodrozy.pl- to taki poradnik plus mnóstwo propozycji wyjazdów w kraju i za granicą. Warto zajrzeć naprawdę- myślę, że znajdziesz coś odpowiedniego :) Pomysłów jak już pisałam tam nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
1magda556 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 13.03.15, 12:15 Wakacje z rodziną mogą być naprawdę piękne. Może Turcja, Barcelona? Warto szukać przez www.traveliada.pl/ - zapewniają pełen pakiet usług. Odpowiedz Link Zgłoś
miko6687 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 20.06.12, 15:07 Pałac na Wodzie, uroczy zakątek na Dolnym Śląsku. Mało kto o nim wie a wielka szkoda! Zobaczcie jak tam jest pięknie palacnawodzie.pl/ Dla mnie wakacje bez wizyty tam to nie wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
krubusie Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 23.06.12, 19:29 zapraszamy do nas www.apartamentnadmorzem.ecom.net.pl wolny termin 24 czerwca 1 lipca PROMOCJA doba 140zł za cały apartament dwupokojowy z aneksem i widokiem na panoramę Mierzei w Krynicy Morskiej 500m do plaży Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan26 A ja polecam NORD Krynica Morska 08.03.13, 11:29 Witam, jeżeli chcą Państwo spędzić miło czas, to ja polecam Nord w Krynicy Morskiej, byłem tam na wakacjach z dziećmi i było na prawdę fajnie. Ale co ja tam będę zachęcał, proszę sobie obejrzeć pokoje na stronie www.pensjonatnord.pl Mi tam się podobały wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atrakcje pomorskie Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.rev.pro-internet.pl 23.06.12, 23:02 Jeśli może byś miasto - to Gdańsk z Sopotem połączony jest nadmorską A1 rowerową (zwężenie w Sopocie - kilkaset metrów) Jeśli poza miastem to można w okolice Helu - przez cały Półwysep też ścieżką i w okolicach, ewentualnie Ustka - też mają fajną i długą ścieżkę ze stacjami rowerowymi. Atrakcje dla dzieci - pomorskie Mini przewodniki - są tutaj - może coś przypadnie do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajomy112 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 25.06.12, 16:32 Polecam morze albo mazury. I tu i tu dużo atrakcji dla dużych i małych. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli morze to polecam Stegnę- nie duże i nie drogie miasteczko nad morzem. Na Mazurach zaś Giżycko- to miasto, w którym latem ciągle się coś dzieje. Jest tam port jeden z największych na Mazurach, plaża miejska, duży deptak, duże wesołe miasteczko i jeszcze wiele innych atrakcji. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aducha2704 Ostrowo, Pensjonat Delfin 26.06.12, 10:44 Zapraszamy do Pensjonatu Delfin w Ostrowie ceny już od 25 zł/dobę Nasz obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy w nadmorskiej miejscowosci Ostrowo. Znajdujemy sie w sąsiedztwie lasu, z dala od głównych ulic. Oferujemy naszym Gościom wygodne pokoje 2, 3, 4 i 5-osobowe, pokoje rodzinne oraz studia. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę, czajnik bezprzewodowy, parawan oraz koc na plażę. Niektóre pokoje z balkonami. Do dyspozycji Gości aneks kuchenny, lodówki, plac zabaw dla dzieci, ogród z meblami ogrodowymi i miejscami do grillowania oraz miejsca parkingowe na ogrodzonej posesji. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej: www.pokojedelfin.freehost.pl/#1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabka Rabka IP: *.interia.pl 26.06.12, 13:24 Cześć, a ja polecam wakacje bez dzieci. Można je spokojnie zostawić w Race, w pensjonaciku u Wujaszka. Jeśli chcecie mieć rękę na pulsie, zawsze można wynająć sobie pokój gdzieś w okolicy i potraktować ofertę jak półkolonię :) www.facebook.com/uwujaszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramka Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 00:52 A może zajrzyjcie do oferty Almaturu? Jeśli lubicie np. objazdówki - mają sporo fajnych wycieczek. Mi wpadła w oko Francja. Ale mają też wakacje stacjonarne, wypoczynek np. w Bułgarii. Chociaż ja wolę zdecydowanie bardziej aktywnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena-mama Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 07.07.12, 22:23 Polecam Łebę. Mają dużo atrakcji dla dzieciaków, ścieżki rowerowe, park dinozaurów, fokarium i bardzo szeroką bazę noclegów w Łebie na każdą kieszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HostelPanda Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: 192.166.203.* 30.07.12, 06:32 Zapraszamy do Krakowa, do hostelu Panda :) www.pandahostel.pl/panda/wordpress/ Odpowiedz Link Zgłoś
tjamal Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 11.08.12, 15:27 polecam Willę Narocz w Krynicy-Zdrój www.narocz-krynica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sirkamelot Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 20.08.12, 11:51 Ciekawa strona z ogłoszeniami turystycznymi jest pod adresem: www.naszekwatery.pl/ Polecam rzucić okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyga5 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 27.09.12, 09:48 Według mnie całkiem dobrym pomysłem jest polskie morze. Okolice Jastrzębiej Góry są bardzo piękne, w dodatku jest tam taki ośrodek Primavera, gdzie spokojnie można zabrać dzieciaki, w zasadzie o każdej porze roku zarówno na krótki wypad, jak i na długie letnie wakacje all inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamywind Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 05.10.12, 20:05 WILLA ARLETTA - polecam serdecznie, naprawdę wysoki standard, bardzo czysto - jak się wchodzi to przyjemnie pachnie, ogólnie zadbany pensjonat, ale przede wszystkim raj dla dzieciaków! świetny plac zabaw, dzieciaki się nie nudzą nawet w pochmurne dni. Do tego ładna okolica, cisza, spokój, rano budzi mnie śpiew ptaszków, wieczorem podziwiam zachody słońca... miła, rodzinna atmosfera. polecam i pozdrawiam www.facebook.com/WillaArletta Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 17.08.15, 22:13 przecież to SPAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.12, 13:44 Osobiście polecam Kiermusy Dworek nad Łąkami, oprócz zwykłych atrakcji miłych każdemu dziecku ( boiska, basen, możliwość wypożyczenia rowerów i wędek) posiadają także własne żubry oraz najprawdziwsze Muzeum ( nie ukrywam że sam z ciekawości tam zajrzałem i do tej pory nie mogę wyjść z podziwu) Odpowiedz Link Zgłoś