drzewko214 10.10.08, 11:44 ...ze tak nas niewielu tutaj. A wydawalo mi sie ,ze masa osob marzy o wyjezdzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uczula Re: Az nie chce sie wierzyc 08.05.09, 19:04 ja tez myslalam, ale...rzeczywistosc skrzeczy. taka prawda, moze na stare lata? gdy juz nie bede pracowac? Odpowiedz Link
liczek Re: Az nie chce sie wierzyc 08.02.10, 19:05 Ależ forum jest cudne! Czytam całość po kolei. Tak mało, bo chyba trudno tu trafić - mnie się udało zupełnym przypadkiem... Też bym chciała wyjechać na wieś, ale jeszcze nie teraz... może za 10 lat, może później, ale myśl się tli, a miejsce już wybrane. Pozdrowienia! Odpowiedz Link
lwica511 Re: Az nie chce sie wierzyc 10.02.10, 18:29 liczek napisała: > Ależ forum jest cudne! Czytam całość po kolei. Tak mało, bo chyba trudno tu > trafić - mnie się udało zupełnym przypadkiem... Też bym chciała wyjechać na > wieś, ale jeszcze nie teraz... może za 10 lat, może później, ale myśl się tli, > a > miejsce już wybrane. > Pozdrowienia! Ja zaczynam realizować marzenia:): www.wiejskiemarzenia.bloog.pl Odpowiedz Link
mazajac Re: Az nie chce sie wierzyc 10.02.10, 19:30 tych którzy już jedną nogą na wsi zapraszam też na nasze wiejskie babskie forum...link poniżej Odpowiedz Link