Gość: Damian IP: *.cable.net-inotel.pl 15.07.12, 00:15 Witam, chciałbym wybrać się na kilka dni w góry, myślę o 4-5dniach. Mieszkam w Poznaniu i chciałbym aby moja podroż nie przekraczała +/- 300km. Co mozecie mi polecić? Gdzie się warto wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elegant z Mosiny Re: Góry z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 14:05 Osowa Góra niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
zebrowaty Re: Góry z Poznania 19.07.12, 08:48 Polecałbym Karkonosze, czyli najlepiej wybrać się do Karpacza, Szklarskiej Poręby lub Świeradowa Zdroju ;) piękne okolice, mnóstwo zieleni, przyjaźni ludzie ;) Ps. Sam mieszkam w okolicach Karpacza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toyo35 Re: Góry z Poznania 24.07.12, 22:39 Jak już ktoś polecił Karpacz lub Szklarska Poręba jest bezpośredni pociąg z Poznania ,choć czas podróży może dobić. Byłem ostatnie dwa lata z rzędu ,jak ktoś lubi chodzić po górach to dobre miejsce ,ja w tym roku wybieram sie do Ustronia od 31 lipca do 5 sierpnia jadę samochodem zawsze jest możliwość zaliczenia okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
chata_ale_lipa Najbliższe góry to Sowie / Stołowe 26.07.12, 08:46 Chyba najbliżej z Poznania masz Góry Sowie / Stołowe. Poniżej zamieszczam link do may atrakcji turystycznych w tych rejonach (ponad 100 ciekawych miejsc do zwiedzenia / zobaczenia) Mapa atrakcji turystycznych Gór Sowich i Stołowych Odpowiedz Link Zgłoś