Dodaj do ulubionych

Pomysł na weekend dla dwojga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 00:36
Szukam jakiegoś przyjemnego miejsca w warszawskich okolicach, na weekend. Chcę zrobić mężowi prezent na rocznicę ślubu. Całkiem pozytywne opinie słyszałam o hotelu Windsor w Jachrance nad Zalewem Zegrzyńskim. Zależy mi na klimacie, ładnych widokach, może jakims spa? coś doradzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość www.romantycznyweekend.eu IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 12:17
      bardzo dużo ciekawych ofert jest na www.romantycznyweekend.eu wraz z opiniami, często korzystam i polecam
    • Gość: jagna1 Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.gizycko.mm.pl 18.10.12, 17:51
      w wakacje mąż zabrał mnie do wspaniałego miejsca. Leśna Chata to hotel położony w okolicy Jastrowia, nad jeziorem. Coś wspaniałego, tam na prawdę można wypocząć. podczas gdy mój maż śmigał na rowerze w pobliskim lesie ja korzystałam ze Spa. Wjazd na prawdę bardzo udany.
    • Gość: bonvoyage Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.play-internet.pl 31.12.12, 11:12
      wszelkie zmiany miejsca, znaczy wyjazd za miasto jest dla mnie doskonałym pomysłem na weekend. Ale teraz pogoda raczej nie sprzyja aktywności na świeżym powietrzu, jak się nie jeździ na nartach. Ale też w sercu miast można sobie pozwolić na wspaniały odpoczynek. fajnym miejscem na weekend we dwoje myślę jest Hotel Niebieski. Ma świetną restaurację, spa, ze sferą relaksu.
    • agunia367 Re: Pomysł na weekend dla dwojga 17.03.13, 10:55
      Wiesz co, ja zawsze inspiracji na ciekawy weekend szukam w przewodnikach turystycznych. Kupiłam sobie taki, który obejmuje rejon całej Polski - dla osób aktywnych z wydawnictwa Pascal i jak nie wiem, gdzie się udać na weekend, wertuję kolejne strony. Zawsze coś ciekawego wpadnie do głowy.
    • Gość: PodroznikMichał Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.softservice.com.pl 19.03.13, 10:36
      Idealne miejsce na romantyczny weekend we dwoje w hotelu to zabytkowy, XII wieczny obiekt Hotel Podklasztorze w Sulejowie. Hotel położony nad zalewem Sulejowskim w malowniczej dolinie Pilicy, cechuje się niesamowitym średniowiecznym klimatem, atrakcyjne ceny i oferty. Hotel posiada nowoczesne, nowo otwarte SPA&Wellnes. Polecam.
    • przem00l Re: Pomysł na weekend dla dwojga 03.12.13, 13:01
      hmm polecam Krakow - Stare Miasto, albo po prostu Rynek Glowny. Jest tam tysiace knajpek, restauracji itp itd, kazdy znajdzie jakas dla siebie. Przejazdzka dorozka - takze dosc niezla atrakcja, romantyczna w koncu:>
    • podroznikmichal Re: Pomysł na weekend dla dwojga 03.12.13, 13:07
      Serdecznie polecam jeden z pakietów zabytkowego Hotelu Podklasztorze w Sulejowie - 100 km od Warszawy. Piękny zabytkowy obiekt, nowoczesne gabinety SPA i romantyczny klimat.

_____________________________________________________________________________
      Best Western Trybunalski
      www.bestwesterntrybunalski.pl
      Piotrków centrum miasta, Nowy Hotel
      Ceny na otwarcie – 99 zł za pokój!
      • Gość: Marina Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.futuroexito.pl 04.12.13, 12:32
        Tak naprawdę zależy co, kto lubi. Ostatnio modne są weekendy SPA we dwoje. Ja z moim chłopakiem lubimy SPA i ostatnio odkryliśmy hotel Agit w Lublinie. Zabiegi SPA na naprawdę wysokim poziomie. Można przez taki weekend naprawdę solidnie wypocząć.
    • Gość: Michał09876 Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.13, 09:47
      My byliśmy w spa zalesie mazury w Barczewie. Myślałem, że się trochę wynudzę, bo przecież spa to topowo babskie miejsce, ale dla mężczyn także coś się znalazło. Przede wszystkim niewiarygodny basen, choć nie powiem, masaż też zaliczyłem. Poza tym jak pojawiło się trochę slońca na niebie to wyruszliśmy na spacer po okolicy. Smiało można tam jechać. Cena przystępna także polecam.
    • Gość: claudy Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.play-internet.pl 07.06.15, 11:00
      a może pojechać trochę dalej? Ja proponuję wybrać się do Krakowa, to miasto ma bardzo fajny klimat, który sprzyja romantycznym chwilom. jak się będziecie wybierać do tego pięknego miasta polecam się zatrzymać w hotelu Best western Old Town.
    • Gość: alpaka Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.play-internet.pl 06.10.15, 20:11
      Kraków jest super pomysłem też tam byłam ostatnio. A ten hotel o którym piszesz też bardzo fajny. Super lokalizacja.
    • Gość: Dorota Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.15, 11:20
      Może lepszym pomysłem na spędzenie weekendu we dwoje będzie wyjazd nad morze,np do dworku Osada Wedrowca w Mechelinkach,co o tym sądzisz? Warto to uwzględnić,szczególnie że zbliżają się Andrzejki,wiec czas atrakcji i zabawy:)
    • Gość: romina Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.play-internet.pl 28.10.15, 07:52
      Jeśli chcecie wybrać się do jakiegoś przyjemnego miejsca na weekend to polecam Białkę Tatrzańska. Jest wiele pensjonatów, ktore oferują noclegi w przystępnych cenach oraz znajdują się tam termy:
      www.termabialka.pl/ - bardzo duży kompleks basenów oraz saun. Jest też spa. Świętowaliśmy tam z mężem naszą rocznicę i powiem Ci,że bardzo dobrze się tam bawiliśmy.
    • samanc-iakowa Re: Pomysł na weekend dla dwojga 31.10.15, 11:37
      Preferuję na takie wyjazdy mazury.Spokojna, piękna okolica, możesz iś c na spacer do lasu, jeździć na rowerze, łowić ryby. Mnóstwo atrakcji. A i spa się nieopodal znajdzie. Osobiście jestem pod wrażeniem ośrodka Mazurska Arkadia- super komfortowe apartamenty nad jeziorem Szóstak. Dla mnie bomba www.mazurska-arkadia.pl/
    • wojtek_tra Re: Pomysł na weekend dla dwojga 04.12.17, 21:00
      ja polecam coś nieco dalej, w Polanicy Zdroju - świetny hotel Bukowy Park, super zabiegi SPA a do tego bardzo dobra kuchnia, można super spędzić czas
    • bicqo Re: Pomysł na weekend dla dwojga 17.02.18, 09:26
      Moglibyście polecić jakieś ciekawe noclegi we Wrocławiu lub okolicy?
      • Gość: arcyy Re: Pomysł na weekend dla dwojga IP: *.dynamic.mm.pl 27.04.18, 22:56
        Teraz zrobiło się cieplutko, to można zaplanować o wiele więcej rzeczy. Zależy, jak dana osoba lubi spędzać czas. Jedni wolą zwiedzać miasto, inni chodzić po górach itp. Jak ktoś jest aktywny, to może się zdecydować na spływy kajakowe Drawą www.kajaczkiem.pl/nasze-rzeki/splyw-kajakowy-drawa.html bo pogoda teraz na to pozwala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka