Dodaj do ulubionych

Szukam noclegu w Białowieży lub okolicach?

14.07.04, 11:42
Witam Forumowiczów!
Na pewno jest wśród was ktoś kto z czystym sercem może mi polecić kwaterę w
Białowieży lub okolicach Białowieskiego Parku.
Interesują mnie kwatery w domach, mieszkaniach, w samej Białowieży jak i w
okolicznych malowniczych wioskach.
Proszę podajcie jakieś namiary z informacjami o cenach, wyposażeniu i okolicy.
Pozdrawiam serdecznie
Joanna z Poznania
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Szukam noclegu w Białowieży lub okolicach? IP: 195.205.149.* 14.07.04, 22:19
      nie wiem dokładnie czego szukasz. mogę polecić pensjonat w którym byłam na
      Wielkanoc: www.unikat.bialowieza.com/
      ceny - pokój dwuosobowy z łazienką 100 PLN.
      oprócz tego b. dobre jedzonko...
      • mroowka Re: Szukam noclegu w Białowieży lub okolicach? 15.07.04, 10:29
        Hej Aniu!
        Dziękuję za podpowiedz, ale szukam czegos tanszego.
        Najfajniej gdyby to bylo jakies gospodarstwo agroturystyczne, gdzie mozna by
        było zjeść obiad u pani gospodyni i posiedziec w ogrodzie lub tarasie...
        A nocleg moze byc w Białowieży, Hajnówce, Narewce itp okolicach. :)
        • Gość: MISIA Re: Szukam noclegu w Białowieży lub okolicach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:13
          Mam namiar , ale za Hajnówką.
          Jagodniki 34 a - jadąc w stronę Kleszczeli, Dubiczy Cerkiewnych.
          Spory kawał do puszczy , ale kwaterka ładna , dom w drewnie przytulnie
          urządzony i choc pod nosem droga asfaltowa w stronę puszczy, to spokojnie, mało
          aut jeździ.
          Jeden pokój ma taras z widokiem na obrzeże puszczy.
          2 lata temu nocleg kosztował 25 zł za osobę+( śniadanie i kolacja)-2 posiłki za
          15 zł w sumie za dzień.
          pani Luba Fiedoruk
          tel 0 85 685 30 37
          • mroowka Bardzo dziękuję :) 22.07.04, 08:04
            Hej, bardzo dizękuję za namiar. Zapisałam i będę dzwonić.
            Pozdrawiam
            • Gość: MISIA Re: Bardzo dziękuję :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:52
              Podziel się wrażeniami później . W razie co pisz , jeżeli masz ochotę o coś
              jesczcze zapytać na priv
              misia@street.pl
              • Gość: MISIA Re: Bardzo dziękuję :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:13
                Jak już tam będziesz to wybierz się na przejażdżkę kolejką wąskotorową z
                Hajnówki( sprawdź wcześniej dni kursowania i godzinę- chyba w soboty o 9.00 ale
                mogli cos zmienić)
                W Dubiczach Cerkiewnych jest śliczna niebieska cerkiewka , oraz mały zalew
                Bachmaty
                W miejscowości Grabowiec są niewielkie samotne skałki w starym kamieniołomie-
                żwirowni,może nic szczególnie ciekawego( bo to nie takie jak w górach) , ale
                nam się podobało.
                J.Siemianówka pewnie masz w planach, wielki zbiornik- nieuzytek - tylko rybaków
                i ptaków tu pełno, a przez środek przejeżdża co jakiś czas pociąg- dziwne
                wrażenie
                W Budach - w puszczy jest zagroda- niby skansen, mozna zjeść obiad domowy , nie
                najtaniej ale jakoś tak fajnie swojsko- mają też pokoje dla gości, także moze
                poswięcić te 50zł i tak coś przekąsić.
                Na terenie Pttk w Białowierzy zabytkowe budynki i wystawa w nowym pawilonie
                oraz Wieża widokowa.
                Pozdrawiam i życzę miłego wyjazdu.
                Acha i małe ostrzeżenie , nie wypuszczaj się po zmroku na sciezki dydaktyczne w
                samej puszczy , można się spotkać z dzikami i........najeść sporo strachu:)
                Pozdrawiam

misia@street.pl
              • Gość: MISIA Re: Bardzo dziękuję :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:14
                literówka w Białowieży oczywiście, sorry....
                • mroowka Re: Bardzo dziękuję :) 23.07.04, 10:56
                  Misu, dziękuję ci bardzo za rady i cenne uwagi.Pozdrawiam
                  • Gość: werty Re: Bardzo dziękuję :) IP: 62.233.164.* 23.07.04, 12:21
                    do Białowieży można jechać w ciemno, kwatery znajdziesz na każdym kroku. byłam
                    w weekend majowy i płaciłam 25 zł. pozdrawiam:D
          • Gość: goosiaf Re: Szukam noclegu w Białowieży lub okolicach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 08:41
            a będą moze jakies noclegi ponizej 25zl? orientujecie sie? a czym tam wlasciwie
            dojechac? czyzby tzreba bylo z Bialegostoku jakims PKSem? a oplaca sie jechac
            bez rowerow? wielkie dzieki za wszystkie informacje:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka