Dodaj do ulubionych

Szukam agroturystyki!

03.02.13, 17:14
1. Agroturystyka- wieś, co najmniej kozy i kury.
2. Woda- jakakolwiek- w pobliżu.
3. Atrakcje dla dzieci typu trampolina, plac zabaw.
4. Mile widziany stawik, na którym będzie można bezpłatnie łowić ryby bez karty.
5. Rowery na miejscu- byłoby cudownie.
6. Najlepiej Bieszczady, bo nie byłam, ew. Beskidy czy Karkonosze.

Będę wdzięczna za propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronaldo56 Re: Szukam agroturystyki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 21:38
      W bazie na topnocleg poszukaj. Mają tam kwatery, miejsca hotelowe, oraz obiekty agroturystyczne. Na bank uda ci się znaleźć tam coś dla siebie.
      • wesolekf Re: Szukam agroturystyki! 05.08.19, 23:14
        Zachęcam do skorzystania z oferty flay.pl
        Darmowe ogłoszenia turystyczne.
    • ola1-111 Re: Szukam agroturystyki! 04.02.13, 16:32
      1. Agroturystyka- wieś, co najmniej kozy i kury. Jeszcze kaczki, owca, króliki, krowa, kucyki, swinki i kilka patctwa-bażanty itp....
      2. Woda- jakakolwiek- w pobliżu. Staw kapielowy -z plażą -prywatny - super pomysł ni ewidziałam czegoś podobnego w Polsce
      3. Atrakcje dla dzieci typu trampolina, plac zabaw, piaskownica, huśtawki, zjeżdzalnie - OBORA
      4. Mile widziany stawik, na którym będzie można bezpłatnie łowić ryby bez karty. Chyba jest taki staw z rybami obok kapieliska
      5. Rowery na miejscu- byłoby cudownie. Są super trasy -las, łąki ale rowery musisz mieć swoje-przynajmniej jak byłam nie było.
      6. Najlepiej Bieszczady, bo nie byłam, ew. Beskidy czy Karkonosze.
      No i tu zonk Wielkopolska
      www.podbrzozami.com
    • lapa86 Re: Szukam agroturystyki! 05.02.13, 10:56
      Witam w tej agroturystyce nie ma kur ale niedługo mają się pojawić daniele. Jeżeli kogoś interesuje agroturystyka to polecam Agroturystykę Gościniec, która leży w Łomnicy (gmina Głuszyca) na Dolnym Śląsku. Tam sam styl w jakim zostały urządzone pokoje zachwyca , a z właścicielami można się dogadać indywidualnie w sprawie wyżywienia czy rabatu za pokoje na dłuższy okres pobytu. Okolica malownicza zachęcająca do czynnego wypoczynku a także istnieje możliwość zorganizowania różnych imprez jak sylwester itp.:D. Można by tu jeszcze sporo napisać ale myślę że link do strony znacznie więcej pokaże :D zachęcam do odwiedzenia www.gosciniecagro.pl/
    • lodowaty8snieg Re: Szukam agroturystyki! 12.02.13, 06:59
      Zapraszam w Gorce www.Urlopunas.pl znajdziecie Panstwo to wszystko czego szukacie zapraszamy serdecznie /www.PoszukajNoclegu.pl /Agroturystyka-Jagusia ****Ochotnica Górna najdłuższa wieś w Polsce zaprasza Was ***Zofia -182624237tel.
    • bmsien Re: Szukam agroturystyki! 12.02.13, 13:20
      Zapraszamy do naszej agroturystyki:
      - położona w bardzo małej miejscowości pod lasem, ze zwierząt mamy konia (zimą pomocny przy kuligach, latem przy przejażdżkach wozem konnym po naszej części Puszczy, w pozostałym czasie pasie się na łące, przygląda turystom i lubi być głaskany), króliki i piesek, który nie odpuści żadnego spaceru, oprowadza Gości po okolicy, a w razie potrzeby pokazuje jak wrócić do domu;)
      - atrakcje wodne- najbliżej rzeka Narewka, która niedaleko wpada do Narwi; w odległości 4 km nieco większa plaża w Rybakach z największą w Polsce wydmą rzeczną (na rzece Narew), Zalew Siemianówka (10km) z plażami, wypożyczalniami sprzętu wodnego, a nawet możliwością popływania statkiem, a dla odmiany można się wybrać do Parku Wodnego w Hajnówce lub popływać kajakiem po naszych rzekach
      - plac zabaw dla dzieci
      - wypożyczamy rowery
      - cicha podlaska wieś
      Więcej informacji na naszej stronie internetowej
    • Gość: bard Re: Szukam agroturystyki! IP: *.183.250.230.dsl.dynamic.t-mobile.pl 13.02.13, 11:57
      polecam wspaniały drewniany dom na polanie w lesie niedaleko jeziora Pluszne konie zwierzaki łodzie
      przepięknie i spokojnie
      www.kolonia mazurska.pl
    • Gość: delfin polecam Agroturystykie Kamelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 03:32
      spełni wszystkie oczekiwania kture państwo macie
    • domekwrabce Re: Szukam agroturystyki! 08.03.13, 14:31

Zapraszamy do pieknej i spokojnej miejscowosci gdzie mozna wynajac nasz domek w Rabce.

Dom w Rabce, który Państwu oferujemy jest piętrowym, drewnianym domkiem z dużym tarasem oraz przepięknym widokiem na góry.

Oczywiście na czas pobytu domek w Rabce jest wyłącznie do Państwa dyspozycji.
      Cały dom w Rabce wynajmujemy już od 8 osób z możliwością nawet do 20 osób.

Dużym atutem jest fakt, iż znajduje się z dala od głównej drogi, a zarazem niedaleko centrum.

Nasz domek w Rabce posiada na parterze kuchnie ( całkowicie wyposażona zarówno w sprzęty AGD jak i naczynia),jadalnia, świetlica oraz dwa duże pokoje cztero osobowe. Dodatkowo na parterze są 2 łazienki.

Natomiast na piętrze jest 5 pokoi, od dwu osobowych do cztero osobowych oraz łazienka.

Dom w Rabce posiada także duży ogrodzony ogród z altanką idealnie nadającą się na grillowanie. Dodatkowo do państwa dyspozycji jest grill, stół do tenisa stołowego oraz parking. Cały obiekt jest ogrodzony i monitorowany.

W pobliżu znajduje się kilka wyciągów narciarski – osobiście polecam Polczakówkę oraz Maciejowa. Ponadto Rabka oferuje liczne atrakcje zarówno dla dzieci jak i osób starszych m.in. lodowisko, Rabkoland, bardzo dużo ścieżek rowerowych oraz pieszych, tężnia, wieża widokowa oraz wiele innych.

Rabka jest to malownicze i piękne miejsce, idealne dla ludzi którzy szukają relaksu, z dala od zgiełku i szybkiego tępa życia. Nasza miejscowość jest jednocześnie znakomitą „bazą wypadową" do dalszych wycieczek.

Gwarantujemy najlepsze ,, noclegi w Rabce ''
      www.domekwrabce.com.pl
      www.dom-w-gorach.com.pl
    • kellerman Re: Szukam agroturystyki! 08.03.13, 19:18
      Zapraszamy na Pogórze Kaczawskie do Parku Krajobrazowego Chełmy w sercu, którego stoi nasz dom... www.rupaki.pl
    • Gość: AgroturystykaŁasko Re: Szukam agroturystyki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 18:26
      Witam!

Myślę, że naprawdę warto zajrzeć na stronę wypoczynek-na-wsi.pl.
      W razie pytań prosimy o kontakt telefoniczny bądź mailowy, adres i telefon podane są na stronie.

pozdrawiamy serdecznie
      Agroturystyka Łasko
    • wczasik Re: Szukam agroturystyki! 19.04.13, 13:19
      naomi19 napisała:

> 1. Agroturystyka- wieś, co najmniej kozy i kury.
      > 2. Woda- jakakolwiek- w pobliżu.
      > 3. Atrakcje dla dzieci typu trampolina, plac zabaw.
      > 4. Mile widziany stawik, na którym będzie można bezpłatnie łowić ryby bez karty
      > .
      > 5. Rowery na miejscu- byłoby cudownie.
      > 6. Najlepiej Bieszczady, bo nie byłam, ew. Beskidy czy Karkonosze.
      >
      > Będę wdzięczna za propozycje.

Zapraszam do naszej bazy noclegowej, gdzie znajdą Państwo liczne obiekty noclegowe gospodarstwa agroturystyczne
    • andrzej_andrzej_48 Re: Szukam agroturystyki! 05.05.13, 17:17
      Witam,
      również szukam ciekawych miejsc do ''przetestowania'' w tym roku. Ze swojej strony mogę polecić gospodarstwo pod Mrągowem (w Gwiazdowie). www.inwent3d.pl/gwiazdowo7
      Byłem w tamtym roku i było całkiem przyjemnie.
    • slonko54321 Re: Szukam agroturystyki! 09.05.13, 09:32
      A ja bardzo polecam Roztocze - przepiękny region, a taki niedoceniony! A po drodze zachęcam do odwiedzenia jednego z najstarszych i najpiękniejszych polskich miast - Lublina :-) www.sekretylublina.pl
    • Gość: wczasik Re: Szukam agroturystyki! IP: *.icpnet.pl 09.05.13, 10:59
      Zapraszam do naszej bazy mamy wiele ofert agroturystycznych z całej Polski
      Tekst linka
      TWOJE WAKACJE - WCZASIK.PL
    • Gość: przemo Re: Szukam agroturystyki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 12:47
      Witam. Coś ciekawego na pewno znajdziesz Tutaj
      • Gość: u Lidii Re: Szukam agroturystyki! IP: *.xdsl.centertel.pl 21.05.13, 11:02
        Witam. zapraszam do mojego domku. Co prawda krowy i kury nie mam ale w sąsiedztwie jest całe stado owiec i kóz, co więcej okolica jest po prostu bajeczna. www.szpuntowka-ochotnica-gorna.noclegiw.pl
    • 0gonia Re: Szukam agroturystyki! 22.05.13, 07:48
      zaPokonując przestrzeń 30 minut od Warszawy przenosisz się w inny świat, odwiedzający o nas mówią: "tutaj jest jak w Raju!!"

Spędź najwspanialsze chwile w gronie ludzi połączonych wspólną pasją, zamiłowaniem do przyrody i prawdziwej przygody!
      Zdejmij biznesowy kostium, osiodłaj konia i pogoń z wiatrem w zawody leśnym duktem!
      Potem szczęśliwy, usiądź przy kominku z kromką chleba ze smalcem i podziel się swoimi wyjątkowymi wrażeniami podczas rozmów z przyjaciółmi.

www.stajniadorado.pl

praszam do Stajnia Dorado-Puszcza Kampinoska.
    • Gość: kajussia Re: Szukam agroturystyki! IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.14, 23:32
      Witam :) Sama szukałam "prawdziwej" agroturystyki i to co znalazłam bardzo mnie zniechęciło (pokoje do wynajęcia w zwykłych domach, niektóre nawet w miastach), dlatego postanowiłam głębiej zbadać temat i być może w przyszłości sama założyć gospodarstwo agroturystyczne (chciałabym :)). Ale wiadomo wszystko w swoim czasie dlatego najpierw studia. Jak na razie piszę pracę magisterską (oczywiście o gospodarstwach agroturystycznych) i zbieram opinie różnych osób o tym czym powinno charakteryzować się udane gospodarstwo (mam nadzieję, że w przyszłości przydadzą mi się te badania). Dlatego byłabym bardzo wdzięczna gdybyście pomogli mi dzieląc się swoją opinią za pomocą mojej ankiety:
      www.tiny.pl/qlkdc
      Z góry bardzo dziękuję za każdą opinię! PS. gdyby ktoś był zainteresowany wynikami to zapraszam :)
    • Gość: archer39 Re: Szukam agroturystyki! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.07.15, 16:04
      www.domnadsrebrnarzeka.pl/
    • archer39 Polecam to miejsce... 13.07.15, 09:01
      www.domnadsrebrnarzeka.pl/
      Jest rzeka, nowy plac zabaw, kozy i kury, wspaniali ludzie, cisza, świeże powietrze i piękne widoki.... Kajaki i łowiska...
    • Gość: Kkk Re: Szukam agroturystyki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.15, 14:27
      Znajdziesz na www.urlopunas.pl
    • Gość: Aleee Re: Szukam agroturystyki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.16, 09:56
      Może spodoba Ci się w "Bębnikąt" - taka miejscowość. Poszukaj coś w internecie, przyjemne miejsce, jest wszystko o co prosisz w opisie :D\bebnikat.pl/\
    • asia123456123456 Re: Szukam agroturystyki! 01.08.17, 10:21
      W sumie też góry wiec zapraszam do zwiedzania poniemieckich sztolni, szukania złotego pociągu, odpoczynku na łonie natury i nocowania w Agroturystyce Gościniec :D . Nocleg jak dla mnie super i gorąco polecam. Dla zainteresowanych zostawiam namiar gosciniecagro.pl/ spełnia 97 % Twoich oczekiwań :D
    • Gość: wenddy Re: Szukam agroturystyki! IP: *.213-189-56-192.net.eco.atman.pl 20.12.19, 10:05
      Sama ostatnio odwiedziłam Bory Tucholskie. Nie wiem czemu jeszcze do tej pory nie byłam w tej okolicy bo przecież nie mieszkam tak daleko I polecam
      piękna przyroda
      wiele ścieżek spacerowych
      a od wiosny do jesieni jest tam organizowanych wiele splywów kajakowych

Warto wynająć sobie pobyt tutaj:
      wypoczynek Bory Tucholskie

Znajoma poleciła nam właśnie to miejsce. Jest to pieknie wyremontowany hotel ze spa oraz z basenem. Polecam zarówno na krótsze jak i dłuższe wypady bo mozna tam zdecydowanie naładować baterie na resztę roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka