Dodaj do ulubionych

Wakacje na Mazurach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.13, 09:02
Zapraszam do spędzenia wakacji w Augustowie. Czekają na Ciebie przepiękne jeziora, czyste powietrze, doskonała kuchnia regionalna kartacze , sandacz, sękacz. Augustów to także doskonała baza wypadowa , Suwalszczyzna, Podlasie, Litwa , Baiłoruś. Przyjedź a nie pożałujesz , każdy znajdzie tutaj coś dla siebie, przyjedź odpocznij
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Wakacje na Mazurach 16.03.13, 09:59
      A od kiedy to Augustów jest na Mazurach? Przegapiłam coś?

Z moich osobistych doświadczeń wynika, że Suwalszczyzna ma więcej wspólnego z przyległymi terenami Litwy (Zaniemenie), niż z Mazurami.
      • Gość: irek6 Re: Wakacje na Mazurach IP: *.promax.media.pl 22.05.13, 16:33
        Jeśli chcecie porządnie wypocząć, z dala od tego szumu dnia codziennego to polecam odwiedzić Bogacko. Mała wioska pięknie usytuowana nad jeziorkiem, może łowić ryby, można popływać łódką. Do tego nocleg w fajnych drewnianych chatkach z niesamowitym wyposażeniem. Dla dzieci również dużo atrakcji jak plac zabaw, zjeżdżalnie czy domek na drzewie

www.mazurus.pl/
        • Gość: Olek_34 Re: Wakacje na Mazurach IP: *.icpnet.pl 16.07.13, 23:06
          Warto podnieść sówj poziom wypoczynku trochę wyżej. Hotel z basenem to podstawa. Polecam: Hotele na Mazurach z basenem
          • Gość: piotrek Re: Wakacje na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 23:13
            Witam zapreszam na M A Z U R Y
    • Gość: angela24 Re: Wakacje na Mazurach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.13, 11:59
      Hmmmm, widze ze tu profesjonalnie pani promuje swoje miast. A ja moze od siebie( nie powiazana z tym miastem) zaczne. Mialam ta przyjemnosc odwiedzic te jak dla mnie malownicze miasteczko jestem nim nadal zauroczona moze dlatego ze odwiedzalam go w lipcu :)
      bo z opowiesci ludzi slyszalam ze jego urok niknie pozna jesienia i zima ale czy ja wiem , chyba kiedys wybiore sie tam inna pora niz latem tak z ciekawosci :p
      Po pierwsze wybor hoteli jest bardzo duzy i bardzo roznorodny cenowo , ja wybrałam tańsza opcje taka bez gwiazdek :D hotel nazywal sie dom nauczyciela ale jak zajechalismy na miejsce widniala inna nazwa logos i troche pogubilismy sie wszyscy bo myslelismy ze poprostu zajechalismy nie tam gdzie trzeba :D toche to dziwne no ale coz kto co lubi :p
      hotel jest w dobrym miejscu ulokowany tuz przy krajowej 8 a wiec z latwoscia mozna do niego trafic , nastepnym plusem jest to ze tuz za bramka jest port statkow i mozna sobie wybrac sie na rejsik fajna sprawa nawet sa organizowane na nich imprezy z dj ( to jest naprawde super ) drugim plusem jest biuro turystycznektore znajduje sie w hotelu i bez problemu mozna sobei wybrac sie na wycieczke do Wilna bo to bardzo blisko i nie trzeba brac swojego auta koszta tez nie sa duze, pokoje fajne szkoda tylko ze nie maja balkonow :/ jedzenie jest bardzo dobre nie mozna sie przyczepic , maja fajne patio na nim piwko wieczorem smakuje wysmienicie :) to moze tyle bo co tu jeszzce mozna dodac najlepiej wybrac sie samemu i ocenic , bardzo chciałabym poznac wasza opinie
    • urlopunas Re: Wakacje na Mazurach 24.05.13, 13:22
      Witam.
      Jeżeli szukacie ciekawych noclegów to polecam bardzo fajną bazę noclegową www.urlopunas.pl
      • czerwonaorchidea Re: Wakacje na Mazurach 31.05.13, 13:50
        Jak na Mazury, to tylko do Rentyn, piękna miejscowość położona nad jeziorem Giłwa. Jest tam fajny ośrodek wypoczynkowy Zalesie z domkami nad samym jeziorem, placem zabaw dla dzieci, wypożyczalnią sprzętu, licznymi łowiskami, itp.
        • gietpe Re: Wakacje na Mazurach 04.07.13, 22:28
          Potwierdzam że Rentyny to ładna miejcowośc na WARMII.
    • Gość: Tomasz Re: Wakacje na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 22:58
      W Augustowie polecam ATENY
    • podroznikmichal Re: Wakacje na Mazurach 05.07.13, 09:54
      Jeśli chodzi o Mazury polecam Ostródę i jej okolice. Naprawdę ładna miejscowość, narty wodne. Polecam.
      • Gość: ostródka Re: Wakacje na Mazurach IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.13, 11:48
        Ja również polecam Ostródę! Piękne, malownicze krajobrazy, cudowna okolica. W szczególności wypoczynek w Starych Jabłonkach. Plaża, jezioro, lasy, ścieżki rowerowe, wypożyczalnia sprzętu wodnego, parki linowy w okolicy. Jeśli chodzi o nocleg to polecam Hotel Anders, świetna baza wypadowa, pięknie położony obiekt, dużo fajnych atrakcji: rowery, nordic walking, SPA, wellness, kręgle: www.hotelanders.com.pl/
        • kubix_m Re: Wakacje na Mazurach 09.07.13, 12:18
          a może Mazury na dwóch kółkach? np. dookoła jeziora Czos (www.webikeonline.com/trasa/3718-czosnkowe_wojaze), jeziora Niegocin (www.webikeonline.com/trasa/3444-Relax)
          • Gość: jack Re: Wakacje na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 23:15
            Może przy okazji tak swietnej aplikacji parę noclegów Witam.
            Może T UUUUU
    • Gość: Marek_29 Re: Wakacje na Mazurach IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 10.07.13, 02:48
      Na Mazurach polecam spływ kajakowy szlakiem Rospudy www.splywy.pl/rospuda/ przepiękny szlak kajakowy - super widoki, polecam każdemu, Marek
      • Gość: Przemo Re: Wakacje na Mazurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 09:54
        Witam w naszej bazie znajdziecie dużo fajnych miejsc noclegowych na Mazurach
      • Gość: piki Re: Wakacje na Mazurach IP: *.183.231.102.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.07.13, 21:06
        Niedługo RZeszów to bedą mazury...tak jak Rospuda..hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka