Dodaj do ulubionych

wynajem pokoi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 14:15
Witam, czy znacie jakies dobre miejsca gdzie mozna wynając pokoik na wakacje ?
Teren to województwo mazowieckie ;)
Czekam na propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1marzka Re: wynajem pokoi IP: *.180.254.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.05.13, 22:39
      Zapraszam do Stasiego Lasu, 30 km. od Warszawy, 4 km. od Serocka. Okolice Zalewu Zegrzyńskiego. Miejsce dla osób, które cenią spokój. Pełna oferta na stronie www.gniazdoo.pl
    • Gość: K. Re: wynajem pokoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 09:09
      Poleciłbym Tobie Leśniczówkę nad Sarenką w miejscowości Franopol.
      Byłem tam z rodziną w zeszłym roku i uważam, że warto.
      • Gość: K. Re: wynajem pokoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 09:11
        Znaczy się na wsi :) Ale powiem Ci, że przepiękny krajobraz.
      • Gość: Tusia Re: wynajem pokoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 15:09
        popieram. zakochałam się w tym miejscu. w samej leśniczówce byłam tylko raz, z okazji zorganizowanych urodzin kuzynki. poza tym w okolicy zdarzyło mi się być do tej pory już kilka razy, jest co zwiedzać.
      • kromerek17 Re: wynajem pokoi 18.07.13, 09:57
        Mnie bardzo interesuje cisza spokój i bliskość natury. Czy tam mogę na to liczyć?
        • madej77 Re: wynajem pokoi 20.08.13, 13:32
          Galeria zdjęć na ich stronie www mówi sama za siebie.
        • lotuseczka Re: wynajem pokoi 11.09.13, 10:46
          Nie wiem czy to aktualne, ale zajrzałam na ten temat bo szukałam informacji na temat tej agroturystyki bo tam byłam Chciałam zobaczyć jak innym spodobał się ten obiekt. Muszę Ci powiedzieć że możesz liczyć na ciszę spokój i bliski kontakt z naturą bo to miejsce to umożliwia.
          • karcia0311 Re: wynajem pokoi 16.09.13, 14:43
            Popieram. Zgadzam się w pełni z Twoją wypowiedzią.
    • Gość: Przyjazne Miejsca Re: wynajem pokoi IP: *.bezprzewodowo.com 21.06.13, 18:50
      Zapraszamy na Przyjazne Miejsca. Z naszą pomocą znajdą Państwo wymarzone miejsce na wypoczynek w Polsce. Prezentujemy oferty wypoczynku na wsi, w górach, nad morzem. Gospodarstwa agroturystyczne, pensjonaty, hotele, ośrodki wypoczynkowe na terenie całej Polski. Zobaczcie co oferuje piękna polska wieś. Na www.przyjaznemiejsca.pl znajdą Państwo również obiekty, do których warto wybrać się z dziećmi lub czworonogiem.
      • Gość: Mirka Re: wynajem pokoi IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.14, 14:52
        Chciałam się podzielić z kolegami/koleżankami z branży turystycznej ciekawym programem do zarządzania rezerwacjami- ZAPIZAP. Ostatnio go wypróbowałam i jestem bardzo zadowolona. Prowadzę mały hotel na Mazurach i ta aplikacja bardzo ułatwia mi pracę- mam wszystkie ważne informacje dotyczące gości, pokoi, zarobków w jednym miejscu. Grafik rezerwacji jest bardzo prosty, aplikacja jest banalnie łatwa w obsłudze. Najważniejszą zaletą jest mobilność- mogę dokonywać rezerwacji i odpowiadać gościom na bieżąco. Na stronie www.zapizap.pl można za darmo przetestować program- nie wymaga on żadnej instalacji.
    • Gość: w-watower Re: wynajem pokoi IP: *.wlnet.com.pl 07.12.13, 16:38
      Wszedzie tylko nie na Tanecznej 31d w Warszawie. Oszukaniec i sciemiacz. Uwaga na tego typa!!!! Nie oddaje kaucji a swoje pokoje ma za apartamenty.
    • Gość: sprawiedliwy Re: wynajem pokoi IP: *.wlnet.com.pl 07.12.13, 16:40
      Wszedzie tylko nie na Tanecznej 31d w Warszawie. Oszukaniec i sciemiacz. Uwaga na tego typa!!!! Nie oddaje kaucji a swoje pokoje ma za apartamenty!!!! UWAGA
    • Gość: jala Re: wynajem pokoi IP: *.icpnet.pl 30.11.14, 22:26
      jakby ktoś szukał w woj. wielkopolskim to polecam Gościniec Gryszczeniówka w Wargowie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka