Dodaj do ulubionych

Tani nocleg Wrocław

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.13, 19:11
Witam
Poszukuję taniego noclegu we Wrocławiu, ew w jego bliskich okolicach (nie musi być blisko do centrum), tani tzn najlepiej do 80 zł doba/dwie osoby(pokój dwuosobowy). Nocleg na dwa dni pod koniec września. Bardzo proszę o jakieś sugestie, przeszukałam już chyba cały internet i nie mogę znaleźć nic godnego uwagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Tani nocleg Wrocław IP: *.internetia.net.pl 09.09.13, 22:18
      A zobacz Hostel Silesius hostelsilesius.pl/ - Hostel we Wrocławiu. Mają tanie pokoje a i czasem dobre promocje.
      • Gość: Adam Re: Tani nocleg Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 12:09
        Ja mogę polecić
        stopwroclaw.pl/
        komfortowe pokoje,dobra lokalizacja i nie jest drogo.
        • czarna-mamba3 Re: Tani nocleg Wrocław 28.01.14, 19:12
          Mogę polecić apartamenty - www.fajnewczasy.pl/noclegi/wroclaw na tej stronie pierwsza pozycja. Komfortowo i tanio bo od 59 za osobę.
    • kamyczek14 Re: Tani nocleg Wrocław 12.09.13, 22:34
      Ja miałam zadać podobne jak autor tego tematu pytanie, ale widzę, że już nie muszę:) Dziękuje bardzo za tę wskazówkę.
    • xantisss Re: Tani nocleg Wrocław 23.10.13, 12:38
      Mogę Ci napisać ku przestrodze gdzie lepiej nie nocować! hotel haston straszna drożyzna, wychodzą jakieś dodatkowe koszty podczas pobytu ;p nie podobało mi się tam wcale. A z waszych innych propozycji chętnie skorzystam ;)
    • scaliaaa Re: Tani nocleg Wrocław 25.10.16, 14:32
      Około 500 metrów od Starego Miasta we Wrocławiu znajduje się komfortowy hostel: www.vanillahostel.pl/ Dzięki takiej lokalizacji można z łatwością dotrzeć do miejsc, które są warte odwiedzenia. Ponadto w pobliżu znajdują się liczne przystanki autobusowe oraz tramwajowe.
      • ewelka2222223 Re: Tani nocleg Wrocław 27.11.16, 15:12
        Od kilku lat przyjeżdżamy na szkolenia do Wrocławia i zawsze korzystamy z noclegu w Hostelu Trzy Kolory. Jest tam wszystko czego potrzebujemy w tym czasie. Pokoje są czyste i zadbane, panuje tam spokój. Polecam
    • monitek88 Re: Tani nocleg Wrocław 24.02.17, 15:13
      poszukaj na bookaparcie, mają sporo kwater we Wrocławiu
      • katoko Re: Tani nocleg Wrocław 31.03.17, 00:09
        dokładnie, ja sama korzystałam juz z kilku i jestem bardzo zadowolona
    • Gość: michaela Re: Tani nocleg Wrocław IP: *.30.236.151.in-addr.arpa 29.10.17, 19:43
      Bardzo fajny ten apartament, też go kiedyś chyba rezerwowałam :D
    • Gość: michałka Re: Tani nocleg Wrocław IP: 77.243.183.* 26.11.17, 16:56
      Cena i lokalizacja super, chętnie zarezerwuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka