Dodaj do ulubionych

Jaka miejscowość nad morzem

22.03.14, 23:15
Cześć,

Mam spory dylemat. Chcę się wybrać nad morze, ale zastanawiam się jaką miejscowość wybrać. Sporo jeździłem na Hel. Co możecie polecić? Dodam, że nienawidzę plaży :), bardziej jakaś aktywność typu rower, spacery i miasto. Wyjazd z żoną, bez dzieci.
Obserwuj wątek
    • konkretny63 Re: Jaka miejscowość nad morzem 23.03.14, 22:00
      kamil-oss napisał(a):

> Cześć,
      >
      > Mam spory dylemat. Chcę się wybrać nad morze, ale zastanawiam się jaką miejscow
      > ość wybrać. Sporo jeździłem na Hel. Co możecie polecić? Dodam, że nienawidzę pl
      > aży :), bardziej jakaś aktywność typu rower, spacery i miasto. Wyjazd z żoną, b
      > ez dzieci.
      polecam Świnoujście jest gdzie jeździc rowerem (są wypożyczalnie) po ścieżkach rowerowych do Niemiec, Międzyzdrojów, po Wolińskim Parku Narodowym, fortach i innych ciekawostkach w okolicy.
      >
      • tonique303 Re: Jaka miejscowość nad morzem 28.03.14, 14:41
        konkretny63 napisał:

> kamil-oss napisał(a):
        >
        > > Cześć,
        > >
        > > Mam spory dylemat. Chcę się wybrać nad morze, ale zastanawiam się jaką mi
        > ejscow
        > > ość wybrać. Sporo jeździłem na Hel. Co możecie polecić? Dodam, że nienawi
        > dzę pl
        > > aży :), bardziej jakaś aktywność typu rower, spacery i miasto. Wyjazd z ż
        > oną, b
        > > ez dzieci.
        > polecam Świnoujście jest gdzie jeździc rowerem (są wypożyczalnie) po ścieżkach
        > rowerowych do Niemiec, Międzyzdrojów, po Wolińskim Parku Narodowym, fortach i i
        > nnych ciekawostkach w okolicy.
        > >

To fakt w okolicac Świnoujścia czy Międzyzdrojów można sobie spokojnie pojeżdzić na rowerze. No i jest spora baza noclegowa o różnym standardzie.
    • robcius Kołobrzeg 26.03.14, 11:59
      bardzo dobra komunikacja, duża baza noclegowa we wszystkich kategoriach, świetna sieć ścieżek rowerowych, bdb infrastruktura turystyczna (>40 basenów)
      oczywiście polecam swoje usługi

koszalinska32.kolobrzeg.pl
      • tonique303 Re: Kołobrzeg 28.03.14, 14:39
        robcius napisał:

> bardzo dobra komunikacja, duża baza noclegowa we wszystkich kategoriach, świetn
        > a sieć ścieżek rowerowych, bdb infrastruktura turystyczna (>40 basenów)
        > oczywiście polecam swoje usługi
        >
        > koszalinska32.kolobrzeg.pl

Popieram :)
    • magsmi1 Wyspa Sobieszewska 28.03.14, 10:32
      Polecam Wyspę, piękna przyroda, las, plaża, rezerwaty...
      Blisko Gdańsk, Malbork - więc jest co zwiedzać.
      A u nas w obiekcie możliwość przechowania rowerów - namiary niżej.
    • morskaosada.pl Pleśna koło Ustronia Morskiego 06.04.14, 08:32
      Z dala od sezonowych tłumów i straganów a zarazem blisko do Kołobrzegu czy Ustronia Morskiego :-) Ścieżki rowerowe, transgraniczny szlak rowerowy, piękne ogrody Hortulus.
      Zapraszamy do Morskiej Osady Pleśna.
    • polkrisss Re: Jaka miejscowość nad morzem 06.04.14, 13:07
      Spokój, cisza i pełny wypoczynek znajdziesz w Grzybowie. Chociaż to bardziej miejscowość nastawiona na rodziny z dziećmi. Lasy, ścieżki rowerowe i stadniny koni. A jak się chce lekko poszaleć to 4km do Kołobrzegu, gdzie znajdziesz praktycznie wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka