Dodaj do ulubionych

Kamery online w Polsce

13.11.14, 16:25
Myślę, że każdy chętnie ogląda obrazy z kamer internetowych z miejsc, w które wybiera się na wypoczynek. Taki widok to na pewno przedsmak tego co zobaczymy na miejscu, jednak warto zerknąć przed i koniecznie po powrocie z turystycznych wojaży celem przypomnienia i powspominania najmilszych chwil. Dlatego warto często zaglądać do serwisu z kamerami w Polsce: www.kamerywpolsce.pl który dostarcza wielu ciekawych widoków, z praktycznie wszystkich zakątków Polski. Osobiście najchętniej oglądam widoki górskie i to przez cały rok. Strona rozwija się i z każdym dniem przybywa nowych kamer oraz opisów, można również znaleźć garść ciekawych wiadomości o danym regionie oraz otrzymać aktualną informację o warunkach pogodowych. Każdy też może kamerę ocenić i pozostawić swój cenny komentarz.
Czy taki serwis można uznać za przydatny - co o tym sądzicie?
Mnie się podoba choć kamer mogłoby być znacznie więcej ;)
Obserwuj wątek
    • woqlski Prawidłowy link do serwisu z kamerami 13.11.14, 16:48
      Po dodaniu postu do forum został błędnie zapisany link do serwisu z kamerami dlatego podaję jeszcze raz bez żadnych ozdobników: www.kamerywpolsce.pl Teraz powinno być już w porządku...
      • Gość: jasiek Re: Prawidłowy link do serwisu z kamerami IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.14, 13:16
        Ja używam tych z oognetu
    • iza1-988 Re: Kamery online w Polsce 05.12.14, 14:35
      Osobiście wolę worldcam, są tam kamery internetowe nie tylko z Polski, ale praktycznie z całego świata.
    • kubaknap88 Re: Kamery online w Polsce 16.02.16, 14:05
      No to jest super rozwiązanie, zawsze sprawdzam co się dzieje w Czarnej Górze zanim pojadę na narty :)
      www.czarnagora.pl/osrodek-narciarski/wazne-informacje/kamery-pogoda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka