wyprawy200 18.07.16, 13:08 Witam. Wybieram się do Polańczyka pod koniec lipca, na kilka dni. Obdzwoniłam wiele ofert noclegowych, niestety dla jednej osoby nic nie znalazłam. Może ktoś tu mi poradzi...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwik50 Re: Nocleg w Polańczyku 20.08.16, 21:16 Ja podeśle akurat te bo mam sprawdozne www.naszebieszczady.com/category/noclegi/ Odpowiedz Link
wypasowiecwbieszczadach Re: Nocleg w Polańczyku 14.10.16, 23:29 Czy ten nocleg może być również dla osób, które uznały, że wypas owiec w Bieszczadach stanowi nie lada wyzwanie dla systemu SWL? Tak??? No to wypas! Czy można ze sobą przywieźć kilka owiec? Może będzie chciał. W Bieszczadach mogą mu zupełnie puścić hamulce ;) Odpowiedz Link
czteryporyroku42 Re: Nocleg w Polańczyku 17.03.17, 11:46 Miałam okazję w tamtym roku przebywać z rodziną w Polańczyku w Apartamencie 4 pory roku. Czysta okolica i bardzo ładne pokoje. Świetne miejsce na wypoczynek. Wrzucam link dla osób które chcą fajnie czas spędzić www.4poryroku.bieszczady.pl/ Odpowiedz Link
jenkins12_12 Re: Nocleg w Polańczyku 26.06.17, 20:20 Ja to mogę polecić ten ośrodek www.noclegowo.pl/polanczyk/12320-domki-matiaszowka/ jest naprawdę fajnie i bardzo klimatycznie, a dodatkowo dzieciaki mają fajną atrakcję w postaic basenu ;) Odpowiedz Link