chevreuse 24.09.04, 08:24 palacow i dworow. Na pewno wszyscy znaja, wiec tak dla przypomnienia: www.poczta-polska.pl/mw/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonkoq Re: Tu strona prawdziwych milosnikow polskich zam 24.09.04, 10:28 Świetna strona i super zdjęcia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: Tu strona prawdziwych milosnikow polskich zam 06.10.04, 13:06 slonkoq napisała: > Świetna strona i super zdjęcia! :) Taka sobie. Poza tym nie zgadzam sie z faktem, ze zdjecie powie wiecej niz cala cala ksiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
slonkoq Re: Tu strona prawdziwych milosnikow polskich zam 06.10.04, 14:14 hiuppo napisał: > slonkoq napisała: > > > Świetna strona i super zdjęcia! :) > > Taka sobie. > Poza tym nie zgadzam sie z faktem, ze zdjecie powie wiecej niz cala cala > ksiazka. > To oczywiste, że zdjęcie nawet najlepsze nie odda historii, a często i klimatu zamku. A strona uważam, jest niezła, bo ktoś w fajny i sympatyczny sposób uwiecznił swoje podróże po kraju. Zajrzałam też na strone którą podajesz w swojej sygnaturce. Nie wiedziałam że w Sochaczewie są ruiny! Byłam w tym mieście tyle razy, a tu proszę taka niewiedza. Pzdr. Sq Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: Tu strona prawdziwych milosnikow polskich zam 08.10.04, 08:05 slonkoq napisała: > Zajrzałam też na strone którą podajesz w swojej sygnaturce. Nie wiedziałam że w > > Sochaczewie są ruiny! Byłam w tym mieście tyle razy, a tu proszę taka > niewiedza. Pzdr. Sq Kiedys trudno bylo przeoczyc, bo sa przy samym moscie. Od 1,5 roku jest czynna obwodnica i mozna przejechac przez Sochaczew nie widzac Sochaczewa... W kazdym razie polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slonkoq ładnie nam się więc mapka układa :))) 11.10.04, 13:38 mamy tu już na forum, Dolny Śląsk, Kraków, Polskę Cetnralno-Stołeczną, oczywiście Wielkopolskę (ukłon w stronę założyciela forum), no i Wybrzeże (znaczy się 3miasto), może się ktoś jeszcze pojawi...... Pzdr. Sq Odpowiedz Link Zgłoś
hiuppo Re: ładnie nam się więc mapka układa :))) 12.10.04, 10:29 Czytajacych pewnie jest wiecej niz piszacych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tosaga Re: ładnie nam się więc mapka układa :))) 13.10.04, 10:20 hiuppo napisał: > Czytajacych pewnie jest wiecej niz piszacych ;) Nawet jeśli teraz rzeczywiscie tak jest, to mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni i więcej bedzie piszących, niż czytających na naszym forum. W końcu, powstało ono z myślą o tych, którzy chcą się podzielić z innymi swoimi wrażeniami i opiniami na temat interesujących, wartych zobaczenia zamków (przynajmniej takie było załozenie założyciela tego forum:))) Więc moze już niedługo ta mapka, o której pisze "slonkoq" zagęści się jeszcze bardziej. Moze nawet kiedys uda sie zorganizować meeting internetowych maniaków_zamków w ruinach jakiegoś fajnego zamczyska...:))) Kto wie...?:))) Odpowiedz Link Zgłoś