Dodaj do ulubionych

Tu strona prawdziwych milosnikow polskich zamkow

24.09.04, 08:24
palacow i dworow. Na pewno wszyscy znaja, wiec tak dla przypomnienia:

www.poczta-polska.pl/mw/
Obserwuj wątek
    • slonkoq Re: Tu strona prawdziwych milosnikow polskich zam 24.09.04, 10:28
      Świetna strona i super zdjęcia! :)
      • hiuppo Re: Tu strona prawdziwych milosnikow polskich zam 06.10.04, 13:06
        slonkoq napisała:

> Świetna strona i super zdjęcia! :)

Taka sobie.
        Poza tym nie zgadzam sie z faktem, ze zdjecie powie wiecej niz cala cala
        ksiazka.
        • slonkoq Re: Tu strona prawdziwych milosnikow polskich zam 06.10.04, 14:14
          hiuppo napisał:

> slonkoq napisała:
          >
          > > Świetna strona i super zdjęcia! :)
          >
          > Taka sobie.
          > Poza tym nie zgadzam sie z faktem, ze zdjecie powie wiecej niz cala cala
          > ksiazka.
          >
          To oczywiste, że zdjęcie nawet najlepsze nie odda historii, a często i klimatu
          zamku.
          A strona uważam, jest niezła, bo ktoś w fajny i sympatyczny sposób uwiecznił
          swoje podróże po kraju.

Zajrzałam też na strone którą podajesz w swojej sygnaturce. Nie wiedziałam że w
          Sochaczewie są ruiny! Byłam w tym mieście tyle razy, a tu proszę taka
          niewiedza. Pzdr. Sq
          • hiuppo Re: Tu strona prawdziwych milosnikow polskich zam 08.10.04, 08:05
            slonkoq napisała:

> Zajrzałam też na strone którą podajesz w swojej sygnaturce. Nie wiedziałam że
            w
            >
            > Sochaczewie są ruiny! Byłam w tym mieście tyle razy, a tu proszę taka
            > niewiedza. Pzdr. Sq

Kiedys trudno bylo przeoczyc, bo sa przy samym moscie. Od 1,5 roku jest czynna
            obwodnica i mozna przejechac przez Sochaczew nie widzac Sochaczewa...
            W kazdym razie polecam :-)
            • slonkoq Hiuppo! 08.10.04, 10:42
              A przyznasz się skąd jesteś?? :))
              • hiuppo Re: Hiuppo! 08.10.04, 14:35
                Zameldowany W-wa, mieszkam w Łomiankach.
                • slonkoq ładnie nam się więc mapka układa :))) 11.10.04, 13:38
                  mamy tu już na forum, Dolny Śląsk, Kraków, Polskę Cetnralno-Stołeczną,
                  oczywiście Wielkopolskę (ukłon w stronę założyciela forum), no i Wybrzeże
                  (znaczy się 3miasto), może się ktoś jeszcze pojawi......
                  Pzdr.
                  Sq
                  • hiuppo Re: ładnie nam się więc mapka układa :))) 12.10.04, 10:29
                    Czytajacych pewnie jest wiecej niz piszacych ;)
                    • tosaga Re: ładnie nam się więc mapka układa :))) 13.10.04, 10:20
                      hiuppo napisał:

> Czytajacych pewnie jest wiecej niz piszacych ;)

Nawet jeśli teraz rzeczywiscie tak jest, to mam nadzieję, że wkrótce to się
                      zmieni i więcej bedzie piszących, niż czytających na naszym forum. W końcu,
                      powstało ono z myślą o tych, którzy chcą się podzielić z innymi swoimi
                      wrażeniami i opiniami na temat interesujących, wartych zobaczenia zamków
                      (przynajmniej takie było załozenie założyciela tego forum:))) Więc moze już
                      niedługo ta mapka, o której pisze "slonkoq" zagęści się jeszcze bardziej. Moze
                      nawet kiedys uda sie zorganizować meeting internetowych maniaków_zamków w
                      ruinach jakiegoś fajnego zamczyska...:))) Kto wie...?:)))
                      • slonkoq Jestem za n/t! 13.10.04, 13:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka