gonik1 26.10.04, 18:15 Znacie może fajne miejsca na weekend z dziećmi na Pomorzu ? Może być leśniczówka, dworek/zameczek lub agroturystyka z dobrym stanardem. Tak nudno siedzieć w domu... pozdrawiam i dziękuję za namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szarka Re: weekend na Pomorzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 18:07 poszukaj na Kaszubach - ja często jeżdżę na wakacje, ale i poza nimi można wypocząć extra właśnie tam. Kombinacja górek i jezior - teraz jest mniej ludzi, ale lasy są niesamowite! proponuję poszukać na stronach o Kaszubach, albo konretnie na stronach Bytowa, Parchowa, jeziora Suminy, Sumino, nawet Wdzydze też polecam. Taka jest moja propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav Re: weekend na Pomorzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:37 polecam przyjemny domek z kominkiem na Wyspie Wolin, we wsi Kołczewo. Dookoła mnostwo lasow (Wolinski Park Narodowy), wiele jezior oraz maloznane dziekie plaże. Podaje adres: www.wypoczynek.mda.pl/kolczewo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: weekend na Pomorzu IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.04, 22:27 moze to Cie zainteresuje,apartamenty z wlasna lazienka , ciepla woda, nad jeziorkiem, itd, zrezzta zobacz sama www.goszen.vip.interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hadoram Re: weekend na Pomorzu 05.11.04, 20:42 Hej, polecę Ci super kwaterę. Kobitka ma agro od tego roku i starają się z mężem niesamowicie. Mają osobno stojącą chatkę z wygodami i na dodatek tanio i przyjemnie. Podam Ci numer telefonu (59) 823-25-62 Jak chcesz więcej informacji możesz do mnie "zamailować", to powiem Ci więcej. Życzę miłego wypoczynku :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
giorgi1 Re: weekend na Pomorzu 10.11.04, 02:12 Polecam agroturystykę na Kaszubach: www.abcwypoczynku.pl/object_show.php?id=217 albo... zameczek www.abcwypoczynku.pl/object_show.php?id=381 Odpowiedz Link Zgłoś