Gość: MADZIA Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:20 Ja rowniez wczoraj odebralam tel z informacja ze wygralam pobyt w tych oto hotelach!!tyle tylko ze uznalam to za jedna wielka szmire i radze wam to samo.Tak na marginesie skad oni biora nasze namiary, moj numer tel domowego na ktory zadzwoniono jest zastrzezony, co smieszniejsze pani z ktora rozmawialam zapytala mnie o moj numer tel. i imie i nazwisko - no przeciez logicznie myslac skoro dzwonili to powinni takie dane posiadac nieprawdaz??Dziwi mnie jedno ze takie bujdy odbywaja sie na legalu - ale to jest przeciez NASZA POLSKA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marga Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 27.04.05, 11:54 Dzis moi rodzice dostali taki telefon. Rozmawialam zarowno z biurem w Warszawie jak i z Hotelem Imperial. Mam wlasne zdanie na ten temat i moi rodzice tam nie pojada (przynajmniej nie z ta firma), ale z ciekawosci - mam pytanie do osob, ktore juz skorzystaly z takiej oferty - jakie dokumenty przywiozl panstwu kurier? Z rozmowy z biurem wywnioskowalam, ze nie ma umowy w sensie formalnym a tylko jakis bon czy voucher - jakie informacje zawiera? Kto gpo firmuje? Jak wyglada zaplata obu rat - dostali panstwo zapewne jakies papiery w zwiazku z wplata gotowki. Przez kogo sa podpisane/podbite? W sprzedazy z konsumenatmi (a takimi panstwo sa kupujac taka oferte) istnieja sztywno okreslone zasady i to dosc rygorystyczne w zakresie sposobu informowania i UZGADNIANIA takich umow. Widze, ze forum czytuja takze ludzie zwiazani z ta firma i nawet sie wypowiadaja. Moze oni sa w stanie odpowiedziec na moje pytanie. Swoja droga - rozumiem, ze to ich praca, ale chyba nawet przymierajac glodem nie bylabym w stanie wpisywac tu postow, ktore robiac wrazenie prywatnych opinii maja naciagnac innych niebogatych przeciez ludzi (bogaci z takich ofert nie korzystaja) na 330 zl. Mysle, ze wakacje sie zblizaja i lada chwila mozemy oczekiwac w mediach jakiegos programu na temat takich systemow sprzedazy....pozdrawiam wszystkich, ktorzy mysla juz o wakacjach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: 213.25.36.* 27.04.05, 14:11 witaj ja tez dostalam, zadzwonilam, sprawdzialm....pobyt jak dla mnie i mojej rodziny z promocją to 1200 bez promocji w takim samym skladzie itp ok 2600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mer Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.krak.tke.pl 27.04.05, 16:18 Dotarlo bo mnie to dzisiaj (Rzeszow). Niby wszystko w porzadku, ladnie, slicznie. Pani calkiem mila, chociaz mowi jak kalasznikow. Podala nazwisko - pani Stanko, przedstawila wszystko w uroczym swietle, obie strony www.klubmazury.pl i www.zakopane-imperial.pl prezentuja dosc ciekawe obiekty. gdy wybralam Mragowo, pani chyba dyskretnie cichutko sie zasmiala:) Nie moglam sie zdecydowac, to pani kazala mi zadzwonic na inny numer za godzine i ja poprosic. Po konsultacji z kim trzeba tak tez zrobilam, nadal niepewna. Odezwala sie inna pani, gdyz tamta zajeta byla przy innym aparacie. Pani Malinowska objasnila mi, ze do 21 przyjdzie nie przedstawiciel firmy, ale kurier po pieniazki. ja stwierdzilam, ze musze miec jeszcze chwile czasu. to pani odpowiedziala ze moge zastanowic sie na spokojnie do jutra do 12. Spytalam wiec jak nazywa sie urocza firma, ktora oferuje mi ten pobyt i za czyim posrednictwem. Condominium International dzial marketingu. Wszystko ladnie, pieknie, uroczo. Pozytywne posty nawet jesli takie sa na forum, to nie rozumiem dlaczego tak zaciekle bronia tej oferty, jakby conajmniej osoby te byly wlascicielami firmy hehe:) mysle,ze zaden normalny klient nawet cudownych wakacji nie wypowiadalby sie po kilka razy w obronie firmy,chyba ze jest z nia w jakis spobob skoligacony. wystarczy raz a dobrze i bez zadnych formalnych, sztucznych zagrywek. Cos mi sie wydaje ze jutro juz nie oddzwonie, bo wole tradycyjna podroz stopem po Polsce.) A JESLI oni naprawde oszukuja ludzi to powinni sie conajmniej wstydzic, a nie jeszcze bezczelnie bronic swego oszustwa. Szkoda mi tylko tych prostych pozytywnie ludzi, ktorzy nie potrafia sobie sprawdzic wiarygodnosci takiej oferty. Ja tez sie cieszylam jak glupia zanim zniecierpliwiony glos drugiej pani podajacej nazwe firmy nie zasial chwilowego niepokoju, a posty z forum nie sprowadzily mnie na ziemie. Dziekuje wiec wszystkim. Nie skorzystam. Ale nie moge tez gorliwie zniechcac innych,bo nie sprawdzilam w praktyce. Moge natomiast powiedziec, ze chyba lepiej poswiecic troche czasu na wyszukanie tanich wakacji (takie sa!) samemu niz korzystac z uslug firmy niesprawdzonej, dla mnie nieco podejrzanej (przez sama nazwe o ironio!:) przy okazji przejrzyjcie jej strone www.ciwakacje.pl/index.php nic konkretnego tu nie pisza, a o jakichkolwiek promocyjnych ofertach nie ma mowy, nie mowiac juz nawet o wspomnieniu na temat osrodkow w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika z Lublina Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: 213.76.133.* 28.04.05, 12:41 Moi mili dzisiaj i ja otrzyamałam telefon, na początku nie bardzo wierzyła, że coś można wygrać nie grając, ale zaryzykowałam i oddzwoniłam. Pani w telefonie miała bardzo miły głos i wszystko brzmiało przekonująco więc się zdecydowałam na Zakopane. Zadzwoniłam też o Zakopanego do tego hotelu i tam mi potwierdzono prawdziwość oferty. Jednak po przeanalizowaniu wszystkich kosztów: 630 zł + wyżywienie okolo 550 zł + parking 100 zł oddzwoniłam i zrezygnowałam z oferty. Nie było najmniejszego kłopotu i osoba przy telefonie była bardzo miła do samego końca. Tak na prawdę to nie sprawdzę czy był to kawał czy też prawda. Informację na temat pokoi otrzymałam w hotelu taką, że część pokoi jest nowa a część jeszcze nie wyremontowana i że część gości wyjeżdża zadowolona a część nie. Ale tak to z reguły bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.telkab.pl 04.05.05, 19:23 Na początku grudnia spotkałam się z propozycją wypoczynku w Zakopanem. Skorzystałam z oferty. Na początku kwietnia 2005 wyjazd doszedł do skutku.Jestem bardzo zadowolona.Również nie chciałam wierzyć w taką ofertę.W marcu natknęłam się na opinie na tej stronie i wpadłam w popłoch.Niepotrzebnie! Mieszkaliśmy w pokoiku odnowionym,czyściutka łazieneczka, zmieniane ręczniczki, dokładany papier toaletowy,zabierane śmieci....Widok z okna na Giewont! Złoty o wschodzie słońca!Wszystko jak należy!Polecamy!Łatwy dojazd do centrum mikrobusikami za 2zł, do Kuźnic kilka kroczków,Nosal pod nosem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:44 a nie mialas zadnych problemow z ustaleniem terminu przyjazdu do hotelu, wszystcy twierdza, ze nigdy nie ma wolnych miejsc. W jaki sposob dokonuje sie tam rezerwacji, telefonicznie, listownie? Mapisz cos wiecej na forum, niektorzy na pewno z checia poczytaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:53 Ludzie dlaczego jesteśmy tacy naiwni.Skoro ta cała firma twierdzi ,że coś wygraliśmy to chyba nie powinniśmy nic dopłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.telkab.pl 02.06.05, 09:14 Mój pierwszy wpis jest z 7 maja.Do tej pory nie zaglądałam tutaj ale widzę że proszono mnie o więcej informacji.Jeśli chodzi o sam pobyt to tak jak wcześniej napisałam było super- basen w cenie pobytu,sauna i oczywiście dużo taniej niż w innym hotelu tej marki.Wyjechałam z mężem jakby w podróż poślubną po 25 latach małżeństwa.Na pewno kwatera prywatna wyniesie taniej ale to przecież hotel więc trzeba się liczyć z większym wydatkiem.Posiłków nie wykupowaliśmy w hotelu- nie ma takiego obowiązku!Jeśli chodzi o wybór terminu to tylko musiałam przesunąć o jeden dzień od tego który zaplanowaliśmy. Owszem byłam troszkę zła na obsługę telefoniczną gdy po odwiedzeniu tej strony natknęłam się na niekorzystne opinie i wpadłam w panikę.Zaczęłam gorączkowo poszukiwać potwierdzenia że to wszystko nie było oszustwem!Hotel w Zakopanem odsyła do Warszawy.Oni nie prowadzą rezerwacji.Uważam w tym wypadku że jest mało sprawna informacja telefoniczna i faktycznie mażna się zniechęcić.Ale oferta jest mimo wszystko warta skorzystania!Dojechaliśmy z Warszawy pociągiem IC po promocyjnych cenach jakie oferuje ten przewoźnik-36 zł od osoby.Tam i zpowrotem 144 zł.Zniżka obowiązuje na terenie całej Polski.Tak było w kwietniu, nie wiem jak teraz!W grudniu wykupiłam ofertę ,wyjechaliśmy w kwietniu, rezerwacją zajęłam się miesiąc przed planowanym wyjazdem. Miłego wypoczynku tym którzy skorzystają!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.crowley.pl 03.06.05, 21:22 Nikt nie wątpi w to, że byłaś zadowolona z pobytu, gdyby wszyscy byli niezadowoleni, firma dawno już by nie działała, jednak w ostatnim czasie sprzedała ogromną liczbę voucherów, zebrała niezłą kasę za to...i wystarczy teraz, że znów zmieni nazwę (już to nie raz zrobiła, przecież to były "Wakacyjny Klub", już sprzedawali vouchery i z dnia na dzień firma przestała istnieć, a ludzie którym obiecano pobyt na Teneryfie zostali na lodzie za świstkiem papieru za który słono zapłacili, teraz to firma "Polskie Hotele"), gdy tak się stanie właściciele voucherów nie będą mieli możliwości skorzystania z pobytu w żadnym terminie, gdyż dokument wystawiony jest przez firmę a nie ośrodek, tak więc dobra rada, jeżeli ktoś już zakupił cudowny bon, lepiej niech postara się jak najszybciej zrealizować pobyt, bo za jakiś czas może nie mieć takiej możliwości...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.toya.net.pl 27.01.08, 15:23 Ale pierdzielisz bzdury... Ciekawe jak z pod Nosala może być widać Giewont. Tak się składa że mieszkałam zaraz obok Imperiala i co jak co ale Giewontu tam nie widać a Imperial to stara rudera w której tylko sportowcy na zgrupowaniach mieszkają (i to raczej młodzieżówki). OSZUSTKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.futuro.com.pl 27.04.05, 19:21 Witam Wszystkich! Do Lublina ta fala też dotarła,zadzwonilam i wszystko pieknie,zgodzilam sie,ale wieczorem to przemyslalam i pojawilo sie wiele pytan,np.dlaczergo wplata u kuriera zamiast na rachunek bankowy,przeciez to mniejsze koszta dla nich,albo oprocz bonu zadnych innych dokumentow podobno sie nie dostaje zadnych broszul z polecanymi hotelami.Po przemysleniach zadzwonilam jeszcze raz i ....pani z ktora rozmawialam nie byla juz tak sympatyczna, a jak jej powiedzialam ze rezygnuje rzucila bezczelnie sluchawka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.textyl.com.pl / 80.51.180.* 05.05.05, 20:53 Witam! Mój osobisty kurier właśnie błądzi po Bieszczadach. Dzieki Waszym opiniom przejrzałam na oczy. Czy ja muszę być naiwna? A podobno po 30-stce człowiek mądrzeje! Dziękuję Wam bardzo. "Firma" działa obecnie na terenie Podkarpacia. Już byłam zdecydowana, ale palec boży czuwał nade mną. Kurier nie mógł znaleźć drogi /zwłaszcza po pytaniach dotyczących pełnej nazwy firmy i REGONU, a zwłaszcza nazwiska prezesa/. Osoba dzwoniącą przed przyjazdem kuriera /przedstawiła się zbyt szybko, zresztą "nie jednemu psu Burek"/ nie była już tak inteligentna i miła, jak Pani z Warszawy informujaca mnie o "wygranej". Zaczęła pytać o nazwę miejscowości, moje nazwisko itp. a przecież wszystko dwukrotnie /za moje pieniądze za telefon/ już sprawdzano. Cieszę się, że nie pojadę do hotelu "pod gwiazdkami" z dwoma rozkładanymi baliami ze śmierdząca wodą. Szczególne podziękowania dla gościa portalu IP:212.160.172. Piję za Twoje zdrowie /za te 300 złotych długo bedę Cię wspominać/. Wprawdzie moi znajomi już dopytują się, kiedy otrzymają pocztówki z Klubu Mazury /hotel Pelikan/, ale śmiech lepszy niż łzy!!! Mazury - moje marzenie - jeszcze was zobaczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:12 Ludzie z natury są nieufni i to dobrze ale tutaj chyba troszke przesadzacie byłam na Mazurach 2003 roku i było super świetny apartament i super miła obsługa!!! Kosztowało nas to dużo taniej niz w innym hotelu tej klasy wiec dajcie spokój z tą rezerwą bo doprowadzi to ludzi do tego że wszyscy będziemy siedzieć w domach i bać się dzwoniącego dzwonka do drzwi. Polecam Mrągowo w tym roku też tam jade.... Jak ktoś chce coś więcej się dowiedzieć to prosze pistać na k.pax4@wp.pl odpisze w miare możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neciuk@interia.pl Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:03 Ja też otrzymałam takią wiadomość, ale nie zdążyłam zanotować numeru telefonu do nich. Mogłabyś mi go Przesłać na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rog Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.05.05, 16:32 To oszustwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatan Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 12:46 Łódź.Przed momentem taki telefon odebrałem.Oczywiście kazałem mamie odzwonić (uczę się jeszcze i młody jestem:)żeby sprawdziła...Jak to zwykle bywa miła pani gadała jak najęta...kurier ... super warunki...kurier ...wyżywienie...kurier 300zł...:)Niestety mama podała nazwisko i adres,ale co tam wiadomo Ci ludzie są przeszkoleni w tym właśnie celu...Powiedziała że nie jest zdecydowana na miejsce i zaskoczona takim obrotem sprawy...Miła pani przełączyła ją jeszcze do jakiejś niby-kierowniczki która potwierdziła informacje...KOniec rozmowy...Sprawdziłem net io trafiłem na tą stronkę...Nie podobało mi się ze(jak sie potem dowiedziałem) trzeba 300zł zapłacić od reki jakiemuś kurierowi...żenada...W tym momencie kazałem mamie odzwonić w sumie nie wiem po co ...i odwołać wszystko....Miła pani przyjeła do wiadomości i wrecz rzuciła słuchawką...Pozostaje czekać na kuriera(chyba nie odpuści), ktoremu na pewno nie zapłacę tych 31zł...Trzeba się pilnować bo nietrudno zostać frajerem...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:00 cze. ja tez poczatkowo dalem sie wciagnac, ale jak przemyslalem na spokojnie to mi wyszlo ze to zadna rewelacja, poza tym smierdzaca sprawa z wplacaniem zaliczki przed wybraniem terminu wyjazdu. zadzwonilem i odmowilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguśka Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.06.05, 14:11 Co za idiotka nagrana na automat mnie dzisiaj rano obudziła? Zdaje się, że ta, która dzwoniła do Was w sprawie wygrania bonu na 1500 zł. Byłam wściekła, jak osa, bo obudziła mnie i zawróciła tylko niepotrzebnie głowę - wysłuchałam, powiedziałam "tiaaa" i odłozyłam słuchawkę... Gdyby to była prawdziwa wygrana, nie gadałabym z automatem, a z osobą z krwi i kości... Czytam teraz Wasze opinie, bo nie omieszkałam zajrzeć z ciekawości, co to za przekręt, no i czytam, czytam... Całkiem sporo osób chcieli naciągnąć... Proszę mnie zaliczyć do tych, którzy sobie odpuścili tę wątpliwą szansę na darmowe wakacje... Z pozdrowieniami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.kk.jgora.pl 08.06.05, 14:56 Uwaga!Zaraza przedostała się do Jeleniej Góry!Na początku człowiek zawsze wpada w euforię, ale nawet po przeliczeniu to żadna super oferta!A pani Biedrzycka Barbara w powyższym dziale juz głos traciła!Ciekawe z iloma ludzmi juz dziś rozmawiała?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.05.05, 13:11 tak i niby wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wg Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.localdomain / 83.16.16.* 24.05.05, 16:20 Dziś szturm na Częstochowę słyszałem o kilku telefonach jak dopadniecie kogoś z firmy najlepiej zróbcie mu łaznie telefony na częstochowę przyjmuje baba ktora wabi się Terlecka - ogłasdzam ALARM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 18.05.05, 10:15 Przed chwilą moja mama dostała ten telefon z nagraniem. Powiedziałem, żeby nawet sie nie wygłupiała i tam nie oddzwaniała. LUDZIE!!! W dzisiejszym Świecie nikt nie da Wam nic za darmo!!! Poza tym dlaczego jechać na wakacje tam gdzie ktoś chce żebyśmy jechali a nie tam gdzie my chcemy jechać. A jesli już Zakopane lub Mazury, to można przecież sobie samemu załatwić w obydwu miejscach pobyt za naprawdę niewielkie pieniądze. Jeżdżę do Zakopca kilka razy do roku na krótszy lub dłuższy wypoczynek i w dalszym ciągu nie mam zamiaru korzystać z usług Hotelu Imperial. p.s. Dzięki za to, ze ktoś podjął ten temat na forum i ostrzegł mnie i innych. Pomimo tego, czytając niektóre wypowiedzi, widzę że nie wszyscy rozumieją, że w końcowym rozrachunku jest to oszustwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepi Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:10 Od 2 dni atakują Kraków... Czy ktoś ma informacje na temat trefności ich numerów i opłat za połączenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:20 Dziś zaatakowali Nowy Sącz ... ale nie daliśmy się im ;) Rzuciliśmy w odwodach słuchawkę na widełki i znaleźli spokój duszy czytając to Forum :-) Pozdrawiam Yaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.autocom.pl 19.05.05, 13:56 Miałem taki fonik i oddzwoniłem. Dla mnie to ściema. Dzięki netowi dowiedziałem się o co biega. Dałem se na spocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.chello.pl 13.06.05, 12:00 dziś SMS głosowy na stacjonarny numer, sztucznie przedłużana rozmowa, i rezygnuję... dzięki Ci Boże za internet i to forum... martwi mnie tylko to że oddzwoniłem na 463-34-03 i czy da sie sprawdzić ile to połączenie kosztowało impulsów? czy to zwykły numer stacjonarny był... gadanie miałem ponad 6 minut... na początku szczerze sie ucieszyłem, bo miałem spędzić miłe wakacje w burżujskich warunkach :) no ale chyba sie dobrze skończyło, strata to koszt tego mojego oddzwonienia do tych hamków :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.crowley.pl 19.05.05, 14:55 Dzisiaj tez dostalam te propozycje. Sprawdzilama to. Chyba jest ok. Zycze nam milego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwik Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.crowley.pl 19.05.05, 15:14 chyba to jest sciema. daje spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:21 LIPA LIPA LIPA .... Strzeżcie się oszustów !!! Należy ich podac do sądu ... albo zrobić samosąd i ukamieniować .. biednych ludzi krzywdzą, żerują na biedzie i naiwności. Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwik Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.crowley.pl 19.05.05, 15:57 Firma ktora do nas dzwoni prowadzi dzialalnosc LEGALNA ALE NIEUCZCIWA! .Zawarla umowe z hotelem ktora ja uprawnia to skladania nam ofert.Ilosc skladanych ofert i ilosc chetnych do skorzystania z propozycji jest niewspolmierna do mozliwosci hotelu. Ci,ktorzy zaplacili 330zl sa zmuszeni do spedzenia wakacji w innym czasie niz chca lub do przelozenia wakacji na nastepny, lub jeszcze nastepny rok (propozycja aktualna az 3 lata).Sa tez szczesliwcy,ktorzy spedza wakacje w luksusowym hotelu w srodku sezonu.Bedzie to potwierdzenie legalnej dzialalnosci i argument firmy w sadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.crowley.pl 19.05.05, 19:15 Szczęście tych, którym uda się wyjechać w terminie również jest wątpliwe, gdyż nie są to nawet Hotele, a zwykłe ośrodki klasy turystycznej, którym daleko do luksusów;)..ale coż, naiwność ludzka nie zna granic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 24.05.05, 17:48 Pracowałem jako telemarketer w tej firmie (na czarno). Jej właściciel Grzegorz Major nie wypłacił mi pieniędzy za ostatni miesiąc pracy (za jednego urobionego klienta, telemarketer dostaje 20 zł). Major to cham i prymityw. Mówi wulgarnym językiem, traktuje ludzi jak śmieci. Pomaga mu równie chamska Ewa Goc, która jest tzw. menedżerem i potwierdza sprzedaże. Przedstawia się w rozmowach z klientami jako ... Wasilewska. Zadzwońcie na numer 0-22 670 07 17, poproście do telefonu Wasilewską i spytajcie, czy nie nazywa się przypadkiem Goc. Zadzwońcie na numer 0-505 115 913 spytajcie, czy rozmawacie z Ewą Goc, czy też Wasilewską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 24.05.05, 18:10 Nie kupujcie tych tzw. voucherów! To jest legalne oszustwo. Są to gierkowskie obiekty, niewarte ceny 600 zł. Jeśli doliczyć dojazd i wyżywienie, to koszt wyniesie ok. 1500 zł. Niektórzy klienci oddzwaniali, że w Mrągowie mieszkali ze szczurami i myszami. Oczywiście nikt nic nie wygrał, bo tzw. bon pobytowy wartości 1500 zł jest zwykłym świstkiem papieru, nie nadającym się nawet do wytarcia d.... (zbyt gruby i śliski). Więcej szczegółów podam za kilka dni. P.S. Do wiadomości pana Majora: Nawet mucha może boleśnie ugryźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silvia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: 195.205.73.* 31.05.05, 15:24 Właśnie dostałam telefon że wygrałam cudowny pobyt na Mazurach lub w Zakopanym i postanowiłam sprawdzić czy jest jakieś info na ten temat w Internecia no i trafiłam na to cudowne forum. Jestem z Wrocławia i dziś atakują to miasto :) Zadzwonili na mój służbowy telefon, ciekawe skąd wyczasnęli numer i dlaczego "rozmawiała" ze mna autoamtyczna sekretarka ?? Hmmm... szukaja naiwniaków ale tym razem spudłowali :)) Pozdrawiam wszystkich z pochmurnego dziś Wrocka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maria173 Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta 31.05.05, 22:24 wstyd - ale dalam sie zlapac /czesto korzystam z ofert promocyjnych biur podróży/ a oni tak przekonująco argumentowali !!!!! Sprawdzilam ale jak widać nie tak jak trzeba!!! Ale jestem wsciekła -głównie na siebie.Chętnie się przyłączę jeśli będą jakieś zorganizowane działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.crowley.pl 01.06.05, 18:07 Sprawdzając tego typu działające firmy nie należy brać pod uwagę informacji, numerów telefonów podawanych przez firmę, gdyż w Zakopanem jak i w Mrągowie mają swoich pracowników, którzy potwierdzają wiarygodność oferty, podając kosmiczne ceny pobytu w ośrodkach,jednak tak naprawde ceny te są wymyślone tylko na potrzeby marketingu i nikt nie płaci tyle za pobyt, nawet nie mając voucherów. W Zakopanem obecnie doba w pokoju dwu osobowym kosztuje 132zł...i tu jest już wliczone śniadanie jak i bezpłatne korzystanie z basenu i siłowni i można przyjechać w dowolnie wybranym terminie, bez zadnych przedpłat i ryzyka...można to potwierdzić pod nr telefonu 018 2015021 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubliniec Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 16:57 Skoro zaatakowano Częstochowę to i przyszedł czas na Lubliniec. Czy nie uważacie ze jest to podobna forma zawracania gitary jak niedawne zarzucanie naszych skrzynek pocztowych z informacjami że właśnie szczęsliwie wygrałeś 100 tys zł tylko musisz kupić łańcuszek za 50 i tak dalej... heheheheh. Ktoś tu się wypowiadał że jesteśmy naiwni gdyż wierzymy że coś za darmo nam dadzą. Ha!!! Przecież taka właśnie była informacja podana przez automat. Zastanawiam się tylko i prosiłabym o odpowiedz pracowników tej pożal się firemki (którzy zapewne analizują to forum i się zastanawiają jak uniknąć takich czy innych błędów) co by było gdyby zadzwonił do was ktoś kto nie dostał tego telefonu z atrakcyjną propozycją??? ....Ale przeczytał o tym np. na tym forum. Ha?? I co? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia200 Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta 02.06.05, 14:37 sa juz na dolnymślasku-Oleśnica- wlasnie otzrymalam taki telefon w pracy, po przeczytaniu forum.REZYGNUJE.wole swoje sprawdzone wakacje.pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.06.05, 15:06 Dziekuje Wam wszystkim, poniewaz przed momentem moja mama odebrała ten sam telefon, co świadczy o tym, ze nie rezygnują:/ Gdyby nie Wy to moja mama juz by dzwoniła i chciala sie pytac o te wczasy;/ Dziekuje raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 14:40 Spotkaliśmy przed chwilą, wspaniałe wielkie oszustwo! Zastanawiam się tylko czy sam Holet Imperial wie o tym jak zniechęca do siebie ludzi. Podaję zdobyty cudem numer do makkrtingu: (22) 46 33 303, gdzie można prosić o wyjaśnienia inne niż podawane przez uroczą Panią naciągaczke! Skur***two! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 14:46 Naciagactwo i krętactwo, aż wstyd żeby posuwał się do tego taki hotel! Ale może i dobrze, na przyszłość jak będę szukać kwatery będe GO omijać z daleka. Zastanawiam się tylko, czy taka kampania jest zgodna z prawem????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYPT Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 11.06.05, 12:10 Cudowna oferta dotarla w mazowieckie. Prosze odezwijcie sie szczesciarze, porozmawiamy i sprawdzimy jak to dziala teraz. Oferta do Mrongowo Club i do Zakopanego. Pozdrawiam KRYPT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrastiC Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.chello.pl 11.06.05, 13:30 Tez do mnie dzwonili jakies 20 min temu... ze hotel imperial ze mam tylko godzine a to moj kod na bon 1500 ....I tak z tego nie skorzystam ... mlodzi ludzie sa nieufni raczej ... ale osoby wiekowe ciesza sie z takich rzeczy i latwo je nabrac... Pracowalem w firmie Marketingowek kiedys wiec mniejwiecej na czym to polega ... Wywiazuja sie z umow ... ale wszystko jest naciagane. Nie dzwonilem tam ale pewnie ja juz poprzednicy mowia dochodza jakies dodatkowe koszta. Ciekawy tylko jestem ile osob z tego skorzystalo i ile jest zadowolonych ... ale niema co plakac nad rozlanym mlekiem :) ... Zostalo mi jakies 30 min na oddzwonienie. Zreszta nie zapisalem numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lily Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.ztpnet.pl 12.06.05, 16:55 Hej:( Ja to mam pecha:( zadzwonili do mnie w piatek i po wielu probach dojascia czy to prawda zgodzilam sie i zaplacilem. dzwobilam na infolinie TP i pani podala mi nr do Zakopca do hotelu, a tam pani powiedziala ze hotel robi taka promocje zeby sie zareklamowac. Uwierzylam ze TP nie podalo by mi trefnych nr-ow a pani w hotelu powiedziala by ze to kit. Ale teraz jak czytam to wszystko, to ogarnia mnie coraz wieksze przerazenie. Kurcze wtopilam 330zł:( Trudno nastepnym razem nie dam sie juz nabrac, szkoda ze czlowiek musi sie uczyc na tak przykrych bledach:( Teraz to tylko sie modle zeby moze to nie byl kit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.crowley.pl 12.06.05, 18:24 Numer, który dostałaś od TP jest prawdziwy, firma dzierżawi część pokoi, tak więc pod tym numerem telefonu odezwała się pracownica firmy z Warszawy i potwierdziła wszystko, o czym dowiedziałaś się dzwoniąc do Warszawy, niestety prawda jest taka,że to nie jest żadna promocja a tylko naciąganie ...jeżeli już wykupiłaś voucher dokonaj w miare jak najszybciej rezerwacji, w firmie każdy pracownik sprzedaje miesięcznie średnio ok 60 dokumentów, pracuje tam ok. 20- stu telemarketerów, łatwo przeliczyć jaka ilość dokumentów jest sprzedawana miesięcznie a to niestety oznacza, że nie wszyscy skorzystają z pobytu o ile wcześniej w ogóle firma nie zniknie z rynku i wtedy niestety ale właściciele voucherów nie będą mogli skorzystać z pobytu, gdyż to firma oferuje taki pobyt a nie sam ośrodek...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:42 Dzięki za ten wątek! Teraz atakują Warszawę. Mój małżonek o nieprzeciętnej inteligencji ;), dzwoni tam do firmy , do Mrągowa i podnieca się wygraną:))))) A nawet wysyła mnie do biura, które teraz mieści się podobno na Kopernika w Wa- wie. Wiedziałam, że to przekręt i wreszcie mogę udowodnić mężowi jaki z niego naiwniak. Takich właśnie szukają.... i znajdują niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Sietnicki Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.szczecin.mm.pl 14.06.05, 10:08 Otrzymałem dziś od Państwa informację,że wylosowano mój nr telefonu i mam otrzymać bon wartości 1500 zł. mój kod to AS proszę o bliższe informacje mój e-mail : alfakotadam@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.poczta.poznan.pl 14.06.05, 13:08 Gorzów Wlkp. zawirusowany !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: 83.168.96.* 14.06.05, 14:08 A teraz przyszła kolej na szczecinian... Najbardziej żal mi naiwnych starszych ludzi, którzy ucieszyli się, że wygrali pobyt w luksusowym hotelu, zadzwonili, zapłacili i figę z makiem dostali. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syriusz DANE TYCH *&@#*&^%&^ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:50 Condominium International sp. z o.o. Forma prawna: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Numer KRS: 0000164489 Wpis do Krajowego Rejestru Sądowego Data wpisu: 2003-06-13 Sąd: Sąd rejonowy dla m. st. Warszawy, XX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Adres: Jagiellońska 15 03-719 Warszawa Wspólnicy: Grzegorz Major - 30 udzialów/15.000 PLN Leszek Klin - 70 udziałów/35.000 PLN Kapitał zakładowy: 50000 Organ uprawniony do reprezentacji podmiotu: Zarząd Upoważnienia organu: W przypadku zarządu wieloosobowego każdy członek zarządu samodzielnie, w przypadku zarządu jednoosobowego prezes zarządu Osoby wchodzące w skład organu reprezentacji: Wiesław Pisarek - prezes zarządu Status: Wydawanie książek Wydawanie czasopism i wydawnictw periodycznych BUDOWNICTWO HANDEL HURTOWY I KOMISOWY, Z WYJąTKIEM HANDLU POJAZDAMI MECHANICZNYMI I MOTOCYKLAMI Sprzedaż hurtowa żywności, napojów i tytoniu HANDEL DETALICZNY, Z WYJąTKIEM SPRZEDAŻY POJAZDÓW MECHANICZNYCH I MOTOCYKLI; NAPRAWA ARTYKUŁÓW UŻYTKU OSOBISTEGO I DOMOWEGO HOTELE I RESTAURACJE Działalność związana z turystyką Działalność kurierska Telekomunikacja Obsługa nieruchomości na własny rachunek Wynajem nieruchomości na własny rachunek Obsługa nieruchomości na zlecenie Badania i analizy techniczne DZIAŁALNOśĆ ZWIąZANA Z KULTURą, REKREACJą I SPORTEM POZOSTAŁA DZIAŁALNOśĆ USŁUGOWA ------------------------------------- Może się Wam przydać. Mnie niestety nabrali, ale będę walczyć do upadłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: DANE TYCH *&@#*&^%&^ !!! IP: *.crowley.pl 14.06.05, 17:53 Obecny adres to : Warszawa, ul. Kopernika 36/40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yen Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:22 Witajcie. Mam certyfikat kupiony w Klubie Wakacyjnym 2 i pół roku temu. Próbuję się od jakiegoś czasu skontaktować z nimi, żeby się coś dowiedzieć, ale telefony nie odpowiadają, na maile też nikt nie odpisuje. Jak sądzicie, czy ta firma już sie zwinęła i forsa przepadła, czy może uda się gdzieś wyjechać, choćby do Zakopanego, na podstawie tego certyfikatu. Czy ktoś zna do nich akutalne telefony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalll Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.chello.pl 29.06.05, 11:45 niech ktos napisze jaki przyszedl mu rachunek za polaczenie z tym biurem marketingowym. Ja slyszalem, ze oni zarabiaja glownie na tym. I to wszystko za zgoda TPSA. Bo chyba nikt nie moze sam sobie zlozyc takiej linii. TPSA ZLODZIEJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.199.* 16.06.05, 11:31 Witam wszystkich. Mrągowo Klub Mazury dotarł do województwa lubuskiego. Przed chwileczką otrzymałam taki telefon: Mrągowo, Klub Mazury, serdecznie gratuluję, twój nr został wylosowany, wygrałeś ... 1500zł na pobyt, w ciągu godziny proszę oddzwonic... itp. itd. Bardzo szybki i krótki monolog! Aby sprawdzić tą ofertę od razu zabrałam się do wyszukania jej w internecie. Najpierw natrafilam na stonę www.klubmazury.pl/. Już nawet strona internetowa sama za siebie mówi!!! Następnie trafiłam na forum - z czego jestem bardzo zadowolona. Szkoda tych naiwnych, i tych, ktorzy dostępu do netu nie mają. Osobiście - nie wierzę w to. Według mnie to oszustwo. Niema nic za darmo!!! Z tego co widzę sporo osób zostało "szczęściarzami". Biedny dwa razy traci! Nie mam zamiaru oddzwaniać i cieszę się bardzo, że moje moje chwilowe "zadowolenie" z "wygranej" tak szybko ostygło i wygasło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: 212.127.89.* 17.06.05, 13:56 Interesuje mnie to, dlaczego firma posiada tyle numerów telefonicznych, większość z nich jest ciągle zajęta lub "abonent ma uszkodzoną linię telefoniczną". Niestety, ja dałem się naciągnąć i zapłaciłem te 330zł kurierowi. Wysłałem kartę rezerwacyjną. Kilka dni później dostałem telefon abym wpłacił resztę kwoty na numer: Imperial Tatry sp. z o.o. 91 1020 30466 0000 9002 0027 7780. Dziwne. Połowa konsultantek twierdzi, iż dopłaca się resztę w hotelu podczas gdy druga część twierdzi iż po otrzymaniu dowodu wpłaty drugiej części oni wysyłają list z numerem pokoju i potwierdzeniem rejestracji. Drugą sprawą jest wysokość rachunku telefonicznego. Po kontakcie z Błękitną Linią TPSA stwierdziła ona, iż numer należy do sieci Elnet. W internecie okazało się, że jest to oddział podlegający Netii. Zadzwoniłem pod ich numer informacyjny. Kobieta była bardzo zaskoczona o czym mówię i stwierdziła iż wina jest po stronie mojego operatora (TPSA) a nie ich. Tak a'propos to jeszcze nie dostałem rachunku. CZY KTÓRYŚ Z FORUMOWICZÓW otrzymał już jakiś wysoki rachunek przez te numery? CZY KTÓRYŚ Z FORUMOWICZÓW BYŁ już na miejscu w którymś z ośrodków? Kolejna pytanie - dlaczego Imperial posiada dwie strony internetowe. Konsultanci stwierdzili iż jedna strona NALEŻY DO HOTELU podczas gdy druga jest WŁASNOŚCIĄ SPÓŁKI. Kiedy po raz pierwszy do nich zadzwoniłem podali mi adres www.zakopane-imperial.pl natomiast na Voucherze jest adres www.imperialtatry.pl. Ciekaw jestem też dlaczego pierwsza strona nie była aktualizowana od Sylwestra i - dlaczego nie ma podanych cen (są puste miejsca). PONAWIAM PYTANIA: - czy ktoś był kiedyś w którymś ośrodków KORZYSTAJĄC Z VOUCHERA? Jak było? - czy ktoś już na 100% WIE że został przez tę firmę OSZUKANY? - czy ktoś dostał wysoki rachunek? Termin wizyty mam wyznaczony na początek lipca. Zaraz jak wrócę (po tygodniu czy po dniu) - poinformuję Was o tym! A co do wpłaty pozostałej kwoty - zrobię to osobiście w Ośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:28 WITAM!!!!!!! OFERTA DOTARŁA DO śWIEBODZINA!!!!JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKIS Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:31 CZEŚĆ!!!CZEMU NIE MOŻNA PŁACIĆ DOPIERO JAK SIĘ TAM DOTRZE A NIE DLA KURIERA A NAJLEPIEJ ZROBIC TAK PODAC ADRES I KURIER TROCHE SIE POMECZY Z ODNALEZIENIEM WYMYSLONEGO ADRESU!!!!!!NAUCZKA DLA NICH!!!!BANDA DEBILI!!!MOZE POCZTA PODA ICH DO SĄDU???HEHEHEHE CO TO ZA KURIER WOGOLE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona oszukana Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.05, 07:33 www.tur-info.pl/p/ak_id,1805,,uwaga_na_nieuczciwe_biuro.html, wiem,ze zostałam oszukana ale 5 minut za poxno zaplacilam kurierowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.rene.com.pl 23.06.05, 11:10 A ja dostalem telefon przed chwilą. Oczywiście zlałem temat, i radze to każdemu, bo niekiedy na naiwności ktoś nieźle może zarobić! Ludzie nikt nie rozdaje nic za darmo!!! Nie wydzwaniajce do takich debilowatych miejsc! pozdrów.a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysz Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: 81.210.115.* 23.06.05, 13:32 Ja dostałam ten telefon dzisiaj rano. Zadzwoniono ...do biura. Odebrałam, oddzwoniłam i... na szczęście miałam włączony internet i natknęłam się na forum. Wiem, że nie ma nic za darmo, ale czasami przecież zdarzają się okazje (ach ten optymizm i nieustanna wiara w innych!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kansas Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:30 Ja też parę minut temu odebrałam taki telefonik...i całe szczęście że mam w domu internet. Pozdrowienia z Warszawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: 62.233.238.* 23.06.05, 15:22 Ehhh dzisiaj tez dostalismy z narzeczonym telefon, zaaferowani pojechalismy pod podany adres, porozmawialismy z uprzejmym Panem i co sie okazalo? Niby zadzwonilismy do hotelu w Mragowie, owszem taki hotel istnieje, nawet usmiechnieta Pani potrafi porozmawiac z czlowiekiem ale po takiej ilosci Waszych komentarzy odechcialo nam sie jechac. Biorac pod uwage, ze od stycznia ta grupa grasuje...teraz obecnie dzwonia z Warszawy....a swoja siedzibe przeniesli na ul Kopernika36/40 ( przynajmniej my tam dzisiaj bylismy)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasdar Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:14 Dziś ja otrzymałem telefoniczna informacją o wygranej. To jest po prostu "perpetum mobile"- nie grasz a wygrywasz!!!Nigdzie nie ma dobrych wójków, którzy dopłacaliby za mnie dość dużą część należności za wypoczynek. To jest jawne naigrywanie się się z większości przeciętnych ludzi. Nie każdy ma mozkliwość sprawdzenia wiarygodności tego typu ofert. Po telefonie od firmy " Imperial Tatry" byłam nad jeziorem, gzie spotkałam trzy osoby , które otrzymały w dniu dzisiejszym taką samą ofertę- mieszkam w bardzo szczęśliwym miejscu- tyle wygranych na raz!!! To jet [przekręt. Uprzejma pani w telefonie nie miała bladego pojęcia, gdzie i do kogo się dodzwoniła. Naturalnie wolne terminy są ale nie w tym roku. Odradzam i przestrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Gdańska Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:18 Ja również dostałam tą ofertę jak wielu moich znajomych, niestety to naciagacze! Okazuje się że hotel ten jest w złym stanie i nigdzie w internecie nie ma oferty cenowej. Moja szefowa rok temu też wygrała i pojechała. Mówi że jest to nora!!! Powybijane okna itd., zamieszkali w innym hotelu. Ludziska nie dajcie się nabierać!!!!W Zakopanem można mieszkać na kwaterach od 25 zł od osoby i to w przyzwoitych warunkach. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
eskimosek6 Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta 29.06.05, 11:25 ja również otrzymałam taką propozycję... Szkoda tylko, że trzeba dopłacić 600 zlotych do tego mega interesu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.tzmo.com.pl / *.tzmo.com.pl 30.06.05, 14:46 Tez dzis dostalem taka propozycje, zadalem sobie trud sprawdzic na czym to polega. Oprocz podawanej przez nich strony www.imperialtatry.pl lub www.zakopane-imperial.pl jest tez oficjalna strona COSu www.cos.info1.pl i tam jest inny numer telefonu, pod ktorym pani inofrmuje, ze normalnie doba w 2-os pokoju tam kosztuje 315 PLN (ze sniadaniem) i potwierdza, ze czesc pokoi sprzedali w ofercie firmie imperial tatry z W-wy. Sugerujac sie ta cena za dobe, to mozna rzeczywiscie sobie to 1500 PLN rabatu wyliczyc, tyle ze to chyba jest bez sniadan, a do tego pozostaje kwestia rezerwacji i wolnych miejsc. Wydaje mi sie, ze wszystko sprowadza sie do przeczytania wszystkiego co jest napisane malymi literkami na voucherze i sprawdzeniu czy wystawca vouchera jest COS czy jakas szemrana spolka z W-wy, jesli juz ktos sie zdecydowal podac namiary na siebie. Mi niestety minelo juz 1/2h ktore mi dali na decyzje (swoja droga ciekawe, ze kazdy dostaje inny czas...). Nie zebym bronil tej firmy, bo to w koncu nie moj interes, ale mysle sobie, ze tak juz w Polsce jest, ze glosno krzycza ci, ktorych kiedys oszukano, albo ogolnie sa sceptycznie (zeby nie powiedziec wrogo) nastawieni do wszelkich podejrzanych dzialan. Ci ktorzy sa zadowoleni nie maja interesu zeby sie tym chwalic, wiec ich nie slychac i statystycznie wydaje sie, ze 90% zostalo oszukanych. Ja kilka razy kupilem cos na wyprzedazy 70% i to nie tylko w Polsce, ale w porzadnych sklepach w Europie i tam jakos nikt z gory nie widzi oszustwa w kuszacej propozycji. Ale tu jest Polska i pewnie jest w tym jakis haczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.crowley.pl 03.07.05, 09:43 Przeczytaj dokładniej wypowiedzi niektórych osób piszących na tym forum, dostałeś czas 1/2 h, gdyz po dłuższym namysle przekonałbyś się, że nie warto, pewnie że taką ceną podają, gdyż taką mają informację o cenie od Spółki, która dzierżawi część pokoi, natomiast nikt nie mówi już o tym,że jest to wymyślona cena i nikt po takiej tam nie jeżdzi, trzeba było jeszcze dopytać się jaką cenę oferyje ośrodek za takie same pokoje, ale nie wydzierżawione spółce, jest to cena ok 100zł za dobe ze śniadaniem i więcej te pokoje w takim jak oferuje Imperial standarcie nie są warte. A najważniejsze jest to,że kiedy firma z warszawy się zlikwiduje, vouchery stracą ważność, jak i to,że nie każdy będzie w stanie wyjechać, było trzeba jeszcze zapytać, ile pokoi jest w posiadaniu spółki, firma sprzedaje srednio ok. 1000 dokumentów miesięcznie, przelicz sobie ile pokoi musiał by mieć Imperial, by każdy mógł skorzystać z pobytu. Ludzie nie bądzcie naiwni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: dla Wojtasa IP: 193.0.117.* 21.07.05, 15:58 Drogi kolego! Podaj mi adres bezgwiazdkowego hotelu w Polsce, w którym doba kosztuje ponad 300 zł. Ta wzięta z sufitu cena to zwykły chwyt marketingowy. Równie dobrze możesz ustalić cenę bochenka chleba na 10 zł i sprzedawać go ze znizką 8 zł. Takim samym chwytem marketingowym jest pół godziny na odpowiedź. Jeszcze dzisiaj mozesz zadzwonić i Ci voucher sprzedadzą!!! Nawet jeśli jest 1 oszukany, to Pan Grzegorz Major & Company wyladują w piekle. A oszukanych są tysiące. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: dla Wojtasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:46 wiesz co myslę może to jest chwyt reklamowy nie gorszy od tych w telewizji ktore oglądasz codziennie ale gdzie ty widziałeś coś za darmo????chciałeś żeby ktoś cie zaprosił i wszystko sponsorował???popatrz sobie na ceny ośrodków wypoczynkowych lub agroturystycznych wszędzie doba kosztuje 120 zł pokój 2-os.a jak jakies tańsze to kicz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:50 ja też otrzymalam taka wiadomosc i podeszlam do tego z wielka wątpliwoscią ale dzwonilam i niby jest wszystko ok. Wolalabym sprawdzic te oferty moze w biurze ochrony konsumenta? Jaki tam jest nr tel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Możecie popracować dla oszustów IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 11.07.05, 16:47 O święta naiwności! Ktoś sie jeszcze zastanawia, czy to jest wiarygodne!!!!!!! Jeśli ktoś chce sie przekonać, jak się robi ludzi konia, to niech popracuje dla tych oszustów. Dzisiejsza Gazeta Wyborcza zamieściła ogłoszenie o naborze telemarketerów. Zbiórka jutro (12 lipca 2005), ul. Kopernika 36/40, III piętro. Obiecują zarobki 2300 zł (szkoda, że nie euro he! he! he!). Jeśli chcesz pracować na czarno (nie wiadomo dla kogo, bo pod tym adresem, według Krajowego Rejestru Sądowego, ma siedzibę 5 firm: Condominium International, Klub Wakacyjny, Holiday Travel Center-Klub Wakacyjny, Imperial Tatry, Polskie Hotele), być traktowanym jak śmieć przez panią menedżer Ewę Malinowską (prawdziwe nazwisko Goc), robić kasę dla znanego oszusta Grzegorza Majora (sprzedał kilka tysięcy voucherów na Teneryfę, tyle, że ich nabywcy nie wiedzieli, ze są one bez dojazdu i wyżywienia), nie być pewny czy dostaniesz zarobione pieniądze (20 zł od nabranego jelenia) TO BARDZO POLECAM!!!! Ja już to przerabiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Na czym polega oszustwo IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 11.07.05, 17:02 Oszustwo polega na tym, że te sukinsyny sprzedały już ponad 20 tysięcy voucherów do Zakopanego (sprzedają od stycznia 2004; w ubiegłym roku były 2 oddziały - oprócz warszawskiego także zakopiański). Spytajcie się, ile pokoi kategorii B (tylko takie są kupowane przez klientów) jest w Imperialu. Nikt wam nie odpowie!!! Jest pewne, że wszyscy się nie zmieszczą. Prawda jest taka, że kupują to głównie ludzie naiwni, a nawet głupi. Są tacy, którzy myślą, że po przyjeździe do Zakopanego otrzymają zwrot wpłaconych 300 zł. Jest też trochę takich, którzy się spieszą, a dla nich strata 300 zł nic nie znaczy. Większość to jednak biedacy, którym wydaje się, że po raz pierwszy sw życiu uśmiechnęło się do nich szczęście. Tymczasem nabijają kasę temu drabiowi Majorowi. Dlaczego nie ma postów od oszukanych? Bo teoretycznie nikt nie jest jeszcze oszukany. Przecież vouchery są jeszcze ważne. Ale za 2-3 lata oszukanych bedą tysiące! Jeśli chcesz, to i TY możesz wsród nich być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Możecie popracować dla oszustów IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 12.07.05, 12:37 Podaję pełną treść ogłoszenia z "Gazety Wyborczej". "Telemarketing - specjalistów od sprzedaży. Średnie zarobki 2300 zł/m-c. Spotkanie wtorek 12.07.05 r. godz.17.30 ul. Kopernika 36/40, III piętro" Idę to zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostroleka__rulez Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 14:24 Co wy chcecie super oferta! Normalnie za darmo w ratach!!! :D o tym jeszcze nie syszałem. Ludzie nie dajcie sie na to nabrać, do mnie też tak dzwonili, od razu zadzwoniłem da Mamuśki, ona sprawdziła w TPSA ze nie ma takiego nr. w Warszaawie, czyli juz jakiś przekret, a poaztym jak ta facia dzwoniła to ten nume pod ktor mam zadzwonic chyba 3 razy powtarzała, ale ten dzieki ktoremu niby wygrałem wcale:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 19.10.05, 23:18 kochani cała sprawa wyglada w ten sposób,ze te wycieczki sa,na Mazurach i w Zakopcu i musimy za nie zapłacic 600 zl za tydzien za 2 osoby.Caly hak to to ,ze przepłacamy!!!!!!!!!bo taka wycieczka kosztuje tylko 450.wejdz na stronke tych osrodkow i sprawdz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:29 Spotkałam się z tą ofertą.Nie wiem czy mnie nie naciągają na kase.Mam jeszcze 20 minut.Nie wierze w cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.net-serwis.pl 18.07.05, 10:01 Hej! Ja kupiłam ten czek 1,5 roku temu.. w tym roku stwierdziłam ze trzeba go wykorzystac tylko mam problem z tygodniem urlopu.. byłam w mrągowie i stwierdziłam że sparwdzę ten hotel zanim się do niego wybiorę.. byłam tam.. pokoje są wyremontowne, nowe mebelki, łazieneczki.. naprawdę z zewnątrz wygląda słabiutko ale w środku bardzo dobrze.. jest winda.. stoły do bilarda.. Nie wiem jak jest w Zakopcu ale w Mrągowie jest fajnie. Widziałam że na dole trwał remont pokoi a Pani z recepcji pozwoliła nam zobaczyć pokój na drugim piętrze i był super. Przed hotelem były dwa baseny.. widziałam że ludzie szli na plaże.. Tylko że ja nie mogę wziąśc całego tyg urlopu bo pojechałabym tam.. A jak widzę z postów nie oddają kasy za czeki.. ale chyba można go komuś oddać/sprzedać???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:30 Byłam w Zakopanem w hotelu Imperial. Kiedy przeczytałam Wasze posty, przeraziłam się, bo wszystko juz było załatwione i tylko szykowałam sie na wyjazd. Okazało się, że to nie ściema. Miałam pokój dwuosobowy, z łazienką, ręcznki, dostawa papieru toaletowego. Tylko ich knajpa była droga i tu odradzam. Poza tym było ok. Sama słyszałam jak recepcjonistki tłumaczyły się, że to nie oszustwo. Mimo to na przyszłość wolałabym jechać na kwaterę- bardziej czuje się ten styl, że się jest u górali. Poza tym wtedy wiem, komu daję zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:48 cześć ja tez sie wybieram do tego klubu w mrągowie i własnie dzis dostałam poteierdzenie rezerwacji telefonicznie i mam nadzieje że to nie kit a jak nawet to na pzryszłośc bede wiedziała jak nie dac sie oszukać oby to była prawda...możesz mi cos wiecej napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: dla Ewki IP: 193.0.117.* 21.07.05, 15:34 Polecam Ci dokupić jeszcze z 10 takich voucherów i wtedy je odsprzedać. Wystarczy iść na Kopernika 36/40 i otrzymasz dowolną ilość "wygranych" bonów!!! Za 10 bonów po 1500 zł (ogólna wartość 15 000 zł)zapłacisz jedynie 3 000 zł. I otworzysz własny sklepik z bonami. Policz ile zarobisz, gdy kupisz 100 bonów, a ile gdy kupisz 1000? W każdym banku dadzą Ci od ręki kredyt!!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka dla Andy.. i całej reszty siejącej postrach.. IP: *.net-serwis.pl 26.07.05, 16:48 Tak sobie myslałam.. strasznie się wczuwasz w ten temat.. a moze ty jesteś z konkurencji która za miesiac, dwa, trzy wypuści też taki super produkt na rynek i nie chcesz zeby Ci wszystkich klientów wykosili..?? Hehe.. ja nie twierdze ze oferta jest uczciwa bo jeszcze z niej nie skorzystałam.. nie twierdze też że jest nieuczciwa.. z tych samych powodów.. byłam w hotelu w Mrągowie na przeszpiegach i wygląda dobrze.. gadałam z ludźmi i jedynym problemem według nich było to że faktycznie jest wielki problem z rezerwacją terminu!!!!! nie mam natomiast pojęcia jak wyglada hotel w Zakopcu.. kupiłam czek.. może byłam głupia.. może.. ale jak go kupowałam nie było forum.. sygnałów w stylu coś jest nie tak.. ale skoro już go mam to nie panikuję.. nie sieję postrachu.. tylko staram się wybrnąć z sytuacji tak zeby nie stracić.. A jak stracę to moja wina i moja strata.. i nic Ci do tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: dla Andy.. i całej reszty siejącej postrach.. IP: *.crowley.pl 27.07.05, 17:33 ...a nie przyszło Ci go głowy, że są takie osoby, które miały styczność już z tą firmą i wiedzą na jakich zasadach ona funkcjonuje, chyba nie za dokładnie czytałaś wypowiedzi na tym forum, są osoby które zostały oszukane i piszą o tym, jeżeli dla Ciebie 300zł jest kwotą, którą możesz sobie lekkomyślnie wyrzucić, to Twoja sprawa..ale są ludzie dla których jest to połowa miesięcznego zarobku i dają się oszukać wierząc,że moga coś zyskać..to właśnie do takich osób pisze Andy..i inne osoby przestrzegające przed tego typu ofertami, by przedewszystkim Ci biedni nie dali sie naciagac a Ty jak widać do takich nie należysz...poza tym nikt tu nie napisla,ze nie ma takich osrodkow, ale mozesz sobie sprawdzic jakie sa faktyczne ceny w osrodku np Zakopane karpatia.pl/rez.phtml?opis=telewizor&numer=677 i jedziesz kiedy chcesz bez przedplat i sama teraz odpowiedz sobie na pytanie, co takiego zaszczytnego Cie spotkało, firma z W-wy dzierżawi tylko część pokoi w obydwu ośrodkach, więc wcale nie wszystkim uda sie wyjechac, pomimo,ze i tak przepłacili, oni się bogacą i przedewszystkim najbardziej biedni tracą miłego pobytu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia1 Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: 80.48.247.* 23.07.05, 09:35 Cześć! Skoro już wykupiłaś ten czek to podziel się informacja ile wyniósł Twój rachunek telefoniczny dzwoniąz do nich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: dla Kasi IP: 193.0.117.* 21.07.05, 15:39 Nie turbuj się waćpanno! Nic nie straciłaś. Masz nie 20 minut, ale całe życie na zakup bonu. Zadzwoń ponownie. Wygrana czeka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiszczurek Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.elpos.net 18.07.05, 11:53 Atak na Bialystok Czy ktos dostal juz racunek telefoniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.05, 21:39 byłam dwa lata temu a bon kupiłam 3 lata temu może się coś zmieniło ale czytam wypowiedzi na forum i myśle że miałam dużo szczęścia bon kupiłam do Darłówka ale byłam na Mazurach bo podobno nie było już miejsc, apartament 2 pokoje z kuchnią nawet dobrze wyposażony, jak na 5 osób się rozłożyło to nawet 7 dni wyszło po 100 zł Ośrodek "Gerkowski"- dawny POLONEZ ale nieźle wyremontowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.05, 21:43 dopisek: tylko na korcie tenisowym była jakaś breja - buty do wyrzycenia dobrze że nie markowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielgosz Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.info 19.07.05, 15:19 wlasnie dzis dostaelm info o tej promocji dzwonilem do warszawy i wszystko wydalo sie interesujace jednak jak sie zapytalem o adres tej firmy lub adres meilowy przemila pani zaczela cos sciemniac juz wydalo mi sie to podejazane wiec zadzwonilem do osrodak mrongowo itam tez cos sciemniali z terminami w koncu weszlem na ich stronke tego osrodka i taka stronke to morzna zrobic w 5 min a osrodki niby takie duze maja konkretne stronki nic tak czy siak ja zrezygnowalem z tej proocji i mam nadzije ze rachunek za tel mnie nie przerazi powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: 212.33.64.* 14.10.05, 15:37 Słuchajcie, tez dzisiaj miałam taki telefon. Zadzwoniłam na te 022 4884444, pani opowiedziala mi wszystko co i jak wyglada. Uwierzylam, umówiłam na dzisiaj wieczór kuriera aby przyjechal po pieniadze. Zarezerwowałam sobie Hotel w Zakopanem. No i zaczelam czegos szukac w necie na ten temat. Znalazłam Was. Pojawiły się wątpliwości. Postanowiłam zadzwonić raz jeszcze pod 022 4844444 z zapytaniem od kiedy mają taką promocje. I słuchajcie kobieta powiedziała, ze od DWOCH dni. No jak moze byc od dwóch dni skoro wasze wpisy są tu juz od maja. KŁAMAŁA. Teraz nie wątpię w to, ze to ściema. Zaraz zadzwonie odwołać kuriera. Na pewno nie dam sie nabrac. Pdejrzane jest również to , że gdy dzwoni się do tych hoteli to Panie nie przedstawiają się słowami "Recepcja Hotelu takiego i takiego, imię nazwisko słucham" (przecież tak jest w kazdym szanującym się Hotelu)tylko mowi krótkie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.gizycko.mm.pl 22.07.05, 13:18 Dziś moja mama dostała ten telefon. Jako dziennikarz sam oddzwoniłem. Odebrała Pani. Powiedziała, że jeśli nie mam 28 lat, nie będzie ze mną rozmawiać. Rozmawiała mama, nakręciła się. Potem odwiedziłem to forum i ... sam zadzwoniłem. Odebrał jakiś pan. Powiedziałem, że dostałem telefon, pan zapytał się czy mam ukończone 18 lat (widac panie mogą rozmawiać z ludźmi pow. 28 lat, panowie pow. 18). Uwierzył mi na słowo, że telefon od nich dostałem, nie było problemu, gdy powiedziałem, że ich kodu nie pamiętam. Zapytałem pana ile zapłacę za to połączenie, odpowiedział, że normalnie, bo dodzwoniłem się do Zakopanego do rezerwacji (od kiedy nr (22) 488 44 44 to Zakopane?). Pan maila nie podał. Zapytany, czy mogę zapłacić te 299 zł nie kurierowi, tylko w hotelu, gdzie będę wypoczywać, odparł, że nie, bo to zaliczka, by zarezerwować miejsca. Zapytałem więc, czy w ich hotelach można telefonicznie (bez promocji) zarezerwować pokój. Odparł, że tak. Na pytanie jakim cudem zarezerwują mi miejsce przez telefon, bez opłaty, już nie odpowiedział. Zapytałem się więc ile mam czasu na podjęcie decyzji - jeden dzień, odparł. Zapytałem więc, dlaczego pani, która rozmawiała z mamą powiedziała jej, że ma 2 dni? Pan zapytał co to za pani, powiedziałem, że nie raczyła się przedstawić. Pan powiedział, żebym jej nie wierzył. Zapytałem więc, komu mam wierzyć? Pod tym samym numerem zgłaszają się 2 różne osoby. Jedna mówi, że na podjęcie decyzji jest jeden dzień, druga, że 2. Pani rozmawia z osobami powyżej 28 lat, pan powyżej 18! A numer do Warszawy łączy nas z Zakopanem! Adres hotelu w Mrągowie : "Klub Mazury" ul. Młynowa 51, Mrągowo, nad jeziorem Czarnym. Jutro być może się tam pofatyguję, a może ktoś z Was jest w Mrągowie i zechce ich sprawdzić. Nawet jeśli oferta jest prawdziwa, to organizacyjnie są to ludzie niewiarygodni, śmieszni. A za 1000 zł, można w 4 osoby wynając na tydzień domek na Mazurach, bez promocji i bez ściemy, wychodzi więc 250zł za osobę, za tydzień wczasowania, o.. proszę bardzo www.kisajno.spanie.pl - tam znajdziecie przykładową ofertę i jeszcze wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_m Re: klub Mazury Mrągowo/Zakopane Imperial oferta IP: *.chello.pl 22.07.05, 14:24 mnie nawet Pani o ten kod nie zapytała, tylko o moją godność i nr tel. wraz z kierunkowym, kiedy zapytałam w jakim celu coś zaczęła motać dowiedziałam się tyle : 599zł. mam zapłacić dziś 299zł + 31zł za kuriera :) reszta na miejscu / wyżywienie nie jest wliczone w pobyt można wykupić abonament na wyżywienie wychodzi od 39zł za osobę śniadanie+obiad+kolacja oczywiście oferta ważna 2 lata - Mrągowo / 3 lata - Zakopane rok temu wygrałam pobyt 7 dniowy w hotelu BRYZA - JURATA o wygranej i szczegółach poinf. mnie "żywy" PAN a nie jakis automat poniosłam koszt dojazdu na miejsce + ok. 50zł. za klimatyczne Byłam bardzo zadowolona - rewelacja dla porównania proponuje wejście na stronę www.bryza.pl ( nie jest to tylko krótki opis i zdjęcia których nie można powiększyć itp. ) wiadomo że nie ma co porównywać klasy hotelu BRYZA do hotelu w Mrągowie, jednak moim zdaniem żadna szanująca i wiarygodna firma ( hotel ) nie ma tak ubogiej strony www Pozdrawiam i przestrzegam nie dajcie się naciągnąć dziś 22.07.05 dzwonią do Lublina !!! Odpowiedz Link Zgłoś