Gość: Mike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 08:52 Ja kocham to miasreczko. Jest ono jak z bajki. Zamek,ratusz, Dom Długosza, Katedra...mają architektoniczny urok. I ta brama - bodajże Opalińskich (?). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kashkaa Re: Sandomierz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:03 Brama Opatowska. A miasteczko cudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: Sandomierz 08.02.06, 10:31 Macie może jakiś link do strony poświęconej temu miastu, ze zdjęciami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:12 www.sandomierz.pl/ www.sandomierz.org/ www.sandomierz.net/ Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.sakowska Re: Sandomierz 11.02.06, 20:41 Oj ja też kocham, byłam arz tylko i urokliwe miejsce naprawdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpbeatrice Re: Sandomierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:23 Sandomierz jest przepiękny. Kazimierz przy nim sie nie umywa. Poza tym ostatnio dosc preznie promuje swoje uroki i walory. Podczas wakacji w kazdy weekend cos sie dzieje, koncerty, turnieje, strzelanie z armaty, i wiele innych. Zapraszam warto przyjechać. Ja jestem zTarnobrzega ok 16 kmi dsc czesto jezdze na rowerze do tego miasta. W koncu to jedno z najpiekniejszych miast, najstarszych w Polsce, jedna z krucjat wyruszała włąsnie z tego miasta. Zachęcam wszysstkich. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Sandomierz 16.02.06, 19:45 I ma przepiękne okolice do spacerów. Wąwozy i Góry Pieprzowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka Re: Sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:38 Piękne miasto, urokliwe, a w dodatku można robić wycieczki do Leżajska, Łańcuta, w drugą stronę do Opatowa, oczywiście do Baranowa Sandomierskiego (znanego z serialu "Czarne chmury"), do Ujazdu - wspaniały zamek Krzyżtopór, niestety w ruinie.. Cała ta część Polski jest przepiękna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizja Re: Baranów Sandomierski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:49 W tym tygodniu odwiedziłam zamek w Baranowie,i obejrzalam sobie masę falsyfikatow:mebli, obrazów, sztukaterii,{ tam nie ma żadnych oryginałoW a podróbki to nidoróbki.] osobom z mojej grupy nie pozwolono usiąść na krzeslach[wspolczesnych] na ktorych siadaja ludzie wynajmujący zamek na imprezy i zaproponowano im miejsce na podlodze,wielokrotnie przewodnik sugerował nam ze jesteśmy biedakami i nie dla nas takie miejsca. Np. szkoda sobie zaprzatać gLowy caną tej komody.CENA BILETU 8pLN.W podziemiach zaproponowano nam film o "Siarkopolu"- upadłej firmie wczesniejszym właścicielu zamku.MiaLam wrażenie że potraktowano mnie jak"BARANA do wystrzyżenia" Czuć tam ducha komunistycznego myślenia ukierunkowanego na kapitalistyczny zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizja Re: Baranów Sandomierski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:23 Do postu wyżej! Przepraszam pomyłka cena biletu wynosila 10 pln. Pozdrawiam! wizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizela61 Re: Baranów Sandomierski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:29 A można prosić o jakieś namiary na nocleg w Sand., w przystepnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś