Dodaj do ulubionych

a ja bym chciała SPA na Dolnym Śląsku

08.06.06, 18:10
Pomóżcie! Nie mam czasu na długie urlopy ale tak na kilka dni to chętnie .
Mieszkam na Dolnym Śląsku i chętnie bym sobie zafundowała kilka dni relaksu -
może ktoś zna ( bywał ) w takich miejscach : masaże , kąpiele i coś
jeszcze.Sprawdzałam dolnośląskie uzdrowiska - w weekendy mają wolne ????Tzw.
Zakłady Przyrodolecznicze wtedy nie pracują !Obłęd! No dobra , mogę się
wybrać do sąsiednich województw , ale nie do Warszawy !
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: a ja bym chciała SPA na Dolnym Śląsku IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 09.06.06, 08:49
      W Karpaczu jest Malachit Spa hotel. W Ustroniu k. Wisły firma Bielenda ma hotel
      SPA. Chyba w Kowarach działa też hotel Jelenia Struga i ma takie zabiegi.
    • Gość: ja Re: a ja bym chciała SPA na Dolnym Śląsku IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 09.06.06, 08:59
      www.jeleniastruga.pl
      • Gość: jacko Re: a ja bym chciała SPA na Dolnym Śląsku IP: *.icpnet.pl 11.06.06, 20:46
        Polecam St.George w Kudowie,Jelenią Strugę,
    • spa-prestige.pl Re: a ja bym chciała SPA na Dolnym Śląsku 01.07.06, 16:25
      Godne polecenia SPA na Dolnym Śląsku:
      www.spahotele.pl/index.php?mod=hotele&inter=user&func=opisObiektu&id_obiektu=37
      www.spahotele.pl/index.php?mod=hotele&inter=user&func=opisObiektu&id_obiektu=84
      Paweł
    • Gość: Silvan SPA Re: a ja bym chciała SPA na Dolnym Śląsku IP: *.raciborz.vectranet.pl 09.01.14, 08:56
      Serdecznie zapraszamy do Silvan SPA na Śląsku - w miejscowości Żytna, na trasie Rybnik-Racibórz. Nasze SPA położone jest na skraju spokojnej wsi, w otoczeniu lasów Cysterskiego Parku Krajobrazowego, łąk i pól. Zapraszamy na zabiegi kosmetyczne, relaksacyjne i do strefy wellness, oczywiście również noclegami i wyżywieniem. Szczegóły na stronie www.silvanspa.pl
    • fprosty Re: a ja bym chciała SPA na Dolnym Śląsku 29.11.19, 12:43
      Hej, @ika5 ostatnio z mężem byliśmy w Smaki na szlaku - Atrakcje - Polanica zdrój. Byłam zachwycona masażami.

Polecam wszystkim, którzy chcą fajnie spędzić czas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka