Gość: charlie IP: 213.17.170.* 12.06.06, 13:19 cześć, Czy amcie moze jakieś sprawdzone miescówki do Białowiezy ?? Może być gospodarstwo agroturystyczne, hotel, pensjonat. z góry dziękuję za wszelkie informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imp9 Re: Białowieża 13.06.06, 12:15 Byłam z rodzinką w Białowieży tydzień temu. Wprawdzie by to wyjazd jednodniowy z możliwością ewentualnego przenocowania. Na oku mieliśmy : www.hotel-zubrowka.pl/imprezy.htm Podobno super-znajomi przetestowali. W ich imieniu polecam. inka Gość portalu: charlie napisał(a): > cześć, > > Czy amcie moze jakieś sprawdzone miescówki do Białowiezy ?? Może być > gospodarstwo agroturystyczne, hotel, pensjonat. > > z góry dziękuję za wszelkie informacje > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Białowieża IP: *.aster.pl 13.06.06, 17:59 sprawdzałam kiedyś hotel "Białowieski". całkiem przyzwoity standard, łazienki w porządku, jedzenie bardzo dobre - na śniadania bardzo obfity szwedzki stół, dobre pasztety (robione na miejscu), serki i twarożki, ciekawe potrawy z jaj, sałatki itd. hotel "Żubrówka" z pewnością lepiej się prezentuje i jest droższy (nie wiem, jakie pokoje, bo tam nie mieszkałam), ale jeżeli chodzi o kuchnię, to "Białowieskiemu" nie dorasta do pięt. jadłam tam raz obiad i było to najgorsze i najdroższe doświadczenie z czterdniowego długiego weekendu. jeżeli szef kuchni się nie zmienił, to popasanie tam zdecydowanie odradzam. ponadto "Białowieski" - co dla mnie było zaletą - jest "na końcu" Białowieży, a więc mało ruchu samochodowego i hałasów. pzdr, M Odpowiedz Link Zgłoś
imp9 Re: Białowieża 13.06.06, 19:23 Być może jest, Małgosiu tak jak piszesz. Nie byłam ani w jednym, ani w drugim. Znam ludzi, którzy Żubrówką byli zachwyceni. Widać są gusta i gusta. Mam jednak inną uwagę. Nie rozumiem o jakim ruchu mówisz. Wygląda na to, że przez Białowieżę przejeżdża sznur trąbiących samochodów. Ja nic takiego tam nie zauważyłam, a myślę, że sobotnie słoneczne popołudnie było dobrym sprawdzianem. pozdrawiam inka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylaba Re: Białowieża IP: 217.153.206.* 14.06.06, 09:56 A ja polecam kwatere agroturystyczną Chatka Puchatka.Bardzo piękny dom,nieco na uboczu Białowiezy, ale przecież tam wszedzie na piechotę pare minut :-)Pokoje śliczne z łazienkami a za oknem jedynie przyroda :-)No i właściciel domu przemiły....Mozna pozyczyc rowery, rozpalic ognisko.A jak już tam będziecie to polecam restaurację Carską.Jeśli nie na cały obiad, to chocby na deswr.Warto dla niepowtarzalnego wystroju a i menu wspaniałe!Pozdrawiam! www.chatka.bialowieza.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Białowieża IP: 62.233.165.* 16.06.06, 09:16 Zajazd Soplicowo, super Odpowiedz Link Zgłoś