Gość: caterinka@wp.pl IP: *.dozamel.ssk.pl 01.04.03, 11:02 Chcę jechac z 20-miesięcznym dzieckiem do Gąsek. Nigdy tam nie byłam. Proszę poradzcie, czy warto i czy tamtejsza plaża jest fajna. Dzięki caterinka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jerzyfil Re: Gąski IP: *.tvk.pl / 10.0.5.* 06.04.03, 18:07 Gość portalu: caterinka@wp.pl napisał(a): > Chcę jechac z 20-miesięcznym dzieckiem do Gąsek. Nigdy tam nie byłam. Proszę > poradzcie, czy warto i czy tamtejsza plaża jest fajna. > Dzięki > caterinka Kilka lat temu jeżdziłem co roku do Gąsek przyczepą do ośrodka wrocławskiej Mody.Jest to cicha,spokojna miejscowość w tej chwili przybyło dużo pól namiotowych,kempingów,co roku coś nowego.Plaża jest taka sobie ,trochę ale to trochę kamieni.Nie jest tak szeroka jak na wybrzeżu szczecińskim ,ale przyjemna i ma swój urok.Jest trochę punktów gastronomicznych (bar "Włóczęga").Polecam ośrodek Roksana powstały po wrocławskiej Modzie i ośrodek "Eden".Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś