Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:28 Niewątpliwie polecam Pub Przy Mlynie - jedną z nejlspzych lokalnych restauracji, rzeczywiście z milą obslugą i niesamowitym jedzeniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bywalczyni Kłodzko IP: 195.205.252.* 11.11.06, 00:41 rzeczywiście Pub Przy Młynie to najlepsza restauracja w okolicy, zarówno ze względu na znakomite jedzenie, profesjonalną i przemiłą obsługę jak również wspaniale wnętrze o niepowtarzalnym klimacie. polecam gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alusia Kłodzko IP: *.swa.inotel.pl 03.02.07, 23:51 Kłodzko jest faktycznie fantastycznym miastem. I bardzo ząłuję, że nie przeczytałam tego artykułu kilka miesięcy temu, gdy miałam kilka dni na zwiedzanie. Że nie wspomnę o pogodzie, która nie pozwoliła mi na robienie zdjęć. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kłodzko IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.07, 23:49 wedlog mnie znacznie smaczniejsze jedzonko podaja w restauracjii "Oregano" polozonej niedakeko koscioBa i klasztoru oo.franciszkanow. nie da sie nie zauwazyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Kłodzko IP: *.witnet.pl 07.05.07, 17:18 A mnie po prostu rozlożyla informacja turystyczna w Klodzku podczas dlugiego weekendu, a wlasciwie nie informacja tylko kartka na jej drzwiach że jest nieczynna do.......7mego maja:))))Ciekawe tylko dla kogo bedzie potem dzialać. Informacje w pobliskich Bystrzycy i Stroniu dzialaly jak trzeba, tam widać wiedzą jak traktować turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jessica Kłodzko IP: *.piotrkow.net.pl 29.06.07, 09:52 Kłodzko to naprawde super miejsce wyśmienita pizza w tewere i pycha jadło w restałracji obok młyna :P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś