Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:06 Gdzie pojechac o tej porze roku zeby sie nei zanudzic z dwojka dzieci. Sniegu nie ma, baseny troche za male dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: gdzie pojechac 03.12.06, 17:59 A w jakim wieku dzieci? I w jaki sposób najbardziej lubisz spędać wolny czas? Odpowiedz Link Zgłoś
plavusa Re: gdzie pojechac 03.12.06, 19:28 ja też szukam takiego miejsca na wyjazd świąteczny - chciałabym aby były mozliwe ładne spacery, może kulig, może ognisko, basen. Syn ma prawie 5 lat, więc różne atrakcje go pociągają..., a córeczka roczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gdzie pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:59 Mam dzieci, 6 lat jezdzacy na nartach, i 8 miesiecy, jak bylby snieg nie bylo by problemu, jakas gorka w Zakopcu na 2-3 godziny dzinnie i ok 6latek z instruktorem na 2godzinki a ja z mala w nosidelku na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gdzie pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 10:56 www.go-skiopening.pl/o-ski-opening/ A co myslicie o tym? Pewnie bedzie glosno i komercyjnie, a czy narciarsko fajnie nie wiem? Chyba nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: gdzie pojechac 04.12.06, 16:25 Obejrzyj opisy na forum Ukraina. Maja piękne ośrodki zimowe - nieodkryte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: gdzie pojechac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 14:50 www.nieprowiceinfo.yoyo.pl Odpowiedz Link Zgłoś