brynika 10.12.06, 20:54 Jak tam zameczek? Ktoś z was ostatnio widział co tam się dzieje? Wiem, że dostal się w prywatne ręce i miał być restaurowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longmannn Re: zamek Owiesno 12.12.06, 13:34 Pomalutku, ale sukcesywnie do przodu, a że zamek jest w rękach "instytucji" mającej już uratowanie takich obiektów na koncie, jego przyszłość,choć być może odległa, wygląda obiecująco. Odpowiedz Link Zgłoś
palladio2 Re: zamek Owiesno 13.12.06, 14:00 longmannn czy możesz zdradzić nazwę tej "instytucji"? Odpowiedz Link Zgłoś
zerodwa2 Re: zamek Owiesno 14.12.06, 11:00 www.zamekchudow.pl ta fundacja posiada również wieżę rycerską w Siedlęcinie. Pozdr. ZeroJeden www.zamki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brynika Re: zamek Owiesno 18.02.07, 19:48 A mi się wydawało, że Owiesno zostało zakupione przez jakiegoś adwokata czy coś takiego. Pewnie się przesłyszałam. Fajnie, że cos sie tam dzieje. Piękne miejsce i jeden z moich ulubionych zamków (pałaców) Odpowiedz Link Zgłoś