Gość: miro IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.04.07, 21:34 Supraśl- czy ktoś widział te okolice?? lepsze niż Rospuda.Spokój , tras rowerowych bez liku, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tola Re: Supraśl- "cudne i nieskażone" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.04.07, 21:38 Byłam , widziałam, też polecam, w tamtym roku zjeździliśmy te okolice rowerami, teraz jest jeszcze te Muzeum Ikon, warto zobaczyć, wybieramy się z mężem chyba jeszcze raz w tym roku, (takie plany). Czy jest ktoś z tamtej okolicy co by mam coś poradził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Supraśl- "cudne i nieskażone" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.04.07, 21:15 Potwierdzam, zwiedzilismy Muzeum Ikon, spaliśmy w Pensjonacie "Zajma" -nowy, super standard, wybieramy się w te okolice jeszce w sierpniu. Kamila z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Supraśl- "cudne i nieskażone" IP: *.171.95.226.crowley.pl 11.04.07, 14:12 Supraśl to wspaniałe miejsce. Uroczy klimat, dużo miejsc do zwiedzania. Rzeka, lasy, świetne tarsy rowerowe. Polecam pensjonat "Zajma". Idealne miejsce na wypoczynek - nie tylko weekendowy. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Supraśl- "cudne i nieskażone" 11.04.07, 18:58 Supraśl znam od bardzo dawna i jest to jedno z miejsc, do których człowiek z przyjemnością wraca. Muszę jednak ostrzec, że tamtejsze (przepiękne zresztą) lasy, po których mogłabym się włóczyć całymi dniami, obfitują w kleszcze. Warto się spsiukać albo posmarować czymś odstraszającym przed wejściem do lasu, a po powrocie ze spaceru dokładnie obejrzeć całe ciało. Odpowiedz Link Zgłoś