Dodaj do ulubionych

Supraśl- "cudne i nieskażone"

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.04.07, 21:34
Supraśl- czy ktoś widział te okolice?? lepsze niż Rospuda.Spokój , tras
rowerowych bez liku, gorąco polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: tola Re: Supraśl- "cudne i nieskażone" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.04.07, 21:38
      Byłam , widziałam, też polecam, w tamtym roku zjeździliśmy te okolice rowerami,
      teraz jest jeszcze te Muzeum Ikon, warto zobaczyć, wybieramy się z mężem chyba
      jeszcze raz w tym roku, (takie plany). Czy jest ktoś z tamtej okolicy co by mam
      coś poradził?
      • Gość: kamila Re: Supraśl- "cudne i nieskażone" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.04.07, 21:15
        Potwierdzam, zwiedzilismy Muzeum Ikon, spaliśmy w Pensjonacie "Zajma" -nowy,
        super standard, wybieramy się w te okolice jeszce w sierpniu. Kamila z rodziną
        • Gość: turysta Re: Supraśl- "cudne i nieskażone" IP: *.171.95.226.crowley.pl 11.04.07, 14:12
          Supraśl to wspaniałe miejsce. Uroczy klimat, dużo miejsc do zwiedzania. Rzeka,
          lasy, świetne tarsy rowerowe. Polecam pensjonat "Zajma". Idealne miejsce na
          wypoczynek - nie tylko weekendowy.
          • horpyna4 Re: Supraśl- "cudne i nieskażone" 11.04.07, 18:58
            Supraśl znam od bardzo dawna i jest to jedno z miejsc, do których człowiek z
            przyjemnością wraca. Muszę jednak ostrzec, że tamtejsze (przepiękne zresztą)
            lasy, po których mogłabym się włóczyć całymi dniami, obfitują w kleszcze. Warto
            się spsiukać albo posmarować czymś odstraszającym przed wejściem do lasu, a po
            powrocie ze spaceru dokładnie obejrzeć całe ciało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka