Dodaj do ulubionych

Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu

IP: 213.76.92.* 20.06.01, 23:11
Zapraszam wszystkich do wyniany poglądów na temat Wrocławskich knajp
studenckich. Jeśli macie ochotę dodajcie swój głos.Moim zdaniem dobrze jest się
zabawić w Szufladzie-fajne dziewczyny przychodzą i Golden Corner bo od
niedzieli do środy w cenie jednego browara dostajecie drugie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewerest Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: 10.16.0.* / *.ds.pwr.wroc.pl 22.06.01, 01:21
      Golden Corner jest i owszem fajną knajpką, ale czy tak do końca studencką ???
      Jak dla mnie najbardziej studenckimi knajpami jakie znam sa Tawerna i Alibi,
      trudno spatkać tam kogos spoza grona studentów, muzyka jest tam bardzo
      zróżnicowana, każdy może znależć coś dla siebie, polecam je zwłaszcza tym,
      którzy lubią się dobrze bawić i nie koniecznie przy muzyce tylko dyskotekowej.
      • Gość: wykrys Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 01:36
        Szuflada to studencka kanjpa?????? A z ktorej strony i ktorego dnia? No chyba
        że za argument ptryzjmiemy że "fajne dziewczyny tam przychodza". A jeżeli go
        przyjmiemy to studencką knajpa jest też "Morskie Oko":))). Ze studencką
        atmosfera zarówno jeden jak i drugi lokal nie ma zbyt dużo wspólnego. A tak na
        poważnie to chyba najlepszy pod tym wzgledem jest "Alibi", jest też jest "Samo
        Życie" i parę innych. A czy ktoś pamięta jeszcze "Rock Cafe" na Ul. Św.
        Antoniego? To była knajpa......
        • Gość: tyrysek Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 17:57
          popieram Alibi jak najmocniej! Moze to sentyment, bo przeciez tam duszno,
          ciasno, woda kapie z sufitu, ale dziwnie sie sklada, ze zawsze bawimy sie tam
          najlepiej ;-)) Kiedys byl tez "Szalony Kon", ale to juz niestety historia...
          Niedawno w Gumowej rozy trafilismy na swietna impreze- 100% wykorzystanie
          miejsc "tanecznych". w Szufladzie przerazaja mnie nadziani goscie w
          garniuturach... Kiedys tam nieswiadomie weszlam... Zielony Kogut bylby
          nienajgorszy (oczywiscie muzyka inna niz w Alibi ;-( ), ale troche za mocno
          grzeja w kotlach...
        • Gość: tyrysek Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu PS IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 18:00
          P.S. Pisząc o "Szufladzie" miałam na myśli "Dziewiątą Bramę"... ale w sumie na
          jedno wychodzi ;-)
        • Gość: moli Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.01, 19:34
          ye ! Hard Rock :)) byly czasy albo dawne Samo Zycie , teraz wszedzie juz komercja
          i dresiarze , nie ma fajnych klimatow wiec wiece jak jest. Ja tam nie marudze bo
          wszedzie sie wkrece w klimacik i jest dobrze , czasem milo powspominac :))
          • Gość: wykrys Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: 212.244.36.* 12.07.01, 12:30
            jeszcze jedno miejsce mi się przpomniało - "Tunel" z tylu Pałacyku. Szkoda że
            już nie istnieje.
            • Gość: goa Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: 212.244.163.* 17.07.01, 09:15
              Hej, hej, z tej strony... Warszawiak.
              Nie ma już Szalonego Konia i Rock Cafe???
              Od kiedy??? Kiedyś często bywałem we Wrocławiu
              i te knajpki bardzo lubiłem, w Warszawi etakich nie było
              i raczej nadal nie ma. No i ceny też są zupełnie inne...
              A Szuflada to lokal dla yuppies, w stolycy są tylko
              takie. Pozdrawiam Wrocław!!!
              • Gość: Przemek Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: *.*.*.* 17.07.01, 10:15
                Bardzo fajną atmosferę ma Tawerna w Rynku. No i Rejs, który jest otwarty już od
                12 (dla spragnionych od rana) :-)
        • Gość: romek Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: 212.160.143.* 20.07.01, 17:35
          Rock Cafe i Szaloony Koń to niezapomniane knajpy na ich reaktywacje czekam
          nieustannie a obecnie chyba jedynie Alibi jest fajne mimo braku zakazu
          wchodzenia w dresach, bo są "fajne" knajpy gdzie jest zakaz wchodzenia w obuwiu
          sportowym stosunkowo wygodnym na luźną imprezke, pozdrawiam bywalców rock cafe
          i szalonego konia.
      • Gość: Polonia TAWERNA!!! IP: *.piscataway-10rh15rt.nj.dial-access.att.net 28.08.01, 03:45
        W Tawernie poznalam mojego obecnego meza.
        Bylo to kilka lat temu.
        Jako studenci czesto tam bywalismy.
        To zdecydowanie knajpka studencka.
        Za naszych czasow bylo jeszcze "Samo Zycie" i taki klub na szewskiej na
        przeciwko antykwariatu....kurcze , nazwa wyleciala mi z glowy.
        Teraz bedac w USA najbardziej tesknimy za tymi wroclawskimi klimatami.
        Kiedys tam powrocimy:)
        Studenci Wroclawia sa the best!
        • Gość: Polonia STUDNIA IP: *.piscataway-10rh15rt.nj.dial-access.att.net 28.08.01, 03:47
          to byla STUDNIA, ale ja zamkneli
          odzyl ten klub?
    • Gość: Maciek Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: *.jlw.co.uk 23.07.01, 17:10
      Czy ktoś pamięta Jazz Klub RURA ?
      • Gość: hekse Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: 10.151.6.* / *.lrz-muenchen.de 01.08.01, 01:22
        • Gość: karo Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: 10.151.6.* / *.lrz-muenchen.de 01.08.01, 01:29
          no a jatki, albo niebo, ciasno wszedzie ale ja i my studenci do szuflady nigdy,
          a stara rura byla super
      • Gość: hekse Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: 10.151.6.* / *.lrz-muenchen.de 01.08.01, 01:31
        byla rura, ammy nowa, stara lepsza, coz, a szuflada i studenci, czy ja wiem? my
        chodzimy w te podworka na ruskiej, albo antoniego, np. miebo, choc ciasno i
        duszno
    • Gość: domin Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 08:18
      Jatki!
      Kiedyś też Partner Pub.
      • Gość: kapi Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 16:33
        ... apamietacie cos takiego co sie STUDNIA nazywalo? to byla knajpka.
        • Gość: tyrys Re: Najlepsza knajpa studencka we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 08:38
          zle z nami, skoro jedynie wspomnienia pozostaly... wracam za miesiac i mam
          nadzieje, ze do tego czasu zorganizujecie jakas przyjemna knajpke ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka