Gość: tzynk IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 12:55 Czy ktoś coś wie o tym? Podobno w lubuskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: safari park w Polsce IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 16:46 Jest w lubuskiemi też gdzieś na mazurach ale nie wiem dokładnie. Mają tam jazdę jeepami i oglądanie zwierząt np. bizonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: safari park w Polsce IP: *.uznam.net.pl 25.05.03, 23:17 Świerkocin k Nowin Wielkich. W Gorzowie Wlkp. kierować się na Kostrzyn n.Odrą następnie skręcamy w lewo na Krzeszyce. Koszt ostanio jak byłem 10zł od osoby (wjeżdżającej)jeździsz po terenie jak długo chcesz( uważaj na strusie). Na miejscu gastronomia, lunapark (cenie biletu) itp. Polecam ogródek z kozami - dzieciaki mają ubaw po pachy.Ja mam do Świerkocina 200km ale przynajmniej raz w roku tam jadę. Zoosafari posiada też własną www. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_inny zobacz Kadzidłowo 26.05.03, 18:06 Park Dzikich zwierząt w Kadzidłowie To jest Koło Iznoty, (niedaleko Mikołajek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: zobacz Kadzidłowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 22:07 Kadzidłowo polecam,bizony zobaczycie w woj.świętokrzyskim w Kurozwękach koło zamku-pałacu,niedaleko Szydłów z zamkiem i murami starymi jak nie wiem co , niepowtarzalny klimat o zmierzchu.Strusie są też koło Dubiczy Cerkiewnych niedaleko Puszczy Białowieskiej. Odpowiedz Link Zgłoś