ucholek 08.06.03, 15:23 Witam, czy ktoś ma może pomysł ,gdzie spędzic 7-10 dni podróży poślubnej w październiku,koniecznie w Polsce? tak,żeby sie nie splukać,ale jednak podreslić szczególny charakter" przedsięwzięcia"? dzięki za wszelką pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: podróż poślubna IP: *.introl.pl 12.06.03, 16:01 Proponuję dwa rowery, minimum bagażu i na jurę krakowsko-częstochowską. Niewielu ludzi, nocleg w tym okresie bez problemu, dobre trasy rowerowe, piękne widoki, a jak w takich warunkach można sprawdzić kogo się poślubiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: podróż poślubna IP: *.interq.pl / 10.0.0.* 12.06.03, 17:38 Ja proponuję Bieszczady w okolicy Wetliny i Ustrzyk Gornych, są tam bardzo fajne szlaki do wędrówek pieszych po górach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucholek Re: podróż poślubna IP: *.mnc.pl 12.06.03, 18:13 hmm... jak dla mnie to bardzo,ale niestety przyszly malzonek jest leniem i rowery nie wchodza w gre,niestety... moze faktycznie Wetlina...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: podróż poślubna IP: *.introl.pl 13.06.03, 10:56 jak leniuch to może przejdziecie Jurę szlakiem Orlich Gniazd (nie ma takich różnic poziomu), atrakcji też mnóstwo: zamki, jaskinie udostępnione do zwiedzania, przyroda, tryskające źródełka, klasztory... Piszę, bo sama od 4 lat jestem zakochana w Jurze, a trasy do przejścia nawet dla 3 letniego brzdąca (coś o tym wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: podróż poślubna IP: 217.8.166.* 18.06.03, 11:24 Jesli ma byc choc troche uroczyscie, to polecam Krynicę Górską- Hotel Saol. Nie jest bardzo tani, ale standard jest bardzo wysoki- doba ok 170 pln ze śniadaniem.www.hotel.saol.pl Nowożenców traktują specjalnie- w prezencie apartament jako niespodzianka. A ponadto okolice piekne i kilka szlakow tez sie znajdzie. Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: podróż poślubna IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 23:39 A ja proponuję przyjechać do Szklarskie Poręby! Szklarska jest naprawdę wyjątkowa jeżdżę tu od 15 lat i jak do tej pory nie znudziło mi się to miejsce! Do tego stopnia (hihi) że od końca stycznia prowadzę pensjonat! Jeśli chodzi o podróż poślubną to oczywiście wycieczki i aktywny wypoczynek są jak najbardziej na miejscu ale przede wszystkim duży pokój, wygodne łóżko ;-) śniadanko w pokoju oraz kolacja przy dobrym winie i świecach!!!!!! Wszystko to znajdziecie u mnie w pensjonacie :-). Zapraszam zatem i pozdrawiam serdecznie życząc wszystkiego najlepszego!!!!! Małgorzata Konowałek www.szklarska.ig.pl/pokojegoscinne gosikon@wp.pl 0603291301 Odpowiedz Link Zgłoś