Dodaj do ulubionych

Gdzie na weekend?

• Gość: Maciek Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 07:51
      Witaj,

odwiedź nowo otwierany Park Miniatur w Ogrodzieńcu ;)

park-ogrodzieniec.pl

Pozdrawiam
    • stasia34730 Re: Gdzie na weekend? 06.06.10, 17:08
      Romantyczne miejsce na weekend??:)
      Zależy co masz na myśli pisząc "romantyczne" Dla mnie romantyczne to znaczy m.in "blisko natury":, m-ce z dala od cywilizacji, nastrojowe...:) Poleciłabym Ci pobyt w Ostoi Górskiej Koninki- więcej info na stronie www.koninki.pl Zapraszam do odwiedzenia Ja obchodziłam w tym miejscu I-wszą rocznicę ślubu:)Myślę, że wart tam jechać

Gość portalu: czarna_123 napisał(a):

> Czy ktoś może polecić jakieś romantyczne miejsce na weekend? rzadko mamy
      > mozliwość wyjazdów bo zazwyczaj w weekendy pracujemy więc marzy mi się coś
      > niezywkłego:)dzieki
    • basiak9inc Re: Gdzie na weekend? 08.06.10, 16:29
      Bylismy tutaj, goraco polecam, dodam tylko ze jedzenie jest pyszne, a poza tym
      pokoje bardzo przytulne :
      www.relaks-holny.pl/
      • pmzb77 Re: Gdzie na weekend? 18.05.18, 22:50
        A ja polecam spokojne i ciche miejsce w pięknej miejscowości blisko natury
        Nowe domki
        www.domki-idylla.pl
    • katiusz777 Pasterka 14.06.10, 13:22
      Polecam wieś Pasterkę u samego podnóża Szczelińca Wielkiegow Górach
      Stołowych. Oaza ciszy i spokoju z cudnymi widokami a dodatkow blisko
      do wszelkich ośrodków z atrakcjami. Piękne plenery, romantyczne
      zakątki
      www.pasterka.eu
    • Gość: kbm Re: Gdzie na weekend? moze ja coś poradze IP: 212.244.210.* 15.06.10, 20:46
      www.napodhale.com.pl
      www.zplecakiem.pl
      www.serwis-noclegowy.com
      skorzystajcie z moich serwisów
      pewnie cos znajdziecie
      z zamiłowania jestem podróżnikiem fotografem
      w przyszłosci serwisy beda rozbudowane o własnie ciekawe miejsca a nie tylko noclegi
      jesli ktos chce opini miejsca noclegowego to chętnie udziele
      wystarczy napisac do mnie z serwisu wiadomosc
      odpowiadam na kazdy list
      • Gość: Gość:Ania. Re: Gdzie na weekend? moze ja coś poradze IP: *.szczecin.mm.pl 30.07.11, 23:39
        witam,we wrześniu mąż obchodzi 40 urodziny,chciałabym zrobić mu niespodziankę, jak każdego roku.Mieszkamy w Szczecinie.Wyjechać możemy maksymalnie w piątek rano,wyjazd wekendowy,nie musi być romantycznie,o to zadbam sama,jesteśmy elektryczni,chciałabym aby hotel był na bardzo wysokim poziomie,aż wstyd się przyznać,ale w Polsce,nie spędzamy urlopu i nie mam rozeznania co do naszych hoteli.Generalnie wszystko robimy szybko,
        pracujemy,śpimy,odpoczywamy,trzy córki też urosły szybko.Chciałabym aby był duży basen,
        mąż jest bardzo wysoki,więc i łóżko musi być długie,może jakiś masaż,może jakieś spa?,bilard,kręgle,najlepiej wszystko w jednym hotelu.Sama już nie wiem.Mąż krótko śpi
        szkoda mu na to czasu,lubi dużo chodzić,lubi dobrą,różną kuchnię,nie jest tradycjonalistą,
        dobry alkohol no i dobry sexs,jak normalny facet.Musi i ma dobrze odpocząć,napisz mi proszę,
        gdzie byłeś,co warto zobaczyć,gdzie warto dobrze zapłacić, za coś co jest naprawdę dobre.
        Acha,fajnie jeśli w aucie spędzilibyśmy nie dłużej niż dwie godziny.Pozdrawiam Ania i czekam na e;maila.

• grodzisko11 Do Ojcowa Pani Moniko... 15.06.10, 21:54
      zapraszam

domek na terenie Ojcowskiego Parku Narodowego, ustronne miejce,
      rowery

najlepiej przed wakacjami albo po

sites.google.com/site/grodzisko11

• Gość: Marek Bunkier w Konewce tuż obok Spały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 18:18
      Ja osobiście polecam Bunkier w Konewce super miejsce na to aby miło
      spędzić czas. Byłem tam tydzień temu naprawdę super można pospacerować
      po lesie wokół bunkra pojeździć motorem czy Uazem a był tam jeszcze
      jeden super pojazd ( chyba dodge) zrobił na mojej żonie ogromne
      wrażenie. No i po takiej wycieczce można odwiedzić Spałę i tam też
      zjeść wyśmienity obiad.

• Gość: galileo Re: Gdzie na weekend? IP: 80.72.38.* 12.08.10, 12:15
      A ja zawsze i wszystkim polecam gospodarstwo nad Bugiem, niedaleko
      Siemiatycz (www.urlopnadbugiem.pl). Cisza, spokój, zapach lasu i
      szum rzeki. Wracamy tam z żoną i synkiem kilka razy w roku.
    • swimorsink Re: Gdzie na weekend? 23.08.10, 12:18
      Zdecydowanie Sielanka nad Pilicą. Cicho, spokojnie, romantycznie,
      spa, kajaki, rowery, wysokiej klasy hotel i restauracja.
      • Gość: Kasia Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 22:18
        A oto moja propozycja:
        Podlasie- Białowieża- Hotel Żubrówka
        Piękna przyroda, świeże powietrze, liczne szlaki rowerowe, Białowieski Park
        Narodowy, cisza i spokój:) Wieczorami relaks w SPA we wspomnianym wyżej hotelu i
        wypoczynek gwarantowany !
        • Gość: ewa Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 19:08
          Podaję namiar - dom w lesie , ok. Hajnówki. Polecam - cuuuudoooo

Grzegorz 606 903 364

dokładniej za Narewką, dom drewniany w
          lesie, pełne wygody - ciepła woda, łazienka, kuchnia, kominek,drewno
          na ognisko i do kominka, brak TV !!! Las, przyroda,puszcza, zalew w
          Siemianówce - kto nie widział niech żałuje.
          REKLAMA
    • Gość: gosc Re: Gdzie na weekend? IP: *.acn.waw.pl 11.09.10, 19:36
      Zauważyłem, że strona z wycieczkami po Polsce została przeniesiona pod nowy adres: tripsoverpoland.eu a jej autorzy publikują także na stronie www.facebook.com/tripsoverpoland - na obu stronach znajdziecie wiele pomysłów na ciekawe weekendy, tal jak ja:) Polecam.
      • patrium Re: Gdzie na weekend? 14.09.10, 09:59
        Ja bym się bardzo chętnie wybrała w góry, bo podobno teraz jest najlepszy czas na górskie wędrówki. Oczywiście warto wcześniej sprawdzić prognozę pogody - jak będzie niekorzystna, to jednak nie ma co się wybierać. No ewentualnie w Bieszczady można by się było wybrać tak bez obawy, że pogoda zaskoczy i będzie groźna.
    • Gość: ruda Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.10, 10:27
      ja Wam polecam cudny mały domek w lesie, jeziora i lasy w okolicy..
      Wy siedzicie sobie w drewnianym domku, przy kominku i pijecie wino..
      bardzo romantycznie, tylko sarny i dziki w okolicy:)
      jest to w Sumówku na Pojezierzu Brodnickim, jak wpiszecie
      Siedlisko-Sumowko w google to zobaczycie "duży domek", też super,
      ale na wyjazd z przyjaciółmi, "mały domek" jest ukryty
      i chyba tylko dla wybranych gości, ale próbujcie, nam się udało...
    • Gość: arek Re: Gdzie na weekend? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 13:15
      Karpacz!
    • Gość: Marecki Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:31
      Takim miejsce musi się cechować odpowiednim klimatem. Cisza, spokój , ciepło z kominka i dość wysoki standard mieszkania. Wszystko to możesz znaleźć w gospodarstwie Agroturystycznym Twój Raj. Polecam Białowieża Agroturystyka
    • Gość: parę pomysłów Re: Gdzie na weekend? IP: *.rev.pro-internet.pl 17.09.10, 17:06
      parę pomysłów na teraz i potem:
      jest tutaj
      a romantyczne, jak najbardziej, i kameralne miejsca na nocleg:
      są tutaj

No, chyba, że weźmiemy pod uwagę miejsca historyczne, często z białą damą :-)
      tutaj
      • Gość: Monia Re: Gdzie na weekend? IP: *.a2c-net234.astra2connect.com 26.10.10, 22:30
        Jezeli chodzi o weekend to nie wiem skad jestes, ale ja lubie Kazimierz dolny czy tez zegrze kolo Wawki. Wiecej informacji znajdziesz na: przepisnaweekend.pl
    • coolista80 Re: Gdzie na weekend? 29.09.10, 15:50
      Słuchajcie, a co myślicie p weekendzie nad morzem o tej pisze roku? Nie jest to typowy pomysł, ale morze i jesienią jest piękne. A może znacie jakieś przytulne miejsca, hotele, ośrodki nad morzem, które byłyby dobre na taki weekendowy wypad?
    • tylduska Re: Gdzie na weekend? 01.10.10, 14:33
      Dobrym wypadowym miejsce w okresie jesiennym jest jakieś spa które ma wszystko :D Ostatnio znajoma mówiła mi, że była w Jastrzębiej Górze w hotelu Primavera i nie tylko odpoczęła, ale wróciła szczuplejsza. Ponoć mają tam odchudzające masaże czekoladowe mmmm w sam raz na jesienną polską pogodę :)
    • Gość: a77 Re: Gdzie na weekend? IP: *.augustow.mm.pl 14.10.10, 22:53
      Augustów!!!
    • Gość: Tomasz Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 13:42
      Polecam portal Internetowe Biuro Podróży www.MazurskieKlimaty.pl , gdzie w dziale Weekendy jest naprawdę szeroki wybór ofert na weekend na Mazurach.
    • poczatkujaca_travellerka Re: Gdzie na weekend? 27.10.10, 11:24
      Mnie też się marzy romantyczny weekend.
      W przerwie między wklepywaniem danych przeglądam serwis Urlop w Polsce i mam kilka typów
      Dom Pod Lasem w Niedzicy
      Chata Ustronie w Muszynie
      i Belvedere w Zakopanem www.urlopwpolsce.pl/zakopane/belvedere-hotel/
      ten ostatni pewnie nie na moją kieszeń :/
    • bodokoks Re: Gdzie na weekend? 27.10.10, 11:34
      wiesz, po pierwsze musisz trochę bardziej sprecyzować kierunek wyjazdu bo Polska wcale nie jest takim małym krajem i myślę że dojazd ze wschodu na zachód mógł by zająć ci trochę czasu i nici z weekendu :) Generalnie Spała pod Tomaszowem maz. to bardzo fajne miejsce osobiście jestem tam kilka razy w roku. Masz kilkanaście fajnych ( romantycznych knajpek) fajne hotele no i kilka atrakcji do zobaczenie np. bunkier dla pociągów w Konewce pomnik Żubra itd.
      • zawsze_roksana Re: Gdzie na weekend? 28.10.10, 12:56
        Polecam weekend przy źródłach termalnych lub kurortach europejskich: medeacentrum.pl
    • lunaroch Re: Gdzie na weekend? 02.11.10, 23:01
      Jak najbardziej Wrocław :) Piękne miasto nocą. A jeżeli szukasz romantycznego noclegu to pokój Royal z balkonem z widokiem rozpościerającym się na rynek w Royal Hostel www.royalhostel.pl jest tam super standard w bardzo niskiej cenie no i pokoiki z łazienkami i bardzo blisko do rynku. A jeżeli wolisz mieć więcej prywatności to ich Apartamenty też są super www.apartamentyroyal.pl teraz mają "Jesienną Promocję" więc za cenę pokoju w innych hostelach tu dostajesz Apartament na wyłączność i lokalizacja też jest super bo na przeciwko Galerii Dominikańskiej czyli ścisłe centrum.
    • tomaszjw Re: Gdzie na weekend? 08.11.10, 23:20
      Witaj,
      pozwolę sobie zaproponować jedną z najbardziej bajecznych miejscowości na ziemi!! A na pewno najpiękniejsze w Polsce. Może wydać Ci się one banalne i oczywiste bo to tylko i aż ZAKOPANY. Ale Orla Perc i Giewont to magia sama w sobie. Nie dalej jak 2 tygodnie temu wraz z moją maliną (narzeczoną) wróciłem z najpiękniejszego Apartamentu w naszym kraju!!!!! Wśród lasów, otoczonego górami i zatykającymi oddech wschodów i zachodów słońca. Moja narzeczona podkreśliła że najwspanialsze dla niej było otworzyć szeroko okno i zobaczyć ten niesamowity bajeczny las. Doadam Ci kolego że jeszcze sam apartamet robi takie wrażenie że malina jak weszła do środka to krzyczała z zachwytu 10 min! Wieczorem wino kominek ohh było cudownie. Zobacz zresztą Sam link www.apartamenty-zakopane.net.pl/apartament-zakopane-solny.php Bardzo POLECAM!!! Nastrojowe i magiczne miejsce!!!
      • Gość: jarek.wrobel30 Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 18:25
        Nie byłem jeszcze, ale spróbuję jeszcze na tego sylwestra.
      • Gość: Anienka Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 10:58
        Ja także polecam to miejsce! www.apartamenty-zakopane.net.pl
        Solny jest rzeczywiście bajeczny! Zachęcam do wypróbowania innych apartamentów. Ja bylam już w trzech.
    • tompar Re: Gdzie na weekend? 23.11.10, 21:42
      Polecam Tekst linka, opisy z wypadów do ciekawych miejsc z małym dzieckiem. Zapraszam
    • Gość: jarek.wrobel30 Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 18:33
      Hej może to Ci coś pomoże od kilku dni poszukuje informacji o czymś miłym i przyjaznym dla dwójki i znalazłem to www.apartamenty-zakopane.net.pl/apartament-zakopane-solny.php. Dodatkowo szukałem po forach o tym info i okazuje się że to b.dobre mijsce to kilka opinii jakie odrazy znalazłem jak tylko nazwy wpisałem f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4670759.
    • bruise_easily Re: Gdzie na weekend? 10.12.10, 09:47
      No to myślę, że tak jak ja szukacie jakiegoś miejsca w Polsce. Mnie osobiście 3 dni by wystarczyło na jakiś krótki odpoczynek, zresztą więcej wolnego w bliskiej przyszłości nie będę miała (nie licząc sylwestra, ale spędzam go w mieście). Wypatrzyłam świetną ofertę na wyjazd zimą, jest to Pojezierze Brodnickie z hotelem Głęboczek. Miejsce, jak widzę na zdjęciach po prostu piękne, ustronne. Szczególnie podoba mi się w nim możliwość skorzystania z różnych zabiegów relaksacyjnych: Kmi, Watsu. Bardzo przydałby mi się właśnie taki relaks:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka