Dodaj do ulubionych

Gdzie na weekend?

• sqello Re: Gdzie na weekend? 05.08.12, 22:36
      Warszawa! Nie tylko miasto galerii handlowych i korków. Gwarantuję, że nie widzieliście wszystkiego, co stolica ma do zaoferowania. Każdy znajdzie coś dla siebie!
      Polecam zatrzymać się w The Warsaw Hostel. Znajomy był i mówił, że to najlepszy hostel w jakim był do tej pory, a podróżuje sporo po Polsce i Europie. Tutaj macie ich stronę:
      www.thewarsawhostel.com
    • Gość: Daria Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 09:59
      Jeżeli nie przeraża Cię polskie morze to odwiedź Łebe, świetne miejsce, mogę polecić - noclegi Łeba
    • Gość: Lionsppo Re: Gdzie na weekend? IP: *.range86-181.btcentralplus.com 07.08.12, 01:24
      Polecam Dolinę Pilicy.
      Warto wybrać się tam na spływ kajakowy.
      Cudowne miejsce do wypoczynku.,
      JAko miejsce noclegowe mogę polecić Farmę Sielankę.
      Hotel na skraju Puszczy stromeckiej i nad samym brzegiem rzeki Pilica.
      Polecam
      • 4holiday Re: Gdzie na weekend? 07.08.12, 14:43
        Polecam polskie morze :) Noclegi nad morzem
        4holiday.pl/noclegi-nad-morzem/
        • natalia7911 Re: Gdzie na weekend? 02.09.12, 17:56
          Polecam agroturystykę w pałacowym wydaniu - www.palacrozpetek.pl
          • jakanu Re: Gdzie na weekend? 03.09.12, 09:20
            A ja na weekend polecam Wigry z noclegiem w Klasztorze Pokamedulskim.
      • monalizab1 Re: Gdzie na weekend? 29.04.15, 15:07
        Spływy kajakowe na Mazowszu!
        Będąc mieszkańcem aglomeracji warszawskiej nie jesteś skazany na wielogodzinne wyprawy samochodem by zaznać spokoju na łonie natury, odpocząć od codziennego zgiełku i szybkiego tempa życia. Baza naszej wypożyczalnie mieści się w Radzyminie (25km od centrum Warszawy). Oferujemy spływy po wcześniej opracowanych trasach rzekami: Rządza i Bug oraz Kanałem Królewskim do Jeziora Zegrzyńskiego. Jeśli masz inną koncepcję, sam opracowałeś trasę wycieczki, dowieziemy uczestników i sprzęt do miejsca spływu. Zapraszamy www.kajaki.pro
    • Gość: Turystyczny Otwock Re: Gdzie na weekend? IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.12, 14:04
      www.turystycznyotwock.pl
    • Gość: krzysiek Re: Gdzie na weekend? IP: *.jkns.pl 21.09.12, 17:34
      polecam apartament USTRONny w Ustroniu.
      • marci-n1410 Re: Gdzie na weekend? 21.09.12, 22:43
        polecam Wzgórze Słońca w Nowogrodzie pod Golubiem-Dobrzyniem
    • Gość: Łukasz Re: Gdzie na weekend? IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.12, 13:46
      Doskonałym miejscem na spędzenie miłego, romantycznego weekendu tylko we dwoje sąKiermusy oprócz oczywiście dobrej obsługi, jest tam również świetna restauracja.
    • podroze-pkp Re: Gdzie na weekend? 01.10.12, 20:36
      Witam :)
      polecam: podroze-pkp.blogspot.com/
      Romantycznie - pojęcie względne, i podczas takich podrózy może tak być :)
      • Gość: MKK Re: Gdzie na weekend? IP: *.ghnet.pl 08.10.12, 13:10
        jak ma być romantycznie, to której z polskich miast, ale nie pod kątem oklepanych miejc typu Kraków-Wawel, Sopot-Molo itp., albo kawiarenki na starych miastach, gdzie trzeba się między sobą przeciskać, tylko uderzyć w bardziej niszowe miejsca, równie a nawet bardziej klimatyczne, a nieodkryte i nieznane turystycznym pielgrzymkom. Polecam sprawdzenie fajnego przewodnika po takich miejscach - PolskaLokalsa, naprawdę pomoże zaplanować niezapomniany weekend :)
        • Gość: JaśFasola Re: Gdzie na weekend? IP: *.cwjamaica.com 18.03.13, 11:10
          Zgadzam się w 100% Też poleciłbym klasyki takie jak Kraków etc. :)
    • tommason Re: Gdzie na weekend? 17.10.12, 09:17
      Zdecydowanie polecam Uzdrowisko Szczawno-Jedlina, zarówno na weekend jak i na dłuższy pobyt, również z dzieciakami. To piękna i spokojna okolica, a samo uzdrowisko oferuje dużo atrakcji.
      Tu można ich znaleźć:
      www.facebook.com/pages/Uzdrowisko-Szczawno-Jedlina/304115323028948
    • Gość: magdalena Re: Gdzie na weekend? IP: *.gizycko.mm.pl 18.10.12, 17:05
      w wakacje mąż zabrał mnie do wspaniałego miejsca. Leśna Chata to hotel położony w okolicy Jastrowia, nad jeziorem. Coś wspaniałego, tam na prawdę można wypocząć. podczas gdy mój maż śmigał na rowerze w pobliskim lesie ja korzystałam ze Spa. Wjazd na prawdę bardzo udany.
    • janek-kowal Re: Gdzie na weekend? 19.10.12, 13:44
      Polecam pokoje zakopane duży wybór ofert i przystepne ceny.
      Oprucz Tatr wjest dużo atrakcje w Zakopanem i nie sposób jest się tam nudzic
      warto :-)
    • Gość: urlop u nas Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 16:14
      Jeżeli Państwo nie zdecydowli się gdzie wyjechać to polecam serwis www.urlopunas.pl
    • Gość: Iśka Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 11:50
      Z mężem i synkiem robimy sobie raz na jakiś czas takie weekendowe wypady do Wrocławia- bardzo lubimy to miasto. Rynek, Ostrów Tumski, Zoo, Ogród Botaniczny, Place zabaw a nasz synek najbardziej lubi zabawę w poszukiwanie Wrocławskich Krasnali :-))
      Jeżeli chodzi o nocleg to polecam apartamenty wynajmowane na doby - o wiele lepsze warunki niż w hotelach za atrakcyjniejszą cenę.My jesteśmy stałymi bywalcami pani Kasi - właścicielki obiektów - Apartament24 oraz Sweet Soul Apartament. Znajdziecie je na stronie internetowej www.wroclove24.com
      Gorąco polecamy i już nie możemy doczekać się kolejnego wyjazdu - tym razem obiecaliśmy synkowi poszukiwanie Krasnali pod śniegiem :D
    • karola4444 Re: Gdzie na weekend? 13.11.12, 22:04
      gorskiraj.com/ urządzane są tu wspaniałe pobyty romantyczne oraz kolacje przy świecach... polecam
    • kiero.1975 Re: Gdzie na weekend? 14.11.12, 08:20
      nie wiem gdzie mieszkacie, ale ja wybieram zazwyczaj kraj, mogłabym np raz w roku jeździć do Krakowa, a jeśli interesuje Was coś bardziej spokojnego to tu Noclegi w Bieszczadach znalazłam taką agroturystykę Gęsi Zakręt się nazywa, jest pięknie i naprawdę sympatycznie, ale za to daleko :-(
      • Gość: kierownik21 Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 14:08
        Polecam wybrać się do trójmiasta ostatnio byliśmy w Gdyni nocleg w Willi Akacja bardzo miło spędzony czas:)
        • Gość: Aron Re: Gdzie na weekend? IP: *.devs.futuro.pl 18.11.12, 23:16
          Jo polecam Świętokrzyskie, np Św.Krzyż, Tokarnia, Sielpia
    • arozwado www.paprotki.pl Stanica pod Zadzierną 29.11.12, 12:31

Domki całoroczne i letniskowe w górach nad jeziorem. Gwarantujemy odpoczynek dla całej rodziny. W okolicy wiele atrakcji turystycznych. Zapraszamy
    • rozpedowski Re: Gdzie na weekend? 02.12.12, 00:47
      Niezwykłe i jednocześnie bardzo tajemnicze i inne od wszystkich miejsc w Polsce są Sudety, a najbardziej ich najdziksze, najmniej zdeptane zakątki :-)
      www.villagreta.pl
    • panna_mezatka Re: Gdzie na weekend? 02.12.12, 13:04
      Hej ;)
      Jeśli chcesz spędzić spokojny i romantyczny weekend, to polecam Góry Świętokrzyskie, a konkretniej Hotel Paradiso w Suchedniowie (www.hotelparadiso.pl). Od dziś do 10 stycznia trwa konkurs, w którym wygrać można właśnie taki weekend we dwoje :) nocleg, kolacja, winko...
      Wystarczy, że zarejestrujesz się na portalu supersluby.pl - otrzymasz wtedy unikalny link, który wystarczy później zamieszczać na forach, facebookach i innych takich - im więcej do 10 stycznia zbierzesz kliknięć, tym większa szansa na wygranie niezapomnianych chwil z ukochanym ;)
    • Gość: rudolfzczerwonym Re: Gdzie na weekend? IP: 83.142.186.* 07.12.12, 10:27
      oj miejsc idealnych na taki romantyczny wyjazd jest sporo. Ale mnie się marzy najbardziej, żeby pojechać na pojezierze Brodnickie do Hotelu Głęboczek. Moja koleżanka tam była i mówiła, że jest cudownie, pięknie, miejsce jak z bajki :D
      • Gość: peggy Re: Gdzie na weekend? IP: *.play-internet.pl 29.11.13, 18:17
        a ja się wybieram na weekend do Gdańska, nigdy tam nie byłam, a słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat tego miasta, mam zamiar zatrzymać tutaj www.dworoliwski.pl/ bo mi się okolica spodobała, spokojna i urokliwa.
    • Gość: Madzia Re: Gdzie na weekend? IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.12, 20:35
      Serdecznie polecam pobyt w gościńcu Gryszczeniówka, który położony jest w przepięknej i spokojnej okolicy w małej miejscowości Wargowo pod Poznaniem. Idealne miejsce na romantyczny weekend :)
    • hotelkoronny Re: Gdzie na weekend? 05.03.13, 13:05
      może Zamość?

www.youtube.com/watch?v=4h7SuF0V2DU
    • www.domekbabci.pl Re: Gdzie na weekend? 06.03.13, 12:35
      Witam serdecznie.
      Na niezapomniany weekend zapraszamy w nasze piękne polskie góry do Szklarskiej Poręby.
      Kameralny Domek Babci Gieni jest położony w cudownym miejscu.
      Posiadamy 6 pokoi z łazienkami,parking zamykany,kuchnia,jadalnia,salon wypoczynkowy z masażem,itd.
      Proponujemy nasz pokój nr. 6 z okrągłym łóżkiem oraz wanną.
      Na naszej stronie internetowej znajdą Państwo opisy,zdjęcia oraz filmy.
      www.domekbabci.pl
      Więcej filmów mogą Państwo zobaczyć na portalu YOUTUBE gdzie znajduje się rówież nasza oferta dla zakochanych :)))
      Oferta dla zakochanych

Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: KH Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.13, 12:41
      Zapraszamy do Zamościa.

Polecam Hotel **** Koronny :)

www.hotel-koronny.pl/
      www.facebook.com/HotelKoronny
    • domekwrabce Re: Gdzie na weekend? 06.03.13, 21:18
      I my równiesz sie zareklamujemy zapraszamy serdecznie do nas :)

www.domekwrabce.com.pl
      www.dom-w-gorach.com.pl
    • kellerman Re: Gdzie na weekend? 08.03.13, 19:29
      Zapraszamy do naszego klimatycznego, sudeckiego domu, położonego w malowniczej scenerii Pogórza Kaczawskiego, w sercu Parku Krajobrazowego Chełmy. Oprócz dobrego jedzenia, komfortowych warunków pobytu, domowej atmosfery zaproponujemy wiele różnych tras wycieczkowych pośród zabytków, górek, lasów, wąwozów, polnych ścieżek. Więcej szczegółów na naszej stronie www.rupaki.pl Zapraszamy na święta, majówkę, weekendy, wakacje, sylwestra oraz w każdy wolny termin :)!!!
    • Gość: Bory Tucholskie i Re: Gdzie na weekend? IP: *.rev.pro-internet.pl 10.03.13, 15:42
      i żurawie nad jeziorem ... zgrabne małe domki do wynajęcia - Agroturystyka Siedlisko
      Miejsce na poziomie. Gospodarze w porządku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka