Dodaj do ulubionych

Gdzie na weekend?

• trapertom Re: Gdzie na weekend? 23.04.25, 08:51
      Nie wiem, jak Wy, ale ja uwielbiam planować niespodzianki. Zwłaszcza te romantyczne. I kiedy ostatnio wpadłem na pomysł, żeby zabrać dziewczynę na weekend we dwoje – nie w Paryżu, nie w Rzymie, a… w Małopolsce – wszyscy pytali: „Naprawdę? Co tam można robić?”. No to teraz mogę odpowiedzieć: bardzo dużo. A wszystko zaczęło się od jednej strony – visitmalopolska.pl

To nie jest zwykły portal turystyczny. To jak przewodnik, który rozumie, że podróże to coś więcej niż lista atrakcji. Na stronie znaleźliśmy klimatyczne miejsca noclegowe z widokiem na góry, polecane kawiarenki, trasy spacerowe idealne na trzymanie się za ręce i nawet… sugestie, gdzie warto się oświadczyć (spokojnie, jeszcze nie tym razem 😉).

Zarezerwowaliśmy weekend w okolicach Jeziora Czorsztyńskiego – zachody słońca, spacer po zamku w Niedzicy i pyszna kolacja przy świecach w regionalnej karczmie. Zero tłumów, mnóstwo magii.

Jeśli szukacie inspiracji na wyjątkowy weekend tylko we dwoje – polecam z całego serca. I nie, nie trzeba lecieć na koniec świata. Czasem wystarczy kliknąć w visitmalopolska.pl i zakochać się… jeszcze raz, tym razem w Małopolsce. 💛

visitmalopolska.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka