marghe_72 12.08.03, 23:37 Szukam przyjemnego osrodka z odnowa biologiczną. Dzieki. Marghe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: Odnowa biologiczna? IP: 217.153.45.* 13.08.03, 15:36 Jest ich całe mnóstwo. Gdybyś się określiła jaki rejon Polski Cie interesuje ,byłoby znacznie łatwiej, a tak to tylko pdpowiem Ci co na gorąco przychodzi mi do głowy: - więksozść hoteli 3 i 4-gwiazdkowych w całej Polsce (Orbisowskie i prywatne) - hotel Anders w Starych Jabłonkach, - Młyn Klekotki, - Zamek w Rzucewie, - Zamek w Baranowi Sandomierskim - Zajazd Piastowski w Kazimierzu Dolnym - Villa Park w Ciechocinku - Bryza w Juracie, Międzyzdroje, COS w Cetniewie, Spale, Wiśle, - sporo ośrodków wypoczynkowych na Warmii i Mazurach. Syrena - więksozść górskich pensjonatów Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Odnowa biologiczna? 14.08.03, 14:20 Bardzo dziękuję. A nad morze co byś polecała? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Odnowa biologiczna? IP: 204.145.2.* 14.08.03, 22:00 Ja tez niedawno szukalam jakiegos osrodka odnowy biologicznej. Ktos mi polecil Malopolanke, pensjonat w Krynicy w gorach. Bylam bardzo rozczarowana ich SPA. Na przyklad przyszlam na masaz, facet wlaczyl mi radio i powiedzial ze zaraz reklamy sie skoncza i bedzie fajna muzyka..prawie przez caly czas trwania masazu gadal i gadal najczesciej o tym jak to w Polsce trudno zyc..nie moglam sie w ogole zrelaksowac..a poziom w ogole tego masazu pozostawal tez duzo do zyczenia.. A tak w ogole przez caly czas mojego pobytu tam nie widzialam nawet jednej osoby ktora by odwiedzila SPA w tym pensjonacie.. Dlatego chcialam Cie tylko przestrzec.. Bylam na Mazurach tez..polecam AMAX, SPA osrodek w Mikolajkach, naprawde jest swietny.. Odpowiedz Link Zgłoś